Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruhsatı aldıkta ruhsat bana ben ruhsata bakıyorum
Çok hoşsun çok güzel söylemişsin.:98:
İnşallah Allah karşına hayırlı işler çıkarır.
Amin inşallahhhhhhhhhhhh
yeni mezun mali müşavirler gerçekten maaşları bayağı aşağıya çektiler. moon83 arkadaşım çok doğru söyledin. Geçenlerde gittiğim bir iş görüşmesinde bana maaş olarak 1000tl bir de ruhsatım olduğu için +250tl verebileceklerini söylediler Gülermisin ağlarmısın bu halimize bilemem Allah sonumuzu hayır etsin
Merhabalar burdaki herkes benim büyüğüm sanırım Ben okulumu bitirdiğimde Mali Müşavirlik için çalışıp sınavlara girmeyi staj yapıp büro açmayı hayal ediyordum ailem de aynı şekilde çok istiyor bunu. Ama burada okuduğum kadarıyla memnun olanlar çok azz Sizce daha yolum yakınken bu sevdadan vazgeçip başka işlere mi yönelmeliyim ??? :44:
Uludağ'da iktisat okuyorum mezun olmama daha çok var. Mezun olduktan sonra staj yapıp sınavları geçmeye de öyle.. Yolun en başındayım daha anlayacağınız..
Ne tavsiye edersiniz acaba ?
Merhaba.. Ticaret meslek lisesi mezunuyum açıköğretim işletme okuyorum.. Gecen hafta mali müşavirle görüşmem vardı iş ilanına gitmiştim.. 400 tl maaş sigorta ve yemek olmadıgını söyledi.. Size göre bu nasıl bir miktar.. Bana az geldi ve gitmedim..
mrb ben de mali müşavir adayıyım.. şöyle bir duyum aldım.. bankada normal bir çalışan gibi çalışıp adam gibi maaşını alıp çalıştığın o 2 sene stajdan sayılabiliyormuş doğru mudur???
muhasebeci bayanların neden sesleri çıkmaz acaba?? neden bu kadar pasifiz bizz yaa:S asosyal modda...sıyrılın kabuğunuzdann..sanki bi sizin işiniz zor
Merhaba.. Ticaret meslek lisesi mezunuyum açıköğretim işletme okuyorum.. Gecen hafta mali müşavirle görüşmem vardı iş ilanına gitmiştim.. 400 tl maaş sigorta ve yemek olmadıgını söyledi.. Size göre bu nasıl bir miktar.. Bana az geldi ve gitmedim..