• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa/merkez acemi birliği

Canim ya olmaz bence oyle dalga konusu falan. Baktin onumuzdeki hafta da aramadi. Sen ararsin bi kerecik. Cok zor bi durum cunku bu. Telefona cikan kisiye anlatirsin durumu. Sonucta kisa donem hepsi. Universite mezunu gormus gecirmis insanlar. Boyle seyleri dalga konusu yapacaklarini sanmiyorum ya. Hatta dun benimkine de dedim 3 gun oldu 1 gun daha aramasaydin ben arayip soracaktim artik cok merak ettim diye. Ama insallah bir an once kart eline gecer de o seni istedigi zaman arar. :) bugun haber yok daha canim dun 9 bucuk gibi
onumuzdeki hafta da arayamazsa belki ozaman ararim canim. insallah canim saol

tmm tatlim konusunca yazarsin banada
Canim var mi bir seyler? Dun gece 12 bucukta konustuk biz. Bazen nobetci komutanlari iyi oluyormus ve gece uyku tutmayinca bahcede hava almalarina izin veriyorlarmis. O sirada aramis canim beni de. Hafta sonu da ziyaretci parki denen cok guzel bir yer varmis bazen orada vakit geciriyorlarmis. Su anlik bir sikinti yok dedi canim. :)

Canim var mi bir seyler? Dun gece 12 bucukta konustuk biz. Bazen nobetci komutanlari iyi oluyormus ve gece uyku tutmayinca bahcede hava almalarina izin veriyorlarmis. O sirada aramis canim beni de. Hafta sonu da ziyaretci parki denen cok guzel bir yer varmis bazen orada vakit geciriyorlarmis. Su anlik bir sikinti yok dedi canim. :)
oh bu cok guzel bi haber canim gece uyuyamiyordur benim ki en azindan hava almak iyi gelir onlara canim.. yok canim bi haber

canimm aradi askerimmmm cok mutluyum yaaa :)) cok iyiymis hersey cok iyi dedi yemekler komutanlar ama sesini duyamamak cok kotuydu 10 gun 1 ay gibiydi dediii kurban oldugum.. dun nobeti varmis parkta aileler ciftleri falan gormus orda cok kotu oldum dedi seni cok ozledim dediiii :)

canimm aradi askerimmmm cok mutluyum yaaa :)) cok iyiymis hersey cok iyi dedi yemekler komutanlar ama sesini duyamamak cok kotuydu 10 gun 1 ay gibiydi dediii kurban oldugum.. dun nobeti varmis parkta aileler ciftleri falan gormus orda cok kotu oldum dedi seni cok ozledim dediiii :)
Canimmm benimmm cok mutluu olduum. Hadi gozunaydin. :) aklima geldi senden bir haber var mi diye bakayim dedim konuya bu guzel haberle karsilastim. Sen pazartesi yazmissin ben daha yeni goruyorum tatlim kusura bakma. Sevincini simdi paylasabiliyorum. Sizin adiniza cok mutlu oldum canim. Insallah yasamazsiniz bi daha boyle bir sey. Her gun konusursunuz umarim. Bol bol hasret giderirsiniz. :KK37:

Selam kizlar.. manisa merkez de askerligini yapmis olan tanidiginiz var mi? Merkez yaziyor ama kirkagac dedikleri yer mi orasi?

Iyi kotu biseyler yazarsaniz cok sevinirim..
Ous manisa merkezde yaptı. Batı kışlamı ne öyle birşey dedi. Kırkağaç komando birliğiymis

Canimmm benimmm cok mutluu olduum. Hadi gozunaydin. :) aklima geldi senden bir haber var mi diye bakayim dedim konuya bu guzel haberle karsilastim. Sen pazartesi yazmissin ben daha yeni goruyorum tatlim kusura bakma. Sevincini simdi paylasabiliyorum. Sizin adiniza cok mutlu oldum canim. Insallah yasamazsiniz bi daha boyle bir sey. Her gun konusursunuz umarim. Bol bol hasret giderirsiniz. :KK37:
saol tatlim yaa inan bende cok cok mutlu oldum :) allah kimseye yasatmasin boyle bisey..

Ous manisa merkezde yaptı. Batı kışlamı ne öyle birşey dedi. Kırkağaç komando birliğiymis
anlayamadim ous derken? benimki de bati kislada su an

Selam kizlar.. manisa merkez de askerligini yapmis olan tanidiginiz var mi? Merkez yaziyor ama kirkagac dedikleri yer mi orasi?

Iyi kotu biseyler yazarsaniz cok sevinirim..
manısa ıyı bıryer rahattır kesın kafana takma zaten askerdeartık cep telefonu herkes kullanıyor tabı yakalanmaması lazım öyle rahat iyi yerdir iyi

Back
X