• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

kocişş görevdeee poliss haftası yaa kuzumm etkinlikler vardı gidemedik bakalım inşş digerlerine gideriz :34:

slmlar arkadaşlar.... bir süre yoktum.. bakım dedim foruma ne var ne yok :)

nasılsınız canlar ?

iyi geceler kuzucuklar, napionuss, özlemeyin siz beni yok yokkkk küstüm ben daha gelmiycem :(:(:(

hıhhhhhhhhhh :P:P

tanıyın tanımayın hepiniz özleyin beni :D öpüldünüz güzeller

yakışıklı prensimizin annesi oluşunu öp yerime hihh :P:P

cansınız....byyy byyyyy :2: :2: :2:

iyi geceler kuzucuklar, napionuss, özlemeyin siz beni yok yokkkk küstüm ben daha gelmiycem :(:(:(

hıhhhhhhhhhh :P:P

tanıyın tanımayın hepiniz özleyin beni :D öpüldünüz güzeller

yakışıklı prensimizin annesi oluşunu öp yerime hihh :P:P

cansınız....byyy byyyyy :2: :2: :2:

oy oyyy oyyy kuzuumm gelmişşş özlemezmiyiz tatlısımm dört gözle bekliyorum senin gelmeniii :29: :38: :38:
öpüyorumm canımın içiii bizde senii çokk öptükkkk :nazar: :emir_bebek: :48: :48: :48:
küsmee kuzucumm o saatte inanki cıkmıştım çok uykum gelmişti gelecegini bilseydim beklerdim canımsınn :69:

seni görmekte güzel canımcım..

demek sana naz yapıor canm.. sende hareket etmedı hemen çikolata ye bak nasıl hareket eder :) öptüüümmmm ikinizide kokulu kokulu..:38:

seni görmekte güzel canımcım..

demek sana naz yapıor canm.. sende hareket etmedı hemen çikolata ye bak nasıl hareket eder :) öptüüümmmm ikinizide kokulu kokulu..:38:

çok soal bitanem benimmm :29: :48: :48:
yok kusum benim oglan cikilotayla tatlıya hiç pass vermiyoo :1: :nazar: :emir_bebek:
çok tuhaf bi cocuk olucak sanırım yengec erkegii teyzesii :30:
özelliklerini bilmiom ama sadece anasına düşkün oluyomus onu duydumm :1:
alan kızın allah yardımcısı olsun diyom simdiden :27:
bizde seni cok öptük kuzusum ahh hemencecik dogsada sevsek kelee :5:

YÜCE ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniimm AMİN...

ayy canmm benim eşim yengeç... kesinlikle anneci oluorlar.. çok evcilmenler... ve aşırı kıskanç olurlar :D
:9:

YÜCE ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniimm AMİN...

ayy canmm benim eşim yengeç... kesinlikle anneci oluorlar.. çok evcilmenler... ve aşırı kıskanç olurlar :D
:9:

ohh ohh iyimişşş :1: benim eşimde kova ama oda anneci sayılır ne var bana dokunmuyo zaar elin kızınada dokunmaz quzumm :9: :9:
allahımda senin o güzel gönlüne göre hayırlı bir evlat verir en kısa zamanda inşş canımsın bebişim benimm :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

Back
X