- 27 Temmuz 2006
- 233
- 1
-
- Konu Sahibi manifesto123
canım mantar ihmale gelmez çünkü belli bir süre sonra içine atıp kana karışıyor...bu yüzden sıkı bir doktor kontrolüne girmelisin...sakın kafana göre ilaç kullanma...ve bu tedavi boyunca ya eşinle beraber olmayacaksınız yada o kondomla korunacak...bu arada ilişki de yanma olayıda bir rahatsızlık...bunun nedenleri enfeksiyon olabilir,üşütme olabilir ve vajinanın yeteri kadar ıslanmamasından da kaynaklanabilir...yani bunun da nedenleri var...bunun içinde bir üroloji doktoruna görünmeni tavsiye ederim...çok geçmiş olsun canım...bol sağlıklı günler diliyoruma.a.s.a.s.a.s.
pardon tamokumamışım dr gitmişsiniz zaten bana hap vermişti ve geçmişti.ama sık sık takrarlıyor
merhabalar,bende mantar yok ama müthiş bir akıntı oluyor,sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum,sadece akıntı için ne yapmak gerekir acaba,bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler,,,,
aynen bendede öyle oluyodu doktor 1 tane fitil verdi geçti eşimde içti belki ondan kaynaklanabilir diye ama bu sorun bende bekarlıktan beri vardı zannetmiyorum eşimden olacağını fitil kullandım geçti sende bi doktora görün derim