Mantar belası

Pişik le mantar arasındaki fark pişik olunca yakar mantar pek yakmiyo çok kaşıntı yapiyo

Bende de aynı dert var yine.Hamileyken de 5 defa oldum.Gynomax XL verdi doktorum bana.Bugun 3.yu kullanıyorum.Ama gecicek gibi değil.Sirkeli su bende fayda etmedi.Benim tek çarem ilaçTravazol bende tam tersi etki yaptı.Kasintimi artırdı.Yan etkilerinde bazılarinda kaşıntıyı artırdığı yazio.Travazola karşı dikkatli olun.Gecmis olsun.

Hayır hayır asla yakma olmuyor. O kaşıntı vs çekmektense sirkeli suyun yakmasını tercih ederim kiiii dediğim gibi assla yanma vs olmuyor.
Evet hic yanma olmuyor ve cok temiz ferah bir his. Sirkeli su ve pamuk hazirlamaya üşeniyorum yoksa mantar sorunum yokken bile hep oyle temizlenmeyi tercih ederim tuvalette. Harika bir temizlik hissi

Teşekkür ederim doktora gitmeden kullanmak istemedim

Gördüm evet deneyeceğim ama evde normal bi market sirkesi var üzüm. Doğal elma mı alayım yoksa kendini öldürmeden üzüm de olur der misiniz?
Hazır sirke hiç denemedim ama denize düşen yılana sarılır, orijinal sirke bulana kadar denenebilir

Ben o kaşıntıyı iyileşme belirtisi olarak düşünmüştüm. Önce kaşıntılı bir akıntı yapıyor sonra geçiyor benimki

Kadınların şu çektiklerine bak ya.. Gerçekten kadın olmak çok zor. Umarım kolaylıkla atlatırsınız sizde.

Bende yeni atlattım ara ara da tekrarlıyor malesef sirkeli su yapıp pamukla siliyorum ben, yakma çok olmuyor içine biraz suda ekliyorum, ve şık çamaşır değişimi önemli, şimdiden geçmiş olsun

Haftaya kadar bunların hepsini tek tek deneyecem hangisi iyi gelirse artik

Bende yeni atlattım ara ara da tekrarlıyor malesef sirkeli su yapıp pamukla siliyorum ben, yakma çok olmuyor içine biraz suda ekliyorum, ve şık çamaşır değişimi önemli, şimdiden geçmiş olsun
Teşekkür ederim evde iç çamaşırı bile pek giymiyorum kasimasi kolay olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…