Pişik le mantar arasındaki fark pişik olunca yakar mantar pek yakmiyo çok kaşıntı yapiyoValla 2-3 gündür her türlü genital organ fotoğrafı gördüm araştırmaktan. Bi ara cybe falan düşündüm bazı fotoğraflar benziyor ama imkan vermedim pekTüylerimi jiletle almıştım üstüne regl oldum ped uzun süre kaldı değiştiremedim uzun yola gittiğim için ve nemsiz bi şehirden nemli şehre gittim. Hepsi üst üste binince pişik ya da mantar diyorum ama dediğiniz de olabilir
Evet hic yanma olmuyor ve cok temiz ferah bir his. Sirkeli su ve pamuk hazirlamaya üşeniyorum yoksa mantar sorunum yokken bile hep oyle temizlenmeyi tercih ederim tuvalette. Harika bir temizlik hissiHayır hayır asla yakma olmuyor. O kaşıntı vs çekmektense sirkeli suyun yakmasını tercih ederim kiiii dediğim gibi assla yanma vs olmuyor.
Mantar dir pişik olsa su değince yanarAslında kaşındığında kaşıdığım için yanıyor fark ettim onu kaşımadığımda su değince yanma olmuyor. Ama kaşıyıp hemen suya koşunca öldürmüyor süründürüyor namıssız. Üzüm de olur mu?
Kaşıdığımda yakıyor ama normalde yakmıyor mantar o zaman. Sizin de sorunuza kondum ama ölüp ölüp diriliyorum günlerdir kusura bakma nolurPişik le mantar arasındaki fark pişik olunca yakar mantar pek yakmiyo çok kaşıntı yapiyo
Teşekkür ederim doktora gitmeden kullanmak istemedimBende de aynı dert var yine.Hamileyken de 5 defa oldum.Gynomax XL verdi doktorum bana.Bugun 3.yu kullanıyorum.Ama gecicek gibi değil.Sirkeli su bende fayda etmedi.Benim tek çarem ilaçTravazol bende tam tersi etki yaptı.Kasintimi artırdı.Yan etkilerinde bazılarinda kaşıntıyı artırdığı yazio.Travazola karşı dikkatli olun.Gecmis olsun.
Hazır sirke hiç denemedim ama denize düşen yılana sarılır, orijinal sirke bulana kadar denenebilirGördüm evet deneyeceğim ama evde normal bi market sirkesi var üzüm. Doğal elma mı alayım yoksa kendini öldürmeden üzüm de olur der misiniz?
Şimdi deneyeyim sabah bi yerden bulurum organiğini belki. Çok teşekkürler geçerse en büyük duacınızımHazır sirke hiç denemedim ama denize düşen yılana sarılır, orijinal sirke bulana kadar denenebilir
Bende deneyecem belki iyi gelirHazır sirke hiç denemedim ama denize düşen yılana sarılır, orijinal sirke bulana kadar denenebilir
Ben o kaşıntıyı iyileşme belirtisi olarak düşünmüştüm. Önce kaşıntılı bir akıntı yapıyor sonra geçiyor benimkiBende de aynı dert var yine.Hamileyken de 5 defa oldum.Gynomax XL verdi doktorum bana.Bugun 3.yu kullanıyorum.Ama gecicek gibi değil.Sirkeli su bende fayda etmedi.Benim tek çarem ilaçTravazol bende tam tersi etki yaptı.Kasintimi artırdı.Yan etkilerinde bazılarinda kaşıntıyı artırdığı yazio.Travazola karşı dikkatli olun.Gecmis olsun.
Kadınların şu çektiklerine bak ya.. Gerçekten kadın olmak çok zor. Umarım kolaylıkla atlatırsınız sizde.Valla 2-3 gündür her türlü genital organ fotoğrafı gördüm araştırmaktan. Bi ara cybe falan düşündüm bazı fotoğraflar benziyor ama imkan vermedim pekTüylerimi jiletle almıştım üstüne regl oldum ped uzun süre kaldı değiştiremedim uzun yola gittiğim için ve nemsiz bi şehirden nemli şehre gittim. Hepsi üst üste binince pişik ya da mantar diyorum ama dediğiniz de olabilir
Eczacı arkadaşıma popiş arası fotoğraf atmadığım mı kaldı ne kaldı bi sorun bi deKadınların şu çektiklerine bak ya.. Gerçekten kadın olmak çok zor. Umarım kolaylıkla atlatırsınız sizde.
Teşekkür ederim evde iç çamaşırı bile pek giymiyorum kasimasi kolay olsun diyeBende yeni atlattım ara ara da tekrarlıyor malesef sirkeli su yapıp pamukla siliyorum ben, yakma çok olmuyor içine biraz suda ekliyorum, ve şık çamaşır değişimi önemli, şimdiden geçmiş olsun
İyi olcam diye popis ifşa olmasınEczacı arkadaşıma popiş arası fotoğraf atmadığım mı kaldı ne kaldı bi sorun bi deRezalet cidden. Çok teşekkürler
Akıntıdan sonra mi geçiyoBen o kaşıntıyı iyileşme belirtisi olarak düşünmüştüm. Önce kaşıntılı bir akıntı yapıyor sonra geçiyor benimki
Valla ondan olmaz da anneme de attım ne olabilir bu sence diye, o silmeyi beceremez telefonunda kalır şimdi fotoğraf. O sıkıntıİyi olcam diye popis ifşa olmasınşaka yaptım geçmiş olsun
Guldurdunuz beni Allah da sizi guldursunValla ondan olmaz da anneme de attım ne olabilir bu sence diye, o silmeyi beceremez telefonunda kalır şimdi fotoğraf. O sıkıntı
Bir kaç gün kremi her sürdüğümde kaşınıyor, sonra kaşıntı geçiyor yavaş yavaş. Bende öyle oluyor yani. Ama böyle oşmadan geçiren bir lrem varsa adını ben de alayım, kaşıntı kısmı sıkıntı çünküAkıntıdan sonra mi geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?