- 9 Şubat 2010
- 18.362
- 1
- 41.495
- 798
Sirkeli suyla taharetlen.(bir bardak kaynayıp soğumuş suya yarım çay bardağı ev sirkesi mümkünse elma sirkesi) ben bununla vajinal duş da yapıyorum ama sen onu başarabilirmisin bilemiyorumİyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz
6 sında bir hafta varNe zamana aldınız randevuyu?
Teşekkür ederim deneyecemSirkeli suyla taharetlen.(bir bardak kaynayıp soğumuş suya yarım ay bardağı ev sirkesi mümkünse elma sirkesi) ben bununla vajinal duş da yapıyorum ama sen onu başarabilirmisin bilemiyorum
Trevazol krem al eczaneden, parmağınla içine de sür, bir hafta çok uzun perişan olursun6 sında bir hafta var
Evde var trevazol ben korkum için surmedim sürsem miTrevazol krem al eczaneden, parmağınla içine de sür, bir hafta çok uzun perişan olursun
Teşekkür ederim deneyecemRica ederim. Ölçü olarak bir maşrapa suya yarım çay bardağı elma sirkesi dökün hafif yaksada hemen geçiyor yakma sebebi de kaşıyarak tahriş etmeniz. Hatta yapabilirseniz. Ev yoğurdunun suyunuda alıp o bölgeyi yıkayabilirsiniz. Yararlı bakterilerin artmasına yarar.
Sizinki vajinit olabilir, iç. Dudakların içinde sönük sönük kırmızı sivilceler olmuştu bende, resmen yanıyorduBen de daha önce mantar geçirdim ama şu an genital bölge ve makat bölgesinde kabarcıklar var. O zaman yoktu ondan emin olamıyorumSizde var mı?
Genelde onu veriyorlar zaten, mantar olduğundan eminsen hiç beklemeEvde var trevazol ben korkum için surmedim sürsem mi
Hayır dış tarafta değil apış aramda vajinaya yakın yerler özellik le çok kasiniyoSizinki vajinit olabilir, iç. Dudakların içinde sönük sönük kırmızı sivilceler olmuştu bende, resmen yanıyordu
Valla 2-3 gündür her türlü genital organ fotoğrafı gördüm araştırmaktan. Bi ara cybe falan düşündüm bazı fotoğraflar benziyor ama imkan vermedim pekSizinki vajinit olabilir, iç. Dudakların içinde sönük sönük kırmızı sivilceler olmuştu bende, resmen yanıyordu
Bana 2 tane krem vermisdi karıştırıp sürüyordum kremleri hatırlamıyorum hatirlasam ecjaneden yine alirdimGenelde onu veriyorlar zaten, mantar olduğundan eminsen hiç bekleme
Yakmaz. kullanman gereken oranı yazdım yorumumda, saf sirke kullanırsan yakarVar ya mantar o zamanSirkeli su önerilmiş deneyeyim ben de korktum yakar diye.
Gördüm evet deneyeceğim ama evde normal bi market sirkesi var üzüm. Doğal elma mı alayım yoksa kendini öldürmeden üzüm de olur der misiniz?Yakmaz. kullanman gereken oranı yazdım yorumumda, saf sirke kullanırsan yakar
Vajinal mantar evet teşekkür ederim tavsiyeniz icinBahsedilen vajinal mantar yanlis anlamadiysam Yazinsana ne mantari oldugunu yahu 1e 10 oraninda sirkeli su yap, icinr şu bebek temizleme pamuklari var ya ondan atiyorum ben, 8-10 tane kadar. Yani 1 gun kullanilacak kadar. Tuvalettrn sonra onunla temizlen. 2 gun surmeden geciyor. Harika bir sey
Hayır hayır asla yakma olmuyor. O kaşıntı vs çekmektense sirkeli suyun yakmasını tercih ederim kiiii dediğim gibi assla yanma vs olmuyor.Var ya mantar o zamanSirkeli su önerilmiş deneyeyim ben de korktum yakar diye.
Bir haftam var demişsiniz o zaman tecrübeli bir doktorun söylediğini size yazacağim. Bio kadin diye kiremit rengi bir losyon vardı eczanelerde oluyor. Onu alıp o bölgeye sürün tamamen kurtulacaksınız demişti. Deneyebilirsiniz.Teşekkür ederim deneyecem
Aslında kaşındığında kaşıdığım için yanıyor fark ettim onu kaşımadığımda su değince yanma olmuyor. Ama kaşıyıp hemen suya koşunca öldürmüyor süründürüyor namıssız. Üzüm de olur mu?Hayır hayır asla yakma olmuyor. O kaşıntı vs çekmektense sirkeli suyun yakmasını tercih ederim kiiii dediğim gibi assla yanma vs olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?