Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

cevabın için teşekür ederim canım .. en son yara yaktırdım ve rahimin içini açmaları o demir sokmaları fln içimi bulandırıyo gitmeye korkuyorum artık .. aslında çözümüde buldum ben bolbol su içmem dikkat ettim de su içmeyi azalttıgımda tekrarlıyo .. geçmezse en kısa zamanda gidicem mecburen dr'a tavsiyen için tkrar saol a.s.:1hug:

slm arkadaşlar bende de kötü kokulu akıntı var bazende kaşıntı doktora gitmeye korkuorum alttan bakacak diye birde 4 aydır korunmamamıza rağmen bebiş olmuo sizce bundan kaynaklanabilir mi lütfen cevap

kokulu akıntı pek iyi değil canım ya mantar dışında bişeyde olabilr ,,bence bebekte düşünüyosan dr'a git alttan bakacakları kesin ama dogumun yanında bişey değildir heralde okdar korkmana gerek yok..

merhaba.. sanırım bayanlarda olan genel sorunlardan mantar beni de bulmuş durumda
şu an itibariyle felaket bi kaşıntıya sahibim çok az akıntım var ama kaşıntıya dayanabilmek mümkün deil daha önce daha ağır geçirdim ama yurt dışında öğrenciyim ve bana pek hoş davranmadıkları için tekrar gitmek istemiorum jinekoloğa türkiyede doktoruma gitmem de şu an mümkün deil...
yardımcı olursanız çok sevinirim çabuk sonuç verebilicek mantar kaynaklı kaşıntı ilacı kremi vs biliosanız yardımcı olursanız çok sevinirim..

yaklaşık 15 gündür bunla uğraşıyorum en son bugün idrar kültürü verdim 2 gün sonra sonuç çıkacak yapabileceğimiz tek şey sirke-su karışımı en iyi fayda eden şey o 1 litre suya 1 bardak elma sirkesi iyice silinip iyice kurulanacak. Kaşıntıyı ve ödemi alıyor.

mantara en etkili yol sıcaktır bir tane mermer alın onu ısıtın ve bir beze sarıp üstüne oturun bunu mümkün olduğunca yapın inanın geçiriyor.

pardon tamokumamışım dr gitmişsiniz zaten bana hap vermişti ve geçmişti.ama sık sık takrarlıyor

evet toktora gitik idrar tahlili ve ultrasonda bişey çıkmadı ama çocuk roktoruna götörmöştöm mantar olacağını hiç düşünemedim sanırım bir jinekoloğa götörmem gerekiyo ilginize çok teşekür erderim

merhabalar,bende mantar yok ama müthiş bir akıntı oluyor,sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum,sadece akıntı için ne yapmak gerekir acaba,bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler,,,,

selam arkadaşlar lütfen özellikle fitil kullananlar cevaplarsa sevinirim. ben mantar için bi haftadır ilaç kullanıyorum fitil +ornisid. 1 haftada adetim gecikti. acaba bu durumda olan varmı ? hamilelik testi yaptım ama negatif çıktı ? yinede şüpheliyim .lütfen cevap bekliyorum.

merhabalar,bende mantar yok ama müthiş bir akıntı oluyor,sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum,sadece akıntı için ne yapmak gerekir acaba,bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler,,,,

aynen bendede öyle oluyodu doktor 1 tane fitil verdi geçti eşimde içti belki ondan kaynaklanabilir diye ama bu sorun bende bekarlıktan beri vardı zannetmiyorum eşimden olacağını fitil kullandım geçti sende bi doktora görün derim

flucan hap ve travogen kremle geçiyordu enson bi fitil de verdi çok şükür atrık delircek vaziyette olmuyo, biras akıntım oluyo geceleri yün korsemi giyip yatıyorum çamaşırımı ütülüyorum sıcak tutuyorum MAŞAALLAH hemen geçiyo

Merhaba bir süre önce bende bu sorun yaşadım. Doktora başvurduğumda bana vajinal kültür uyguladı ve enfeksiyon olduğunu belirtti. Bekar bayanlara vajinal kültür uygulanamıyor; onun yerine ultrosanla inceleme yapılıyor.
Bana 2 antibiyotik ve bir de fitil verdi. Bunları düzenli bir şekilde kullandım. Doktorom bu hastalığın inatçı bir hastalık olduğunu ifade etti ve geçip geçmediğini kontrol etmek amacıyla tekrar kültür uyguladı.Sorun çözüldü.
Bu hastalıktan korunmak için temizlik önemli ve ayrıca o bölgeyi ıslak birakmamak gerekiyor, bırakılması halinde nem oluşuyor ve mantara sebeb oluyor ve ben mantar olduğunu öğrendikten sonra etek giymenin beni daha rahat ettirdiğini gördüm. Çünkü çok dar giyilen pantolanlarda müthiş bir baskı oluşturuyo.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

-------------------------------------
çok teşekkür ederim arkadaşım,yalnız bu fitil hakkında hiçbir fikrim yok,yani nasıl birşey oluyor,bilgilendirirsen sevinirim,doktora gitmeye alışık olmadığım için de gitmeyi hiç düşünmedim

sevgili sosyonur arkadaşımın dediğini yapıyorum yani ıslak tutmuyorum ve kesinlikle de çok temiz olmasına dikkat ediyorum fakat akıntı probleminden kurtulamadım,sanırım bana en kısa zamanda doktor yolu göründü fisfisfis

-------------------------------------

mrb arkadaşlar bendede martar oluyor ara ara ama kaşıntım olmuyor çok şükür 1 ay önce dr gittim mantar yok dedi. dr bana günlük ped kullanma çünkü havasız kalmasına ve nemli olmasına sebep oluyor oda mantar yapıyor demişti bende kullanmayı bıraktım şimdide afedersiniz wc ye gittiğimde vajinayı yıkadıktan sonra tuvalet kağıdı ile değil kendim için hazırladığım pamuklu bezlerle siliyorum ve en önemlisi pamuklu iç çamaşırı giyiniyorum bunların çok faydası oldu tavsiye ederima.s

arkadaşlar bende de vardı.krem,hap ve fitil kullandım geçti.genellikle günlük pedler ve iyi temizlenmediğinden oluyormuş.ben günlük ped kullanıyordum.ayrıca kozemtikçilerde ve eczanelerde yıkama jelleri var onlardan kullanın.bende bir daha olmadı çok şükür.geçmiş olsun herkese

merhaba arkadaşlar.1,5 yıllık evliyim.1 yıldan beri korunmuyoruz. eşim siperm testi yaptırdı normal çıktı.ben dr gittim iltihap var dedi.antibiyotik ve fitil verdi.3 ay daha bekleyelim eğer hamile kalmazsan röntgen falan çekeriz dedi.acaba bu iltihaplar hamile kalmayı etkilermi. yardıncı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…