Mantik mi sevgi mi agir basmali

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
864
574
323
48
Merhaba kk hanimlari
4 ay once evlilik niyetiyle biriyle tanistim.
1 ay guzel gittik.ikimizinde ikinci evliligi olacakti.o esini 1 yil once kaybetmis ben bosanmistim.sadece evin varmi isin nasil diye sordum.araban varmi demedim belki olmayabilirdi. tanismadan bir hafta sonra ehliyetinin olmadigini ogrendim.bu arada yaslar o 44 ben 42 yiz.o beni cok begendigini vuruldugunu soyledi sen ne dersen yaparim degisirim dedi.ben gibi neseli hayata pozitif bakmak istedigini soyledi.esinin olumunden sonra icine kapanmis beni hayata bagla dedi.her hafta sonu gorustuk.ona ehliyete yazilmasini soyledim.bu benim icin cok onemliydi.bu hep oyaladi beni her hafta bir mazaretle geliyordu.yok mezar yaptiriyorum.yok diplomami kaybettim.yok para yok diye.bu arada 2 ay sonra aileler tanisti babami gormeye gittik.cocuklarinin psikolojisi bozulmasin diye kizlarina soyleyemiyor evlenecegini benim 2 onun 2 cocugu var.birlikte yasamamiz uygun degil benim cocuklarim cok buyuk birlikte istemezler dedim.onlarin duzenini kurayim onlara yakin ev tutariz her daim yanlarinda olurum dedim.bu arada ben kizlariyla yasayacagim bunuda kabul ettim.cok maddiyati yok makul istekleri bile yaparken zorlanacak durumda.ne zaman kizina soyleyeceksin dedim hep surekli soyleyemem kotu olur hazir degil deyip durdu.bir pedagoga yada psikologa gotur dedim.buyuk kizina soylemis kucuk kizida benim zorumla aldigi devlet psikiyatrisine goturmus.dr daha yasta dersleride kotu okul bitsin ilaclarinida icsin duruma gore soylersiniz demis.bu onun uydurmasida olabilir.bir dr boyle soylemez diye dusunuyorum.ben artik beni oyaladigini dusundum.bugun gorusecektik.bir araya geldik butun herseyi anlattim.senin niyetin evlilik degil sadece beni oyalamak dedim.beni sevsen zerre deger vermis olsan bizim icin bir adim atardin sen sadece bana zaman ver bunlari cozecegim deyip duruyorsun.ehliyete yazilman icin ne gibi bir engelin var diyorum hic yok iste yapamiyorum diyor.peki kizini ucretli ozel bir pedegogo goturmen icin ne engelin var diyorum onada yok diyor.gecen hafta benimle anlasamiyoruz diyerek beni aglata aglata bitirdi.senin isteklerinide yapamiyorum zaten dedi.gecen pazar bulustugumuz yere gelmis bana yazdi seni cok ozledim cok merak ettim dedi.konustuk ben artik bir adim atacagini dusundum bir haftada tek bir adim atmadi yine.bugun son sozumu soyledim.senin beni sevdigin yok bizimle ilgili bir adimin planin yok ben artik bu iliskiden yoruldum dedim.butun bunlari ben degil sen dusuneceksin dedim.bana ben bunlari cozeyim 1.2.hafta sonra seni ararim dedi.ama ben hic bir sey yapmayacagina adim gibi eminim.artik evlilikten iyice korktum erkekler niye onlar kadin olmus biz erkek oyle agirdan satiyorlar kendilerini acaba.madem bu kadar sorunun var kizina soyleyemiyorsun hayatina beni niye aldin dedim.haklisin diyor baska bisey demiyor.aliskanlik var icin aciyor ama bir kadin olarak artik gururumu bir adamin onunde bu kadar dusuremem.seviyorsa zaten o cabalar o benim pesimden kosar.bana bir akil verin kararimda hakliyim degil mi.

Bu yaşta bu olaylar sizi yıpratır karşınızda ki kili pek özgüvenli gelmedi bana sizde ne cezb etti bilmiyorum ama ben elle tutulacak bi durum göremedim yolunuza bakın karşınıza çıkacak başka insanlara şans verin

Zorla ehliyet aldirma cabanizi anlamadim.

Adamin sizi elde tutma cabasi da yok.

Bir kizina soylemis digerine soyleyemiyorlar cocuklar o kadar sir tutabiliyor mu? O konuyu uzmanlar daha iyi bilir.

40 dan sonra bos sevgi sozlerine kanacak halimiz yok umarim.Icraat ne durumda ona bak.

Mantiga sigan bir adam degil.
Cok mu sevdiniz? Sevmediyseniz vazgecmek icin 10 sebebiniz var. Mutlu edemeyecekse mesgul de etmesin canim sizi.

Cok tesekkur ederim cok haklisiniz.beni sevdigine inandim iste.yapar diye dusundum.bende ona sasiriyorum kizlarin yasi biri 18 girmis biri 16 girmis abla kardese anne hala yenge kucuk kiza soyleyemiyorlar inanin bende cok saskinim bende bu evliligin olacagini hic dusunmuyorum zaten her fadakarlik benden o sadece seviyorum diyor baska bir icraat yok.

Ehliyete neden bu kadar taktınız? Sizin arabanız ya da ehliyetiniz var mı?
Belki fobisi var adamın. Belki 2. isteğiniz "araba al" olacağı için ehliyet almak istemiyordur.

Diğer konularda da bir çaba göremedim ben. Bunun için adamı suçlamaya da gerek yok.
Gerçekten kızının hazır olmadığını düşüyor olabilir. Baba olarak kendi hayatından önce çocuklarını düşünmesi çok normal.
Neticede annelerini daha bir sene önce kaybetmiş iki genç kız var ortada. Annelerinin acısı bu kadar tazeyken, tanımadıkları bir kadınla aynı evi paylaşmaları kolay olmayacaktır.

Sevgi varsa da yoksa da mantıksız ve herkesi yıpratabilecek bir ilişki bu. Sonradan üzüleceğinize şimdi bitmesi daha iyi.

Siz adama birlikte yaşamanız uygun değil mi dediniz, yoksa ben mi yalnis anladim? Edit: anladim sizin cocuklara ayrı ev tutulacak. Adamin tutarsız davranmasi aslında şaşırtıcı değil. Yani daha 1 sene olmuş çocukların anneleri ölmesi. Bu durumda çocuklar daha önde tutulur elbet.

Bu adamı şuan sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla
Eder mantıklı düşününce de tutar yanı yok
Ayrıca mantık mı sevgi mi diye ayırmak doğru değil denge şart

Neden ehliyet diye adamı yediniz,önemi nedir?
Belki araç kullanacak güveni kendinde göremiyordur belki fobisi vardır,sizin varsa siz kullanırsınız ehliyetin önemini idrak edemiyorum su an.

Kendi ailenize neden hemen konuyu açtınız,bekleseydiniz o önce açsaydı bebelerine sonra siz babaniza cocuklariniza bahsederdiniz 4 ay daha yangindan mal mi kaçırıyoruz,ne kadar taniyabildiniz?

Bu ikiliden bir iliski çıkmaz,siz onu degistirmeye o da degisirim masallari uydurmaya meyilli,bosa zaman kaybi.

Neden bu yaştan sonra her şeyiyle oturmuş bir kişiliği bekleyip nasipse olur demiyorsunuz da olmazı oldurmaya çalışıyosunuz daha gençsiniz elbette kriterlerinize uygun gönlünüze de hitap eden birileri çıkar karşınıza. Herşeyden önce daha annelerini kaybetmenin üzüntüsünü atamamış iki ergen genç kıza bu travmayı yaşatmaya ne beyefendinin ne sizin hakkınız var. Aynı eve girince sorunlarınız daha da katlanacak o yüzden yol yakınken vazgeçin iki tarafıda (Kızlar ve siz ) mutsuz etmeyin

Valla ben bitek ehliyete takıldım ne alaka sana ne yararı yada zarırı var ehliyetin o olmazsa evlenemiyomusunuz 40 yıl düşünsem birine ehliyet için baskı yapmak gelmez aklıma adam da demedi.mi sen napacan benim aldığım ehliyeti die bi garipsiniz

2. Evliliklerde mantiktan yanayim zaten ilkinde insan kör oluyor hatalari gormuyo yas kucuk oluyor 2 evliklik oyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…