- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ne biçim köfte bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biçim köfte bu
Ya sen Hatay'dan bilirsin tuzda tavuk çok yapılır.Oda alevli:)Aynı işte:)Yok kız evi mevi yakarım töbee![]()
ben patlattım artık isteyen kullanabilirGeçmiş olsun canım
Bu ateşim patenti sende mi bundan sonra hepimiz bu kategoride kullanabilirmiyiz![]()
Bana bunlarla gelinYa ben yapmadan duramam yarina yemegim yok zaten yemek yapacam gene onu yaparim yedirmem kimseye o yemegi![]()
Lezzetini tahmin edebiliyorum zaten koftenin her cesidini yerim steakcilarin videolarinda gorup esime diyodum gidip yiyelim diye ama evdede yapilacak biaey zaten eline saglik muhtesem :)aaa ben sıradan insanlar gibi öyle alevsiz löfte yemem
ben yarışma için tarif ararken buldum ama inan çok lezzetli :)
Ateşi alan gitsinben patlattım artık isteyen kullanabilir![]()
feracem oAteşi nasıl yakmış yaa.. birde utanmaz arkasına siyah perde koymuş..
Kız yıl oldu biliyo musun tuzda tavuk yemeyeli..burda çarşı fırında yakarlar öyle gelir eve..Ya sen Hatay'dan bilirisn tuzda tavuk çok yapılır.Oda alevli:)Aynı işte:)
Kız bir an düşündüm evde siyah bişeyim yok diye.. ferace bende de var simsiyah ama aklıma gelmezdi vallaferacem o
yancak diye ödüm patladı
çekim bittiği gibi ona koştum![]()
Kofte bile olmayabilir diskalifiye edilsin benceNe biçim köfte bu![]()
Ben evde yapıyorum:)Kız yıl oldu biliyo musun tuzda tavuk yemeyeli..burda çarşı fırında yakarlar öyle gelir eve..
İşte bulun bir şeylerKofte bile olmayabilir diskalifiye edilsin bence![]()
Yavan yenir gayet diyette giderdiyete başkaldıran köfte![]()
![]()
Tamam biraz düşüneyim kafa yorayimİşte bulun bir şeyler![]()
merakla bekliyorumYa ben yapmadan duramam yarina yemegim yok zaten yemek yapacam gene onu yaparim yedirmem kimseye o yemegi![]()
Bosver sen daha tariflere bakmasanda olur git bi tatil yap ay sonuna kadarmerakla bekliyorum![]()