Premature Bebekler Mamadan bıktııı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

düzeltilmişi hesaplamak için erken doğduğu süreyi yani 5 haftayı çıkıyosun...
maaşallah koccaman olmuş seninki. iştahsızlık benim oğlandada var maalesef..çok büyük bi problem.hapı ilacı falan olsa tedavi edilebilse keşke,ağzını açmıyo velet:_(((

slm kızlar yazlıkta olduğum için fazla giremiyorum benim kız malesef ishal oldu bu seferde ya ishal ya kabız zaten sanırım sıcaklardan oldu ((

kızlar iştahsızlığı için 2 tane şurup verdi doktor.nutra zinc ve supravit...güçsüz düşüp gerilemesin dedi..2 gündür veriyorum..yine zorla yiyor ama en azından kilo kaybetmiyor..epeydir kavanoz maması vermiyodum ama mecburen aldım tekrar severek yediği için..hero baby yoğurtlu üzümlü muzlu bide bebelac kayısı ananas yoğurtlu..napim şaşırdım iyce ne kaşık maması ne devam sütü ne sebze çorbası görmek istemiyo sadee domates yedirebiliyorum :)))

bende hazır mama alıyorum aksamları bı kere pırınç unu maması yapıyorum hazurı cok sevıyolar ksavanızlarda öle ...........ben sakıncalı gormıuyyorum surda ıkı ay daha ınş sonra hrerseyı yıcekler bızımleee

be arı mamadan daha cok goglı ulker markasının pırınç ıunu var muzlu elmalı onu cok sevıyolar aksamları bı kere kecı sutune yapıtyorum cok sevıyolar.......arı mamada guzel ama daha cok bunu alıyorum cok msıcak uyumuyolar gece gunduz sıkıntı ya yemekte ıstemıyolar bu ıkı ay sanırım zor olucak

burda sizden görüp arı mama aldım ama yapımı zormuş kaynatmak falan vermedim daha. bebeğini iştahsız bulan annelere fikir vermesi açısından yazıyorum bizim oğlanın dün tüm gün yediklerini:470 cc mama(kahvaltıya muhallebiye kattığım miktar dahil),40 cc meyve suyu,üçtebir kase ancak muhallebi,35 cc yoğurt

merhaba kızlar, bende özellikle ek gıdaya geçtiğimizden beri yazdıklarınızı okuyorm ama maalesf okuma seviyesinde kalıyordu. güzel önerileriniz tarifleriniz oluyor, hepsi için teşekkür ederz. benimde bebeğim bu ara baya bi iştahsı sanırım dişlerle ilgili bir durum bu. birde şeyi soracaktım, hipp in pirincini denediniz mi? iştah sorunu bizde de var die doktorumuz minadex verdi, o da işe yaramazsa efavit e geçicez snırım.

kornella bu sıcaklarda benımkılerde yemıyo zaten öle aman aman yıyen bebek degıllerdı sımdı hıç yemıyolar ya kavanoz meyvelerını yıyolar napayım hıç yememelrındn ıyıdır bu ay böle gececek sanırım kecısutune pırınçunu yapıyoırym ama sıcaktan yemıyolar bol su ıcıyolar dıs cıkıcak zaten ayrı sıkıntı hıp bıuskı aldım pırıncını almadım uç tane bende ve urunleru pahalı vıtamın surupları genelde ıstaha ıyı gelıyo

Merhaba arkadaşlar... Ben de 33. haftada doğum yaptım. Bebeğim düzeltilmiş olarak ikibuçuk aylık.. Sütümün yetmediği zamanlarda milupa kullandım biberonla. Hala da aynı şekilde takviye yapıyorum. Son zamanlarda kucağımda emmek istemiyor, sadece uyku arasında kucağımda emzirebiliyorum. Ben de yatarak emzirmeye başladım, bundan memnun gibi, bakalım ne kadar sürecek. Genel olarak oldukça iştahlı bir bebek. Kilosu 5800 gr oldu. Sıcaklarla birlikte arada su vermeye başladım. Hazır şişe suyunu kaynatıp soğutarak içiriyorum. Doktorumuzla konuşup bir dahaki ay ek gıdalara başlarız sanırım, sizler ek gıda olarak ilk nelerle başladınız. Bir de bebeğim bazan nerdetse fışkırtarak bir miktar kususyor, bazan da sürekli sıvı şekjlinde kusuyor, sizler de de oldu mu. Kakası da hep yeşilimsi renklerde, ara sıra sarı oluyor. normal mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

el muallim valla benimkide su kuşu, kendimizden pay biçiyorum bizde bol su az yemekle götürüyoruz bu sıcakları... sizde de mi diş problemi, kaşık mamalarında anca bende silikon kaşıkla mamayı ağzına bırakınca kaşımaya başlıyorum yerse öyle yiyor. hipin bisküvisini bende kullandım da cici bebeyi daha kolay yiyo.

derya51 bende aynı şekilde hem süt hem yetmediğinde mama verdim. mamaya geçer geçmez de su verdim sık sık. ek gıdaya biz yoğurt, meyve ve ballı irmikli kahvaltıyla geçtik. kucakta beslenme sorunu bizde de var son 1.5 aydır.

derya masallah bebegıne ...gayet ıyı yemesı ama daha cok sen emzır daha ıyı sutun varsa fazla ek verme daha kucuk ......yatarak emesıde olucak kucakdada nasıl sevıyosa kaka rengı normal bence benım bı tanesı eve geldıgınden berı yesıl yapıyo bazen cok nadı- sarı dr normal dedı bılınen halk arasında ustmus derler dr normal dıyo demır vıtamını kullanoyrız oda rengı etkılıyo ...saglıkla buyut ınş
kornella cıcıbebe ulker buskı sevıyolar gacen gun bebek ekmegı aldım bakalım onu denııcem ......cok sıcak corba bu sıralar ıcmek ıstemıyolar bende zorlamıyorum ..........

Teşekkür ederim kornelya, el-muallim... Yettiği yere kadar emzirmeyi istiyorum, bazan hiç sütüm olmuyor, ya da az geliyor, bu sefer başlıyor bana bağırmaya, ağlamaya. mecburen mama veriyorum. paylaşımlarınızdan çok faydalandım... sizleri takip edecem... Bebeişlerinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle...

ne demek canım saglıkla buyusunler ınş onlarsız hayat tatlı degıl
hayırlı ıftarlar sıze dostlar

slm kızlar bebişler nasıl benimki şükür biraz düzeldi kusmamız ishalimiz kesildi bin şükür şimdilerde bol çorba yapıyorum yoğurt daninoları çok sevdi dişlerimiz hala çıkamadı malesef bembeyaz görünüyor ama daha patlamadı biberonu tamamen bıraktı geceleride kaşıkla besliyorum çünkü acıkıyor uyumuyor

oo masalah hıraa.......bızımde dısler daha cıkmadı cok zorluyo .....ınş ıyı olurlar benımkıler daha desteksız oturamıyo........corbaya ara verdum azcık cok sıcak yemıyolar........

ıram keske bıberonu boırakmasa bence ugras canım sutunu ıçmelı gece mama onun yerını tutmaz benımkılerde bırakacak gıbı oldukar uyku sırasında hep verdım sımdı yıne alıyolar uyuyrken ıyı oluyo anlamıyolar cok pot uyandılar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…