Ben buraya bayağıdır bakmıyorum unuttumuşum valla sitede o kadar çok mm var ama maşallah topic sessizliği üst seviyede
evet çok vardır elbet ama en dayanışmasız gördüğüm meslek grubu ne yazık kii.. ben de ara ara bakıyorum bu yüzdenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buraya bayağıdır bakmıyorum unuttumuşum valla sitede o kadar çok mm var ama maşallah topic sessizliği üst seviyede
evet çok vardır elbet ama en dayanışmasız gördüğüm meslek grubu ne yazık kii.. ben de ara ara bakıyorum bu yüzdenn
Malesef öyle,vardır elbet sebepler.Senin büromu yoksa şirkete bağlı olarakmı çalışıyorsun ?
bana da yer açarmısınız. 17-18 martta sınava gireceğim. çok stres yapmış durumdayım. biri beni sakinleştirebilir mi lütfen
ben bürodayım..
Allah yardımcın olsun şimdiden...ben stajımı geç başlattım..epeyce bir zaman var,hatta öyle isteksizim ki gelen cd lerin yüzüne bile bakmadım..hani olmasada olur modundayım
kızlaar aranıza yeni katıldım böyle bir sayfanın varlıgıda beni cok mutlu etti bende bu meslegi secmek istiyorm ama kafam ck karıstı kendime güvenimde yok zaten bana yardımcı olursnz cok mutlu olurum ben aöf işletme son sınıftayım bundan sonraki senede staj sınavına girmek istiyorm sınav cok zor diyolar gecekten öylemi kackez sınava girilmesi lazım ilkinde kazanamıyosan 5hakkınmı falan varmış netten arastırıyorm ama birşey anlamadm acıkcası benm dayımda yeni büro actı kazanırsam onun yanında staja başlıcam nette bir arkadas 1.derece akrabanın yanında staj yapamıyosn diyo gercekten öylemi eger sınavı kazanamazsam herhangi bir şirkette muhasebeci olarak calısabilirmiyim ama hiç deneyimim yok hiç birsey bilmiyorm deneyimsiz almadıklarınıda iyi biliyorm yani kısacası sadece işletme diplomasyla bide dayımın yanında bir müddet calısarak herhangi bir şirkete muhasebeci olarak girebilir miyim yoksa onada sınav sartı falan mı var yok diye biliyorm ama yardımcı olursanız cok mutlu olurm türkiye sartlarnda bu kadar işletme iktisat mezunu varken memur olarak atanmak cok zor mecburen ya mali müssavir olmak için dişimi tırnagıma takacam ya muhasebeci olarak bir yere girebilmek için çabalıcam yada en kötüsü ev hanımı olmayı kii cok zor kabullenecem
http://www.tesmer.org.tr/
bir tek bu sayfa ,seni pek çok konuda bilgi sahibi yapıcaktır
anladığım kadarıyla vasıfsızım ve en ugun işte muhasebecilik,
ee nasıl olsa dayım da var diyorsun ...incelemedn,araştırmadan
bu yola girme derim çünkü sen gibi düşünen binlerce vasıfsız
kişi var..sayılar,rakamlar,kanunlar,bir sürü prosedür.....
evet bu işin bir sınavı var..dosya açtırdıktan sonra 8 defa sınava
girme hakkın oluyor..sonradosyan yanıyor...sınav zor tabiki..8.nde
kazananı biliyorum ama kazanmak yetmiyor..sonrasında 3 yıl stah..senin tek avantajın
dayının da müşavir olması...bunca zamandır işin içindeyim,akrabalık derecesine ait bir kıstas duymadım açıkçası..
çok ama çok uzun bir yol,hayırlısı olun şimdiden
malesef vasıfsızım ve bir an önce bir vasıf kazanmak istiyorm zor oldugunun farkındayım ama ya bu deveyi güdecem yada bu diyardan gidecem memurlukla atanacagımı bilsem ona calısacam ama bu devirde cok zor 85altı atanamıyo ve ben 85alacagıma pek inanamıyorm hoş şimdi diyeceksn ki madem memurluktan 85alamazsan mali müsavirlik sınavını hiç gecemezsn... bende onu ögrenmek istiyordm acıkcası ögrenmiş oldum mecburen baska yollara başvuracam zaten dayımın yanında sadece staj yapabilirm onunla bir ömür calısamam evliyim ve baska şehirde yasıyorm stajdan sonrada büro acabilecegimi sanmam baska ortakta bulmak cok zor neyse artık seneye daha var ozaman karar veririm yine en dogrusu calışıp memur olmak galiba yardımların için teşekkür ederim
arkadaşlar izmirde olan veya tum turkıye genelınde mesletaş olan arkadaşları bu sayfada görmek ısterım
gerek sorunlarımız gerek onerılerımız için bu sayfnın faydalı olacağını düşünüyorum
Mesleğinizden memnun musunuz? Bir bayan için artıları eksileri neler? Bende staj başlatmayı düşünüyorum ama kararsızım, staj yeri bulma, düşük ücrete çalışma vs birçok sorun var. Büro açmak değil de kurumsal bir şirkette çalışmak istiyorum. Staj bittikten sonra iş bulma durumu, maaş vs nasıldır bilginiz var mı?Merhabalar
Ben de Yedi yıllık mali müşavirim .İş hayatımda çok ara vermelerim oldu . Büroda da çalıştım şirkette de . Ve nihayet bu ay hızlı bir kararla kendi büromu açtım. Mükellef anlamında sıkıntılarım var tabiki .Umut ediyorum herşey güzel olsun diye . Hepimizin gönlüne göre olsun