- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Valla ilk günler mecburen biz de mama verdikSizin ilk hatanız açlıktan susmadigi için mamaya baslamaniz , o şekilde başlanmaz eğer doktor yetersiz beslendiğine ve kilo alamadigina kanaat getirirse başlanır , şuanda da mamaya alistigi için tabiki memeyi reddeder , mama zehir değil ama diğerlerinin dediği doğru emzirdikce artardı siz kolay yolu secmissiniz madem başkalarını suçlamayın o zaman
Oha ya yoruma bakSizin ilk hatanız açlıktan susmadigi için mamaya baslamaniz , o şekilde başlanmaz eğer doktor yetersiz beslendiğine ve kilo alamadigina kanaat getirirse başlanır , şuanda da mamaya alistigi için tabiki memeyi reddeder , mama zehir değil ama diğerlerinin dediği doğru emzirdikce artardı siz kolay yolu secmissiniz madem başkalarını suçlamayın o zaman
Benimki kişisel deneyim degil ki . Doktorların ortak görüşü. Aylık 600 Gr aldığı sürece yeterli besleniyor demektir . Bazı bebek alışır bazısı alismaz bebeğe göre değişir ama genellikle alışması muhtemel olduğu için önermiyolar hem süt üretimini de azaltiyoValla ilk günler mecburen biz de mama verdik
Çocuk mamaya filan alışmadı
Şu an gayet sadece anne sütü alıyor
Kişisel deneyimlerimizi genellemeye gerek yok bence
İyi de konu sahibinin doktora danışmadan verdiği kanısına nasıl ulaştınız?Benimki kişisel deneyim degil ki . Doktorların ortak görüşü. Aylık 600 Gr aldığı sürece yeterli besleniyor demektir . Bazı bebek alışır bazısı alismaz bebeğe göre değişir ama genellikle alışması muhtemel olduğu için önermiyolar hem süt üretimini de azaltiyo
O değil de 48 kilo musunuzOha ya yoruma bak
Doktor tavsiyesi ile hastanelik olmasın diye başladık zaten
2 hafta boyunca meme ile emzirip mama vermediğim dönemde kilo almadığı için başladık
Kimi suçlamışım yahu?
Kolay yolumu seçmişim ben?
Saçmalığa bakar mısın?
Sizin gibi hadsizler çıldırtıyor anneleri zaten
600 gramı bile genellemişBenimki kişisel deneyim degil ki . Doktorların ortak görüşü. Aylık 600 Gr aldığı sürece yeterli besleniyor demektir . Bazı bebek alışır bazısı alismaz bebeğe göre değişir ama genellikle alışması muhtemel olduğu için önermiyolar hem süt üretimini de azaltiyo
Kolaya alışmışım benİyi de konu sahibinin doktora danışmadan verdiği kanısına nasıl ulaştınız?
Ben mi arada bi detay kaçırdım acaba?
Bana da doktor aç kalmasındansa ilk günler mama önerdi
Çocuk da mamaya,biberona, emziğe hiçni şeye alışmadı doktorların tüm ortak görüşüne rağmen üstelik
Hatta göğsüme fazla alışmış ki geçen biberonla beslenmedi
Mama verilen çocuk alışır, gör gününü şimdi pek mantıklı bi yaklaşım gibi gelmedi bana
63 kiloyumO değil de 48 kilo musunuzkonuyu dağıttım
Ben biraz isteyerek mama verdim nolmuş süt vardı ama sürekli emmek istiyordu ıııı ııı sürekli ııı lıyordu yine 4. Aya kadar emdi sonra süt kesildi napayım
Taşlasınlar beni mama verdimay mama da çok pahalı bilsem vermezdim asfafagahha
Ay dünyada memeden daha kolay bi ieu yok inanKolaya alışmışım ben
Halbuki meme daha kolay
Gece 3 defa tek gözün açık su ısıtmak zorunda değilsin mama için
Bana da sürekli baskı yaptılar. Mama biberon verme alışır diye
Hala mememe yapışıyor
Bazen de ememiyor tazyikten
Yine de tam bırakma olmadı
Ek olarak yazmadım ama bebeğim erken doğdu
Emme refleksi zayıftı
Memeyi tutsa bile çekemiyordu
Sağınxa vir yemek kaşığı süt geliyordu
Napaydım? Ölüme mi terk etseydim meme fetişizmi yüzünden
2 çocuğuma da mama verdim. İlkinde ilk ay hiç kilo almadığı için fazla fazla verdim evet alıştı ve 6 ayda tamamen memeyi bıraktı.İyi de konu sahibinin doktora danışmadan verdiği kanısına nasıl ulaştınız?
Ben mi arada bi detay kaçırdım acaba?
Bana da doktor aç kalmasındansa ilk günler mama önerdi
Çocuk da mamaya,biberona, emziğe hiçni şeye alışmadı doktorların tüm ortak görüşüne rağmen üstelik
Hatta göğsüme fazla alışmış ki geçen biberonla beslenmedi
Mama verilen çocuk alışır, gör gününü şimdi pek mantıklı bi yaklaşım gibi gelmedi bana
Ben mamanın içeriğine baktığımda şok oldumAy dünyada memeden daha kolay bi ieu yok inan
Aklı olan hiç kimse kolaylık olsun diye meme bıraktırmaz
Doğumdan sonra ilk haftalar beynimi yediler onu verme bunu verme illa da anne sütü diye
Sarılık olmasındansa beslenmesini tercih ettim
Çocuk gayet hiçbi şeye alışmadı
Hatta ilk zamanlar ağzına göğsümü sokamadığım çocuğum şimdi nerdeyse amuda kalkıp içecek
Önemli olan emin ol çocuğun beslenmesi
Aynı anneden 2 çocuk2 çocuğuma da mama verdim. İlkinde ilk ay hiç kilo almadığı için fazla fazla verdim evet alıştı ve 6 ayda tamamen memeyi bıraktı.
Ama ikincisi 1 yaşına kadar neredeyse mama+meme şeklinde beslendi. Hiç de mamaya biberona alışmadı hatta tamamen bıraktı biberonla su bile içmedi.
Valla sadece bu konuda değil hiçbir konuda genelleyemiyorum ikisini.Aynı anneden 2 çocuk
Nasıl genelleyeceğiz şimdi ?
Canım sıkıldı
Senin bebiş nasıl?Aynı anneden 2 çocuk
Nasıl genelleyeceğiz şimdi ?
Canım sıkıldı
Ben kadınların kendi aralarında birbirlerine bu tarz konularda zorbalık yapmalarına katlanamıyorum vallaBen mamanın içeriğine baktığımda şok oldum
Her türlü vitamin mineral cRt curt
En azından besleniyor diye kendimi avutuyorum
Kaldı ki her öğün emiyor da
Bebeği 15 günlük olan kuzenim bile bana dün niye mama veriyorsun emzirsene diyo
Allahım mama kutusuyla kafasına vurasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?