Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

ya kızlar bu mantar bendende var dr gittgnzde dr nasıl muayene yapıoo anlatrmsnz bana accılen kutfenn

vajınal kultur nasıl bişi yaa cok kotu oluyoo yaaaa

aynı smear testi gibi pamuklu bir çubuğu vajina içine sürtüyor..test yapılıyor.mantarmı yoksa başka bir bakterimi belli oluyor..mantarsa mantar kültür ilede çeşidini öğrenip ona göre tedavi olabilirsin.

kızlar active balance jell kullandınızmı çok faydalı tavsiye ederim.

slm kızlarr ya bendede 3 gün asırı bi kasıntı oldu ama öle aman aman bi akıntım yoktu yanii kasıntıdan önce fln daha cok akıntım oluyodu her neyse ben mantar die cok korktum doktora gittim mantarla ilgili hiç bişi sölemedi sadece asırı bi intihap var ondan kaynaklanıyodur dedi kasıntı, sizce böle bişi olabilirmi ??
buarada regli oldum bugun 3, günüm kasıntı fln yok

kızlar mantar ,kokulu akıntı , ve yanma gibi şikayetlerden bende çok çektim yurtdışından bir ilaç getirttim.ama şimdi Türkiyeye'de gelmiş Gynofit laktik asitli jel adı bu tarz sorunlardan bu kurtardı beni.

slm hepinizde çok iyisiniz ben 18 yaşındayım ama konu baya ciddi genelde kadınların problemlerinden biri allah şifanızı versin saygılarımı sunarım

bildiğim kadarıyla türkiyede de eczanelerde var o ilaç..hatta onun gibi olan ismi biraz daha farklı olan bir ilaç daha var ama adını hatırlayamadım..ben kullanmaya korktum sonuçta doktor tavsiye etmemiş.kötü bişi başıma açabilirdi

kızlar mantar tadavisinde fitil veriliomuş bu fitil bakirelerde kullanılıo mu
:çok üzgünüm:

slm arkadaşlar bende de de şu akıntı denilen sorun vardı kızlığımdan beri doktora bu sebeple hiç gitmemiştm evlendim hep gitmek istedim ama korkumdan gene gidemedim artık eşiminde desteğiyle tüm cesaretimi toplayıp geçen ay gittim ilk muayene olmadan akıntının geçmesi için fitil ve antibiyotik verdi dr onları kullanıp kontrole gittim geçmemişti sonra tek kullanımlık antib ve ayrıca başka bir antb verdi kullanıp tekrar kont gittim akıntm geçmişti bu sebeple çok sevinmiştm ama sevncm kısa sürd bu sefer dr emin olalm deyip kültr testi yaptı onda mantar oluşumu görülmş moralim hepten bozuldu ilaç yazacaktı adetmin geçiktiğini söyldm gebelk olablr riske atmaylm dedi ve yarın gidicem ilaç yazdırmaya inşallah şu mantardan kurtulurm sizlerde kurtulursnz. bu kadınların derdi hiç bitmez mi bilmemmki ben

malesef aynı sorundan muzdaripim 2 senedir pek çok kez fitil+ağızdan kapsül+krem ve yoğun dikaktli bir temizlik anlayışı çabalarım boşa çıktı , hatta o laktik asit içieren ancak içinde estriol hormonuda içeren bir ilaç var türkiye gyno ile başlayan :) onuda kullanmama rağmen bir sonuç alamadım, bu gynofit ürününü araştırdım internette ve almaya karar verdim hormon takviyesi olmadığı için (çünkü hormon takviyeli olan diğer fitil sonrası ağlama hissi ve kalp çarpıntıları oluşuyordu ) fakat piyasada bu ilaç yok .. yani henüz ithali kabul edilmiş değil , ecza deposu söyledi... inş gelir bu ilaç , hepimize geçmişler olacak :) inş kaydirigubbakcemile2

Canım
Iltıhapta kasıntı yapıyor ayrıca regl oldugun gunler gercekten kasıntın kesılıyor mantar da olsa ıltıhapta

Bende bu tarz sorunlar yaşıyorum.gynofıt Lakik Asit'li ürünü birinden daha duydum,yazıyı okuyunca ufak bir araştırma yaptım .Türkiyeye gelmiş ama eczanelere bu hafta dağıtılıcak dediler .umarım bu ürün bana iyi gelir,buda iyi gelmezse tamamiyle ümidimi kesicem ilaçlardan

ya bende sadece yanma var dr gittim idrar yollarımda ilthap çıktı tahlil yapınca mantar olunca böyle mi oluyo

vajinal kültürde vajinadan sıvı alınıyor tüpün içinde ve evli bayanlara uygulanıyor.Bu sıvı inceleniyor.Buna göre teşhis konuyor

evli bayanlara değil, bakire olmayan her bayana uygulanabilir.zatek jinekolog bakire olup olmadığınızı sorar böyle bir uygulama için..ama vajina ağzından alınan kültür ile de bu uygulama yapılır yani bekarete bi zararı olmaz ama hafif mantar gibi rahatsızlıkları doktor sadece sizin anlatmanızla yada hiç bir alet uygulamadan sadece bakarak da anlayabilir..

idrar yollarındaki enfeksiyon idrar tahlili ile anlaşılabilir,yani sedace idrar vermeniz yeterli...mantar için ise içerden gelen akıntı dışarıya çıkacağı için,o akıntıdan yani dışarıdan sürüntü alınarak yapılır yani bunun için evli olmak gerekmiyo,smear testi içinde ayni şekilde,daha teferruatlı yani rahim ağzında yara varmı gibi yapılan muayenede spekulum,kullanılır,gerçi onunda parmak kalınlığında olanları var.kızlığa zarar vermeden yapılabiliyo,merak etmeyin teknoloji o kadar ileriki ,bekar,evli her türlü çözümü var yani......

arkadaslar benim sadece yanma var idrar tahlilim temiz cikmisti aynayla vajinama baktim beyaz yapiskan gibi seffaf bisey var sizce bu mantarmidir gynofit laktik asit iceren jel kullanmislar banada iyi gelirmi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…