Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

Arkadaşlar merhabaaa,

Aslında aranıza yeni katıldım sayılır o yüzden henüz forumu kullanmayı yeni çözdüm sayılır :)

Aynı sıkıntıdan bende de vardı malesef ve yıllarca çektim ben de, yıllarca kullanmadığım ilaç kalmadı, hepsinin ustası oldum denebilir, gitmediğim doktor kalmadı, onlar da şaştı zaten bu duruma, bir çözüm bulamadılar...

Veee bir gün geçti ne alaka bilmiyorum doktorlarım da anlam veremiyor ama geçti, aslında nedenini sorgulamakta işime gelmiyor diyebilirim yeterki bu beladan kurtulayım gerisi boş dedim artık. Çok zor bir durum, Allah bu dertten müzdarip olanlara sabır versin...

Merhaba bayanlar.uzun süredir siteyi takip ediyorum.5 aylık evliyim ve sürekli kadınsal problemler yaşıyorum.vajinit oldum ilaç kullandım geçti hemen akabinde sistit oldum ilaç kullandım ama sanırım devam ediyo.ilaçlarım bittiğinde çok fazla miktarda akıntım ve şiddetli kaşıntı olmaya başladı içindede beyaz parçacıklar.donaxyl kullandım geçtiğini düşünmüştüm.ama şuan yeşile yakın bir akıntım ve ilişki sırasında beyaz parçacıklar geliyor.nadir zamanlardada kaşıntı var.son zamanlarda o kadar çok doktora gittim ve ilaç kullandımki artık bıktım.yaşadığım yerde doktor problemim var. merkez bana baya uzak ne yapmalıyım bilmiyorum.ctesi tekrar gidecem doktora acaba doktorumumu değiştirmeliyim.yazılarınızda eşlerin beraber tedavisi gerektiği yazıyordu acaba bu yüzdenmi sürekli nüksediyo.bu arada vajinal kurulukta başladı acaba bu rahatsızlıktan dolayımı oluyor.yasmin kullanıyorum son 1 aya kadar kuruluk yoktu.bana burada çanakkalede doktor tavsiye edebilecek olan varmı?

slm sosyonur,
yazini okudum ve ilgimi cekti.
bende de ayni rahtasizlik var. senelerdir cekiyorum. caresini bulamadim. bana jinokologum cok fazla temiz tutmamin sebep oldugunu söyledi. öylesine cok rahatsiz ediyor ki anlatamam. jinokologumun tam bir care bulamadigi icin kendim arastirmak istedim artik. vermis oldugu fitil, krem ve haplari kulandim ama ne yapsam olmuyor. birkac gün icin rahatlama oluyor, yani hic tamamen gecmiyor, sadece azaliyor.
esimden dahi cekinir oldum. kac cesit ilac kuladim bilmiyorum. ben kendim almanya da yasiyorum. gecenlerde yine bu sitede bir hanim yazdiklarini okudum. o bir ilacla kurtulmus, ne yazik ki ismi yoktu bu ilacin. bende su an babamlarin tr´de olmalarini bir firsat olarak gördüm ve onlarin bir jinokologa sormalarini istedim. neyse sonucda 2 cesit ilac tavsiye etmisler. nihayet bugün gelecek ilaclarim. insallah kurtulmama vesile olur. ama yazinda ilgimi ceken birsey var ve dogrusu bilemedim ne demek oldugunu. vajinal kültür uyguladi diye yazmissin. nedir bu? hic duymadim daha önce. türkcem de cok fazla iyi olmadigindan sormak istedim. cevaplarsan cok sevinirim. simdiden tesekürler, hoscakalin a.s.

kızlar yeni doğum yaptım..15 gün oldu...emziriyorum...mantar için ilaç kullanamıyorum..diğer önerilerinizi bekliyorum...lütfen çok acil....bitkisel ne yapabilirim???

vajina içerisinden pamuklu çubukla süğrüntü alıyor ve enfeksiyonu saptıyor.mantar mı yoksa başka bir enfeksiyonmu..eğer mantarsa mantar kültü ile de mantarın çeşidi belirleniyor.bence sende yaptır

kızlar yeni doğum yaptım..15 gün oldu...emziriyorum...mantar için ilaç kullanamıyorum..diğer önerilerinizi bekliyorum...lütfen çok acil....bitkisel ne yapabilirim???

sirkeli suyla yıka.. bi de numis med genital bölge için likit jel kullan.. banada dr tavsiye etmişti.. tabi ilaç ta kullandım... sanırım ilaçsızda geçmez yaw

vajinal kültürde vajinadan sıvı alınıyor tüpün içinde ve evli bayanlara uygulanıyor.Bu sıvı inceleniyor.Buna göre teşhis konuyor

slm kızlar bende de geçmeyen sarı akıntı var ilaçlar fayda etmedi o yüzden doktor pamuklu çubukla akıntıdan alacakmış ama ben bekarım korkuyorum bekar olupta bu testi yaptıran varmı aranızda? cvp verirseniz sevinirim..

merhaba arkadşlar bendede adet öncesi çok fazla akıntı oluyor hatta bazen adet sonrasındada oluyor..zaman zaman kokulu şekilde oluyor bu akıntılar ama bir dönem hiç akıntım falan olmuyor.bu akıntılar geldiği zaman kasıklarımda ağrıyor..acaba bu da mantarmıdır yani hiçbişey kullanmadığım halde bazı dönemler kesiliyor bu akıntı..kaşırntı falan yok...sizdede oluyormu nedir bu acaba mantar mı başka bir şeymi?ha bu arada mesela adetim biteli 1 hafta kadar oldu ve az bir akıntı ve kasık ağrım mevcut şuanda....

merak etme cnm,belirtilerin mantarı çağrıştırmıyor,en azından biraz kaşıntıda olması gerekir,ama devam ederse dr,a git

merak etme cnm,belirtilerin mantarı çağrıştırmıyor,en azından biraz kaşıntıda olması gerekir,ama devam ederse dr,a git

teşekkürler canım cvbın için..buraları okuya okuya tetenek oldum valla bakıyorum durmadan acaba siğil var mı mantar var mı..hep aklımda sanki hep akıntım geliomuş gibi hissediyorum..ama çok şükür kaşıntı yok...

evet cnm,aynen katılıyorum sana ,,bülbülün çektiği dilden, bizlerin çektiği ordan....

merhaba canım,korkucak hiçbirşey yok.benim görümcemdende aldılar o da bekar,vajinanın
iç kısmından değil,dış kısmından alıyorlar.acılı birşey de değil çok basit,hiç bir zararı yok korkma..

mrb cnm cvpladığın için teşekkür ederim bugün adet oldum artık haftaya adetim bitince gidicem kısmetse doktora. görümcenin sonuç ne çıkmıştı? onunda sarımıydı akıntısı?

Merhaba arkadaşlar

dün ablamda doktora gitti aynı şikayetlerden kaşıntı, çok yoğun akıntı sonuç doktor mantar var demiş. krem ve ilaç vermiş şimdi onları kullanıyor ama artık sinirleri bozuldu doktor eşinde gelsin oda tedavi olsun demiş yoksa sürekli devam edebilirmiş usandı artık ablacığım bir kaç ay öncede rahmindeki zarın kalın olduğunu söylemişlerdi çok fazla kanaması vardı 3 hastahane 3 doktora gitti normalden kalın demişer zar için ilaçlar ilaçlar şimdilik durdu bir kaç ay sonra tekrar gidecek kalınlaşma devam ederse ameliyat riski varmış mikroplu değil ama çevirebilrmiş. ardından birde böbreklerinde taş çıktı tedavisi bitene kadar bin bir türlü eziyet iğne işte derken şimdide mantar..
ya sizce birbiri ile ilişkili olabilirmi?
canım ablacığım Allah yardımcın olsun

kızlar mantar hastalığından bende çok çektim doktora gidiyorum kremler fitiller veriyo geçiyo ama bir ay sonra yeniden başlıyo sinir oluyodum bide acayip kaşıntı oluyo ve sarı renkte bi akıntı napıcam bilmiyorum bide acaba bu hamile kalmaya engel olurmu cvp yazarsanız çok sevinirim...

mantar rahatsızlığına sebeb olan bakteriler spermleri öldürüyormuş buda hamile kalmaya engel oluyor benim doktorum öyle söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…