slm sosyonur,
yazini okudum ve ilgimi cekti.
bende de ayni rahtasizlik var. senelerdir cekiyorum. caresini bulamadim. bana jinokologum cok fazla temiz tutmamin sebep oldugunu söyledi. öylesine cok rahatsiz ediyor ki anlatamam. jinokologumun tam bir care bulamadigi icin kendim arastirmak istedim artik. vermis oldugu fitil, krem ve haplari kulandim ama ne yapsam olmuyor. birkac gün icin rahatlama oluyor, yani hic tamamen gecmiyor, sadece azaliyor.
esimden dahi cekinir oldum.
kac cesit ilac kuladim bilmiyorum. ben kendim almanya da yasiyorum. gecenlerde yine bu sitede bir hanim yazdiklarini okudum. o bir ilacla kurtulmus, ne yazik ki ismi yoktu bu ilacin. bende su an babamlarin tr´de olmalarini bir firsat olarak gördüm ve onlarin bir jinokologa sormalarini istedim. neyse sonucda 2 cesit ilac tavsiye etmisler. nihayet bugün gelecek ilaclarim. insallah kurtulmama vesile olur. ama yazinda ilgimi ceken birsey var ve dogrusu bilemedim ne demek oldugunu. vajinal kültür uyguladi diye yazmissin. nedir bu? hic duymadim daha önce. türkcem de cok fazla iyi olmadigindan sormak istedim. cevaplarsan cok sevinirim. simdiden tesekürler, hoscakalin a.s.