kızlar bebişim mamadan tamamen kesilince hemen doktora gittim kilosu iyi dedi 5800 olmuş şükür mamaya devam et dedi zorla ver dedi ama ek besinlerde başlayabilirsin dedi menümüz sabahları bir öğün mama öğlen yoğurt ardından tekrar mama ikindin meyve suyu püresi akşam mama gece muhallebi bu şekilde başla dedi bende hemen gittim bisküvi aldım ezdim mamaya kattım hepsini yedi maşallah yoğurdu seviyor şimdilik meyve suyunuda ama tabi yarısını önlüğü içiyor yada ben vermeyi beceremedim :)) arı mama aldım üzerini okumadım muzluymuş sadesini arıyorum bulmak çok zor ama annelerimiz bizi onla büyütmüş doktorda tavsiye etti yararlıymış içine herşeyi katabilirsin dedi yarın tekrar yoğurt mayalıycam bugünde elma suyuna başlıycam bakalım
buskıvıyı ezıp ıyıce pure gıbı olunca verıyorum sulandır pure gıbı oluyo bebe sutude katrıyorum dr tavsıye ettı gec dedu ek gıdaya ........zaten gecınce bıberonu hıç almadılar gunduz gece alıyolar......
hiram bebeğinin düzeltilmiş ayı kaç canım? doktorların çoğu 6 aydan önce başlatma fikrinde sanırım,bi bizimki illede düzeltilmiş 6 olsun diyor.benimkiler düzeltilmiş 4.ayın içinde.28 haftalık doğum yaptım. onu dinlemeyip bende saolsun muallimin tarifleriyle ek gıdaya başladım ama o onaylamadığı için ne veriyim nası yapıyım falanda soramıyorum((
mamaya bisküvi katma fikrini sevdim.bebe bisküvisi kullanılıyor yanılmıyosam?
Canım sorularım çok ama hangi hastaneye götürüyosun kontrole,bi de ek gıdaya başlayınca kaç saatte bir beslemeni söyledi dr, bi de merak ettiğim yoğurdu,püreyi falan önce tattırdınmı yoksa direkt öğün olarak mı başladın, miktar olarak nasıl ayarladın?
benim oğlan 6 kilo,ama 10 gündür hiç kilo almıyo..kızım 4900,mamayı sıkıntısız yiyo ama ben onada yoğurt başladım
slm kızlar ne haber bebişler yemek yiyormu benim bebiş tekrardan mamaya döndü uyurken yediriyorum ek gıdaları bıraktık kabızlık yüzünden bir hafta sonra tekrar deniycem yoğurt kabızlık yaptı
canım gecmış ols........ınşş ıyı olur vıtamın surubu alıyomu ..........o ıstahı acıyoo ıyı oluyo.......supradın verıyom ben sımdılık ıyıyoız kabız olsalarda sebze corb yıyınce yapıyolar
kızlar benim bebişim düzeltilmiş 26 günlük hastaneden çıktığımızdan beri 2 saatte bir besliyordum yaklaşık 45 gündür gayet güzel yiyodu çok az kendi stümü emiyo ve mama ile asıl besleniyo en son 2 saatte bir 60ile 70 cc arası veriyodum ama uykusu çok bölündüğü için artık 3 saate geçeyim dedim ama çok zorlandı normalde 90 cc alması gerekirken hepsini bir alamıyo 65-70 cc civarını alıyo gerisi kalıyo dolayısıyla 2 saati tamamlandığında çok acıkıyo durmuyo o yüzden size sorum siz bebişlerinizi benimkinin döneminde 3 saat beslerken hepsini birdenmi verdinniz ya da bebişleriniz aldımı hepsini bende artık 3 saatin ilk 1 saati içinde yani başında 70 civarı veriyom sonra 1 saati dolmadan da 50 cc civarı veriyom ozaman uyuyo 3 saatini dolduruncaya ama bu beni tatmin etmiyo ne zaman alacak bu çocuk gece böyle yine zor oluyo siz ne önerirsiniz ne yaptınız siz çünkü benim bebişim bir defa biberonu ağzına aldımı çıkarınca daha çok zor alıyo
muallim 2 numaralı mamaya ne zaman geçtin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?