Arkadaşlar ben bunun ağır bir antibiyotik tedavisinden kaynaklandığını öğrendim bizzat tecrübe de ettim.. ayrıca bende böle bir mantar gbii bişiy oluştu kaşaıntı falan, hemen antibiyotik sonrası oldu ilk kez..sebep yokken. bu antibiyotikler kötü huylu bakterilerle birlikte iyi olanlarıda yok ettiği için vücut direnci düşüyor vajen bölgesi başta olmak üzere enfeksiyonlara karşı savunmasız kalıyormuş ..bence bu çok mantıklı birde bu açıdan bakmak lazım ..ayrıca gereksiz ilaç kullanmak da aynı şekilde..vücudumuza hangi ilacı alırsak alalım bir yandan fayda sağlıyoruz diye ne yazıkki başka bir organa zarar veriyormuşuz bunu öğrendim ne kadar kötü bir durum gerekmedikçe ilaç kullanmamak lazım.ama el mahkum işte..neyse bunuda göz önünde bulundurun bence kızlar bu sorunu halletmedikten sonra bencede hiç bir krem ilaç vss mantarı tamamen yok etmicektir öle denmiş zaten tıpta çözümü yok die.
ha birde unutmadan mümkün olduğunca bol bol kefir için ben başlıcam bundan sonra faydalı bakteriler çoğalsınki baş etmek kolay olsun öle değilmi..?sağlıkla kalın ,kalalım işalah....