-
- Konu Sahibi manifesto123
tamam arkadaşlar.ilaçların isimlerini ve nasıl kullanıldığını yazıyorum size.bence işe yarayacaktır ama dediğim gibi tedirginim doktorunuza sorun kullanmadan önce bence.yada eczaneye sorun enazından.ama mesuliyet kabul etmiyorum bunuda belirteyim.bütün kalbimle sizinde kurtulmanızı diliyorum.nekadar mutlu olurum anlatamam.neyse ilaçları söylüyorum. 1-ORNİSİD FORT 500 MG 10 TABLET(12 saat arayla günde 2 kez tok karınla.ben sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum tekinide akşam tok karınla) 2-LARİCİD 500 MG 14 TABLET (buda 12 saat arayla diğer gibi ilaç tok karınla günde iki kez) 3-FEXADYNE 120 MG 20 TABLET (günde 1 kez tok) 4-TEKFİN 250 MG 14 TABLET (günde 1 kez tok) ayrıca 1 tanede travogen krem sürüyorum.çok geçmiş olsun kızlarrrr.dualarım sizinle inşallah işe yararrrrr...
arkadasim turkiyede bu ilaclarin fiyatlari nedir acaba? ben burda isvicrede baktirdim bugun biraz pahali geldi de bana turkiyede ne kadar diye merak ettim. bide 10 tablet yazmissin cogu haplarda 10 gunden sonra kullanilmiyor dimi? eczanedeki bayan bana en fazla 10 gun demisti de sende okadarmi kullandin? son bir sorum daha olucakti verdigin ilaclarin isimleri paketinde de ayni yazdigin gibimi yaziyor? cunku burda isimleri farkliymista senin yazdigin sekilde ilac bulamadilar.
sevindim cnm,,inşallah bidaha tekrarlamazkızlar bende dkh sebep olduğu mantar vardı 2 haftadır falan 1 hafta önce dr verdiği tek kapsüllük ilaçı ve kremi kullandım 2 gündür sorun kalmadı sanrım geçti kremi kullanmaya devam ediorum bitene kadar kullanıcam burda çoğu arkadaş tekrarladığını söylüor umarım tekrarlamaz..