Aynen çok büyük beğenmedik.Yani kıskandığımızdan söylemiyoruz yanlış anlaşılmasındeprem oldu sanki, hala sallanıyorum
Aynen, kocaman köfte mi olur
Yemesi zor olur, begenmedim
Sen fasülyeydin dimi
Senin tarifi verebilirmiyimAllahim ya alevde yakmis inanmiyorumben bu kofteyi biliyodum videolarda izleyip dibim dusuyordu ama hic aklima gelmezdi valla ay neyse ben tarifimi yapmakla ugrasmiyim zaten yorgunum bosu bosuna katilmanin anlami yok
benim de parmağımdan geçti terbiyesiz şiş kınıyorum onuTebrik ederizHer çiziği yüreğimizin taaaaa derinliklerinden hissettik
nayn bebeğim kanlı canlı yarışmacıyım
Sen fasülyeydin dimi
Hatta ben yapayım korkup kaçan bir arkadaştan aldım derimHayir tabiki
Geçmiş olsun canımbenim de parmağımdan geçti terbiyesiz şiş kınıyorum onu
aaa ben sıradan insanlar gibi öyle alevsiz löfte yememAllahim ya alevde yakmis inanmiyorumben bu kofteyi biliyodum videolarda izleyip dibim dusuyordu ama hic aklima gelmezdi valla ay neyse ben tarifimi yapmakla ugrasmiyim zaten yorgunum bosu bosuna katilmanin anlami yok
Ateşi nasıl yakmış yaa.. birde utanmaz arkasına siyah perde koymuş..Geçmiş olsun canım
Bu ateşim patenti sende mi bundan sonra hepimiz bu kategoride kullanabilirmiyiz
beni başka kimse kabul etmez kıymayınYürü git surdan yaa
İşte sizde yapın tek kalmasınAteşi nasıl yakmış yaa.. birde utanmaz arkasına siyah perde koymuş..
küfteEllerine sağlık ama bu neeeee
Ya ben yapmadan duramam yarina yemegim yok zaten yemek yapacam gene onu yaparim yedirmem kimseye o yemegiHatta ben yapayım korkup kaçan bir arkadaştan aldım derim
Yok kız evi mevi yakarım töbeeİşte sizde yapın tek kalmasın
Ateş seni çağırıyor kossbeni başka kimse kabul etmez kıymayın
Ama gitmek istiyor gibisinbeni başka kimse kabul etmez kıymayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?