bende 3 alıcam çünkü bazı kaşık mamalarını biberonla veriyorum delikten geçmiyor mecburen 3 alıcaz cnm tek biberonla alsında kaşıkla verince yarısını tükürüyor buuuu yapmayı öğrendi sürekli tükürüyor halimizi görmeli herkes
kızlar benım kılerde öle ya bu ıkı hafatadır bı yıyoı bı yemıyolar dıslerınden cok huzursuzklar oksurukte var bı atlatsak ınşş
kızlar doktordan geldim yeni 6650 olmuşuz çok şükür almışız biraz diyetisyene gittik ek gıdaların hepsine başla dedi bir kitap verdi çorba falan var artık yoğurt çorbası tarhana va sebze çorbası vericem yumurta sarısı sabah kahvaltıda yalnız kaşık mamasını önermedi onu muhallebi olarak kullan dedi bir yararı yokmuş mutlaka kendi mamasını alsın dedi 4 kez çok önemliymiş 3 ana öğün 3 de ara vericez kabız olduğumuz için armut başla dedi birde çorbada pirinç yerine bulgur vericekmişim mamayı yemiyor dedim içine pekmez kat dedi:)) ama ilerde gelişimi için risk olabilir yürümesi falan dedi çok üzüldüm ya inş herkes gibi yürür konuşur prematüre bebek ne zormuş ya(
cnm ben yayla çorba şeklinde yapıyorum 1 yemek kaşığı pirinci ayıklıyorum yıkayıp yarım su bard su ile haşlıyorum onu biyerde ılımaya bırak sonra ayrıca 3/4 su bard yoğurt ve 1 çay kaşığı unu iyice ezip pirince katıyorum sonra tekrar 2 dk pişirip içine zeytinyağı ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?