- 25 Ekim 2015
- 148
- 68
- 48
- 35
- Konu Sahibi Yagmur Selen
-
bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün. oğlum doğar doğmaz yoğun bakıma aldındı üzüntüden üç gün sütüm gelmedi. bebeğim mamayla beslendi. hemşireler süt damlası(galactago) tavsiye ettiler. damladan sonra sütüm geldi. sonrasında düzenli kullandım.Çok teşekkür ederim destegin icinben de su an aynıyım inan ki salya sümük harab ediyorum kendimi ama elimde degil malt iceceginin işe yaradığını duydum 3 gündür içiyorum ama 1 öğün gögüslerim doluyo bebegim için yeterli süt geliyo sağmaya çalışıyorum ama ikinci sefere tekrar süt yok tekrar malt icmek zorunda kalıyorum öyle böyle idare ediyoruz dur bakalım
bende aynı derrten muzdaribim oğlum 3 aylık sadece 1,5 ay emzirebildim zor güç emmiyo die.kendimi suçladım emmesi grrkiyo die oturdum ağladım saatlerce ama çocuk aç kaldı eşim dayanamamış ağlamasına mama vermiş spnra bi müddet de elektrilikli pompayla sağdım ama bebeğin emdiği kadar gelmıyo süt çünkü Allah tarafından emdikçe çoğalan bişey napalım göğsümüz bozulmasın diye emzirmeyenlereen değilz ya üzme kendiniTeşekkür ederim :) malt icecegini duydum onu denedim ve işe yaradi gece yatarken ictim gece oglum agladiginda gögüslerimden süt akiyordu resmen ama ikinci günü tekrar ayni oldu 2 gün üst üste malt icecegi ictim ondan sonra biraz toparladi simdi biraz da olsa sütüm geliyor aciktigi zaman önce emzirip sonra mama veriyorum ama eskiden ictigi mama miktarinin yarisini bile icemiyo simdi demek ki sütüm iyi kötü doyuruyo bebegimi :)
Anne olmadan önce takilmazdim böyle konulara ama anne olduktan sonra pek cok seyin farkina vardim fizigim bozulmasin diye emzirmeyen kadinlardan nerdeyse nefret ediyorum şimdi hic sorma. Bilmiyorum ya simdi emziriyorum üzerine mama veriyorum öyle idare ediyoruz kilosunu takip ediyorum son 2 günde 100 gram almis demek ki bakabiliyorum onunla avutuyorum kendimi tek saglikli olsun da napalimB
bende aynı derrten muzdaribim oğlum 3 aylık sadece 1,5 ay emzirebildim zor güç emmiyo die.kendimi suçladım emmesi grrkiyo die oturdum ağladım saatlerce ama çocuk aç kaldı eşim dayanamamış ağlamasına mama vermiş spnra bi müddet de elektrilikli pompayla sağdım ama bebeğin emdiği kadar gelmıyo süt çünkü Allah tarafından emdikçe çoğalan bişey napalım göğsümüz bozulmasın diye emzirmeyenlereen değilz ya üzme kendini
Ama bi müddet sonrs biberonu keşfeden çocuk annesinin göğsünü almıyo malesefAnne olmadan önce takilmazdim böyle konulara ama anne olduktan sonra pek cok seyin farkina vardim fizigim bozulmasin diye emzirmeyen kadinlardan nerdeyse nefret ediyorum şimdi hic sorma. Bilmiyorum ya simdi emziriyorum üzerine mama veriyorum öyle idare ediyoruz kilosunu takip ediyorum son 2 günde 100 gram almis demek ki bakabiliyorum onunla avutuyorum kendimi tek saglikli olsun da napalim
Aslında birazcık ağlamasına dayanbilseniz aç kalınca mutlaka alıcaktır göğsü hem o emdikçede sütünüz artıcaktır.sütün çoğalması için gereken tek şey annenin istemesi bol su içmesi ve bebeğin emmesi imiş. Biz artık çok geç kaldık ama siz deneyebilirsiniz, benim sütüm şuan da 3,4 damlaNormal biberon benimki yenidogan. Hâlâ hem gögüs hem biberon devam ediyoruz 1 aylik olduk ayirt etmiyo ikisini de emiyo cok şükür insallah hep böyle devam eder..
Çok teşekkür ederim destegin icinben de su an aynıyım inan ki salya sümük harab ediyorum kendimi ama elimde degil malt iceceginin işe yaradığını duydum 3 gündür içiyorum ama 1 öğün gögüslerim doluyo bebegim için yeterli süt geliyo sağmaya çalışıyorum ama ikinci sefere tekrar süt yok tekrar malt icmek zorunda kalıyorum öyle böyle idare ediyoruz dur bakalım
Yaptım :) başardım :) mamayı bıraktık artık şükürler olsun şu an 2 saatte bir bir emzirmede sag bir emzirmede sol sirayla emip gidiyoruzSaatte bir emziriyor musunuz? Veya saatte bir sagin. Gelecektir. En azinda emiyormus biraz. Anne sütü hic icmeyen bebekler var. Kendinizi yipratmayin.
Yaptım :) başardım :) mamayı bıraktık artık şükürler olsun şu an 2 saatte bir bir emzirmede sag bir emzirmede sol sirayla emip gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?