-
- Konu Sahibi manifesto123
canım bu ilaç isimleri pakette nasıl yazıyorsa buradada öyle yazıyor
bunlar biraz pahalı ila.
mesela ornisid fort 10 tabletten oluşuyor..ve fiyatı 15 lira...mantar ilacı
tekfin de mantar ilacı 30 lira
diğerlerinide idrar yolu enfeksiyonu için bildiğim kadarıyla..onlarında fiyatlarına bakmıştım..tam aklımda değil ama onlarda pahalı...25-30 civarında..
canım ayrıca orada o ilaçları bulamadıysan aynı etken maddeyey sahip orada satılan başka ilaçlarda alabilirsin..internetten bakabilirsin fiyatlarına ve prospektüse..
mesela ilacabak ; ilaç rehberi, ilaç fiyatları, atc sınıflaması var..burada fiyatlarına ve aynı etken maddeye sahip ilaçları bulabilirsin..prospektüs her ilaçta yok ama..
prospektüs için TurkMedikal . N E T >> sitesinde vademecum( ilaç bildileri) den prospektüse bakabilirsin hemde aynı etken maddeye sahip ilaçları bulabilirsin
merhaba arkadaşlar bende 9 aylık evliyim evlendm 1 hafta sonra mantar oldum doktora gittim .. zolax fitil verdi bide 2 tane krem gecti ki daha 4 gün önceye kadar hiç bir kaşıntım yoktu ...ama yine başladı tekrar doktoruma gittim ama zolax hap verdi sonra GyoFlor fitil verdi 12 tablet(kullanıyorum) Gyno -Travogen Ovül 1 fitil birde travocort krem verdi ... ama gündüzleri bişey yok ama geceleri ölüyorum ağlama krizlerine giriyorm ... kaişıntıdan ölücem
acaba aranızda bu ilaclarla faydasını gören varmıdır
meraba arkadaşlar bende mantar yok ama annemde var yılardır tedavi oluyor ama bitürlü geçmedi benimde 8 yaşında kızım tatilde bir hafta annemde kaldı şimdi çok kaşıntısı var mantar olabilirmi yani çocuklarda mantar olurmu acaba baktım cok kızarmış yara olmuş herhalde cok kaşımış doktora gitik idrar tahlillerinde bir şey çıkmadı şimdi ultrason için sıra bekliyoruz iki gön sonra gideceyiz çok korkuyorum ya canım biricik kızım inşalah birşey çıkmaz aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı yorumlarınızı yazın neolur
bende artık dr'a gitmekten bıktım okadar sık oluyor ki( şimdi ornisid kullanmaya başladım krem fayda etmedi yarında fitil almayı düşünüyorum ama bende daha önceden aldıgım fitillerden var onlardan da kullansam olur mu 1-2 gece ?? ve ilişkide yanma oluyor mu sizin ??