- Konu Sahibi darksoulriver
bu arada nasıl tepki verdi demişsin onu atlamışım önce diliyle iter gibi yapıyor sonra tadına alışınca 10 kaşık versen yok demiyor:)sevmiyor sanma sakın bunu yapınca.birde bebekler anne memesini dilini öne doğru iterek emdiği için kaşıkla yemeyi bilmiyor o yüzden çıkartırmış gibi yiyorlar ve çoğu anne bunu sevmediğinden yapıyor sanrmış.aslında zamanla öğreniyor kaşıkla yemeyi.birde seninki biberonda almamış daha acemidir.
eğer chicco biberon aldırmasaydın dr.browns al derdim sana.bende chicco var benim oğlum alışkın olmasına rağmen nerdeyse boğuluyordu.normalden çok akııyor hatta 0-3 aylık emziğiile bazen içiriyorum.chicco 0-3 aylığı dr.browns un 3-6 aylığından daha fazla akıtıyor.bence uyurken dene biberon vermeyi.
eğer chicco biberon aldırmasaydın dr.browns al derdim sana.bende chicco var benim oğlum alışkın olmasına rağmen nerdeyse boğuluyordu.normalden çok akııyor hatta 0-3 aylık emziğiile bazen içiriyorum.chicco 0-3 aylığı dr.browns un 3-6 aylığından daha fazla akıtıyor.bence uyurken dene biberon vermeyi.