- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
napim canım iloşla kavga ediyoz hergün.
boşver çıkmayın canım
allah etmesin bişey felan olur.
bebişin herşeyden önemli şuan...
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum.
slm canım hoşgeldinn sefalar getirdinnnn
senmi görev yapıyosun yoksa eşin mi bende temmuzda geldim eşim burda poliss bakalım alıştık sayılır hakkımızda hayırlısı olsunnn:81:[/QUObende çalışıyorum ama benim eşimde polis bizim 4. yılımız bitiyo ama eşim askerliğini malatyadayken yapmaya gittiği için süremiz 1 sene daha uzadı 5 sene oldu yani merkezde değiliz biz ilçedeyiz o yüzden süremizi tamamlayıp hemen gitmek istiyorum ben...merkezde olsaydık malatyada kalınabilirdi ama kısmetten ötesi yok...
ne güzel olurdu neyse bundan sonra katılırım inşallah...ama burda ortam çok güzelmişşş...:))pek sevdim
evet canım öle kısmet bizde yeni geldik 6.yıl oldu bize bakalım benim alt komsumda gündüz bey de
izin orda ögretmenlik yapıo canım görüşürüz inşallahhh
herkeslere iyi gecelerrrrrrrr
slm tatlım naber nasılsınnnn
melike nesıl oldun biraz iyileştinmi bol meyve suyu iç ve ye canım
inan çok üzüldüm sanki benim yüzümden olmuş gibi vicdan yapıyorum
öptüm Allah şifa versin
yok ablacım yaaa sen rahat ol olacagı varmış oldum canımsın sen üzülme bugün biraz daha iyiceyim bogazımla nefesim de acılsaydı allah razı olsun canım ablacımm sende kendine çok ii bak olurmuu
malatyada yaşayan arkadaşlar merhabalar aranızda hamile olan varmı hamileyseniz hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim
slmm tatlımm ben anamed eski adı anatolia hastanesine denizhan deniz beye gidiyorum çok memnunum çok iyi ve çok şeker bi doktor herkese de mutlaka tavsiye ediyorum canım gidersen zaten doktora ismimi sölersen tanır beni inanki çok memnun kalırsın şiddetle tavsiye ederim hayırlı ugurlu olsun bebişin tatlım ne kadarlık bende 11.haftalık oldum ikili testim var bi hafta sonra inşallahhh
ben adanalıyım canım ya sen?
amasyalıyım bendee...
dahada iyi olasın inşallah iyi haberlerini bekliyorum öptüm
kızlar iyi bi korse istiyorum bel bölgesi için malatyada gezmediğim yer kalmadı hadi bana bi yardım edin nolur yaa.. ama bütün korse değil sadece bel göbek için tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorumm...
kızlar iyi bi korse istiyorum bel bölgesi için malatyada gezmediğim yer kalmadı hadi bana bi yardım edin nolur yaa.. ama bütün korse değil sadece bel göbek için tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorumm...
melike su perisi herkesin yeni yılını kutlarım mutlu huzurlu yıllar dilerim
melike su perisi herkesin yeni yılını kutlarım mutlu huzurlu yıllar dilerim
canım arkadasımmm superimmm DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNN
beraber nice mutlu senelere bitanem benimmm iyiki varsın iyiki tanımışım seniii hersey gönlünce olması dilegiyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?