- 6 Ocak 2014
- 186
- 87
-
- Konu Sahibi pamuksekeripembesi
Mantığıma uyduğu için konuştuğum insanlar da oldu. Eğer ilişki olacaksa bundan emin olmak istiyorum artık.Iyi de zaten normali hem gonlune hem kafana uyan birinden hoslanmaktir
Manıtk hoşlanır mı ya aahahhaha2 aya yakındır birisi ile konuşuyorum. Okuldan birisi bu. Ben genelde mantığım ile hareket ederim, karakteri, konuşması, kültürü, okuduğu bölüm, ailesi benim için önemli.Çünkü artık ciddi bi'şeyler olsun istiyorum. Bu defa her şey istediğim gibi. Ben de hoşlandığımı hissediyorum ama ara ara mantığım mı hoşlanıyor kalbim mi diye düşünmeden edemiyorum. Yani mesela üniversite okumasa ya da ailesi bana uygun olmasa da konuşur muydum bilmiyorum.
Yahu hoslaniyosun iste otesini berisini sorgulamaMantığıma uyduğu için konuştuğum insanlar da oldu. Eğer ilişki olacaksa bundan emin olmak istiyorum artık.
2 aya yakındır birisi ile konuşuyorum. Okuldan birisi bu. Ben genelde mantığım ile hareket ederim, karakteri, konuşması, kültürü, okuduğu bölüm, ailesi benim için önemli.Çünkü artık ciddi bi'şeyler olsun istiyorum. Bu defa her şey istediğim gibi. Ben de hoşlandığımı hissediyorum ama ara ara mantığım mı hoşlanıyor kalbim mi diye düşünmeden edemiyorum. Yani mesela üniversite okumasa ya da ailesi bana uygun olmasa da konuşur muydum bilmiyorum.
konuşuyorum derken çıkıyor musunuz yani?
eğer öyle ise
sana sarıldığında, için kıpır kıpır oluyor mu?
hani böyle iyice sokulasın geliyor mu?
kokusunu seviyor musun?
kendi yüzünü, onun boynuna değdirmek hoşuna gidiyor mu?
bunları yaşarken heyecanlanıyor musun? bırakmayasın geliyor mu?
bunlara cevabın "evet" ise, mantığın bunları yapamaz
bunlara cevabın "hayır" ise, kalbin hoşlansa bunların cevabı "hayır" olamaz
Canım bu her ilişkide olabilir mesela o ünlü biri olsaydı aşık olmaya tenezzül etmezsin ya da işçi olsaydı denemezdin bunu hayatına giren herkeste sorgularsın anı yaşa mutlu Olmayı dene sadece güzellikleri düşün :)2 aya yakındır birisi ile konuşuyorum. Okuldan birisi bu. Ben genelde mantığım ile hareket ederim, karakteri, konuşması, kültürü, okuduğu bölüm, ailesi benim için önemli.Çünkü artık ciddi bi'şeyler olsun istiyorum. Bu defa her şey istediğim gibi. Ben de hoşlandığımı hissediyorum ama ara ara mantığım mı hoşlanıyor kalbim mi diye düşünmeden edemiyorum. Yani mesela üniversite okumasa ya da ailesi bana uygun olmasa da konuşur muydum bilmiyorum.