Manisa’da yaşayan var mı

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Merhabalar hanımlar yakında tayin işimiz olabilir eşim Manisa Turgutlu’da atanabilir ben de eş durumundan yanına gideceğim omursa eğer. Biz şu anda Anadolu’nun çok küçük bir ilinde yaşıyoruz imkanlar çok kısıtlı ve çok sıkıldık buradan uzun zamandır gitmek istiyorduk normalde tayin durumlarımız sıkıntı genelde çakılı kalıyoruz ama şans eseri böyle bir fırsatımız oldu Bj normalde hep denize yakın yerlerde yaşamak ismeştim şu an yaşadığım yere deniz en yakın 8 saat mesafede Ege’yi Akdeniz’i çok seviyorum ama Turgutlu hakkında hiç fikrim yok Turgutlu nasıldır orası okursa Manisa’da ev tutsak nasıl olur 30 km imiş Manisa’ya git gel Zorlanır mı eşim maaş bir miktar düşecek ama şu an yaşadığımız şehri hiç sevmediğimizden göze alabiliriz bu durumu. Hayat nasıl Manisa’da pahalı mı. Evi Turgutlu’da mi tutmalıyız ama orası da küçükse yine bunalacaksam değer mi düzen bozmaya.

Turgutlu İzmir'e çok yakın, gelişmiş bir ilçe.
Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bir ayağınız İzmir'de olur zaten.

Peki Turgutlu’da çalışıp evi Manisa da tutmak mantıklı olur mu. Çocukların okulu filan da önemli

Peki Turgutlu’da çalışıp evi Manisa da tutmak mantıklı olur mu. Çocukların okulu filan da önemli
O kadar mantıklı olmaz bence. Turgutlu İzmir'e yakın olduğu için midir bilmiyorum ama Manisa merkezden daha sempatik gelir.
Aslında İzmir merkezden de her gün Manisa'ya gidip gelen çok sayıda çalışan ve öğrenci var.
Çocuklarınız üniversite öğrencisi mi?

çok ufak ve sıkıcı bir yer açıkçası. habire manisaya yada izmire inme durumunuz yoksa yaşanmaz. manisa daha mantıklı.izmir manisa arası bile 40 dk yani araba varsa izmir de oturmak daha mantıklı.

Turgutlu gelişmiş bir kasaba. Hatta çoğu kişi merkezden daha çok sever. Manisada hayat ne pahalı nede ucuz.
Aslında en mantıklısı turgutlu da oturmak olur bence zaten izmir çok yakın istediğiniz zaman kolaylıkla gidilip gezilir.

Turgutlu izmir ve manisa aslinda ayni saatte 45 dakika yani yakin turgtlu biraz dha sakin bi ilce manisada sıkıcı cok kalabalik guzel deill izmir guzel bence turgtluda kalın hergn gidip gelmesi zor olur cnku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…