- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
- Konu Sahibi Yagmur Selen
pardon son mesajı okumadım ilk mesaja göre cevap verdim
tebrikler
tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :) dediginiz gibi yaptim zaten aciktiginda her agladiginda önce bi süre gögsümde tuttum oyaladim sonra mama verdim birinciye iki defa cekti birakti ikinciye denedi 3. Ye biraz daha alisti derken sık sık emmeye basladı öyle öyle bebegim emdikce sütüm de geldi :)pardon son mesajı okumadım ilk mesaja göre cevap verdim
tebrikler
Gelir. Malt icecegini kesinlikle tavsiye ediyorum. Gece yatmadan önce ic yat sonra uyuduğun icin süt daha cok geliyo gece bi kalkarsin gögüslerin dolu olur bi kez emzirirsen süt bezlerin acilir her aciktiginda önce o gögsünü ver bos da olsa biraz emsin sonra digerine gecir öyle öyle gelir ben inaniyorumBenim tek gögsümü birakti. 3 ay emdi. Ben de denesem gelir mi acaba. 6 aydir emmiyo digerinden
Teşekkür ederim :) Rabbim isteyen herkese kuzusunu emzirmeyi nasip etsin :)Tebrikler yagmur selen konun nasil başlamış nasil bitmis seni tebrik ederin
Amin simdi kac aylik bebeginTeşekkür ederim :) Rabbim isteyen herkese kuzusunu emzirmeyi nasip etsin :)
aaa ne guzel masallah :)Ben yaptim :) dedigini yaptim aglamasina katlandim biraz mamayi biraktim gögsümü verdim bos bos da olsa emdi :) simdi hic bi sorunumuz yok mamayi tamamen birakali 4 gün oldu ve sütüm giderek artiyo :) şükürler olsun Allahıma insan isteyince o da nasip edince hersey mümkün oluyo :) sütün kesileli 6 ay da olsa yerinde olsam bırakmazdım kendimi 3 damla da olsa hâlâ var biseyler her aciktiginda once gögsünü ver bos bos emsin sonra yine mama ver ac kalmasin.. ben 2 gün bos emzirdim arada mamayi kaşıkla verdim dayanamadıgım yerde. Inanir misin simdi bile ara ara ac kaldigim zaman sütüm olmadigi oluyo bos bos emziriyorum önce koltuk altimdan gögsüme dogru bi sızı.. sonra yutkunmaya basliyo oglum :) ben anladim bizzat yasadim cok sütün yolu sadece cok emzirmekten geciyo. Ben acikmasa bile huysuzlandigi zaman öylesine veriyodum gögsümü. Insallah böyle devam ederiz Rabbim bütün annelere de emzirmeyi nasip etsin dünyada onun kadar güzel bi duygu daha yok aşktan daha güzel
Şimdi kırkımızın çıkmasına 3 gün var :)Amin simdi kac aylik bebegin
Maşallah sizeŞimdi kırkımızın çıkmasına 3 gün var :)
Amin canim cümlemiz insallah :) birini emerken kendini doyuruyo ama son doyma noktalarina geldigi zaman süt az geliyo galiba 3 cekip bi yutuyo yavrum kiyamiyorum ben de bi dahaki emzirmeye diger gögsümü veriyorum :) kendi de hazirci biraz öyle cekip de gelmedigi zaman hemen uyuyo emmiyo uyandiramiyorum da geri ac kaliyo.. en iyisinin böyle oldugunu düşündüm napalım :)Cook sevindim emzirebilmene
Bide ön süt arka süt olayı var onuda araştır internetten canim
Aynı memeden iki uç defa emzirebilirsin sonra diğer meme
Kısaca on süt daha ziyade susuzluğu giderici iştah açıcı, arka süt yağlı olan doyurucu sutmus
Bende bunu ikinci bebeğim de öğrendim
Güle güle buyut yavrunu
:)Maşallah size
Ön süt arka süt olayini biliyorum yoksa şu emzirme sıkıntısından arastira arastira neler ogrendim biliyo musun :) 3 cocuk emzirmis kadar oldum yani :)Cook sevindim emzirebilmene
Bide ön süt arka süt olayı var onuda araştır internetten canim
Aynı memeden iki uç defa emzirebilirsin sonra diğer meme
Kısaca on süt daha ziyade susuzluğu giderici iştah açıcı, arka süt yağlı olan doyurucu sutmus
Bende bunu ikinci bebeğim de öğrendim
Güle güle buyut yavrunu
Allah uzun ömür versin insallah. Onu size sizi ona bagislasinŞimdi kırkımızın çıkmasına 3 gün var :)
Amin cümlemizin insallah :)Allah uzun ömür versin insallah. Onu size sizi ona bagislasin
mama verme acıkınca ceker memenı bak benım oglumda almıyordu hastaneden eve geldım bırkere mama yapmadım zorla zorla verdm aldı çok sukur senınkıde alır ama aglıyor dıye vazgecmeBenimde 1 haftalik oglum var. Sezeryanla dogum yaptim ve once sutum gelmedi ilk aksam her gogsumu verdigimde oglum kustu hastanede de biberonla mama verdiler. Simdi sutum gelmeye basladi ve surekli emzirmeye calisiyorum ama gogsumu verince avaz avaz agliyor. Bugun doktora gittik emzireceksin diyor bende biliyorum ama emmiyor ve mama vermeye devam ediyorum. Bugun emzirme konusunda daha israrci olup bir sure ac biraktim ama o agladi ben agladim helak olduk aglamaktan. Tekrar emmeye baslamasi icin ne yapacagimi sasirdim uzuntuden kendi kendimi yiyorum artik emmeye baslarmi acaba benim oglumda tekrar
Aynisini bende yasadim. Ben pes etmedim ama ac biraktim. Bi yandan ben de senin gibi agladim ama napalim. Ilk zaman ben gögsümü verip o da avaz avaz bagirinca öyle yatiriyodum uyutuyodum sallayarak felan. Sonra uykusu arasinda tekrar aglayip aglayip uyuyodu ac oldugu icin. Her aglamasinda gögsümü verdim inat ettim. Sonra baktim ac kaliyo mamayi kasikla verdim. Bende en cok ise yarayan mamayi kasikla vermem oldu. O ögünde kasikla icti. Ikincide tekrar gögsümü emmedi yine kasikla derken 1 gün öyle idare ettik. Sonraki gün gögsümü emdi ama süt az gelince yorulup hemen birakti uyudu yine ben de uyanmasini bekledim uyanip aglayinca tekrar mamayi kasikla verdim. Sonra her aciktiginda once gögsümü verip biraktigi yerde mama verdim kaşıkla tabi. 3 gün sürdü zaten bunlar 4. Gün artik beni kabul etti kendiliginden emiyodu. Sonra kendi emdikce sütüm de geldi baktim doyuyo biraktim mamayi. 1 haftayi gecti sadece ben emziriyorum. Yarin kontrole gidicez insallah bugün hem kırkımız çıktı hem de gelişimine baktırcam gelişimi güzelse sıkıntı yok da dr sütün yetmiyo der diye korkuyorumBenimde 1 haftalik oglum var. Sezeryanla dogum yaptim ve once sutum gelmedi ilk aksam her gogsumu verdigimde oglum kustu hastanede de biberonla mama verdiler. Simdi sutum gelmeye basladi ve surekli emzirmeye calisiyorum ama gogsumu verince avaz avaz agliyor. Bugun doktora gittik emzireceksin diyor bende biliyorum ama emmiyor ve mama vermeye devam ediyorum. Bugun emzirme konusunda daha israrci olup bir sure ac biraktim ama o agladi ben agladim helak olduk aglamaktan. Tekrar emmeye baslamasi icin ne yapacagimi sasirdim uzuntuden kendi kendimi yiyorum artik emmeye baslarmi acaba benim oglumda tekrar
Haklisin ac kaldigi zaman nasil emiyo görmen lazim :) öyle öyle alisiyo zaten. Bi de mama verdikce senin sütün de azaliyo cocuk emmedigi icin benimki bitme asamasina gelmisti artik. Tekrar emzirdikce gögüslerim sizlaya sizlaya sütüm geri geldi ama o sızı bile insani nasil mutlu ediyo anlatamam :)mama verme acıkınca ceker memenı bak benım oglumda almıyordu hastaneden eve geldım bırkere mama yapmadım zorla zorla verdm aldı çok sukur senınkıde alır ama aglıyor dıye vazgecme