Malatya'da ki gurbetçiler...

evet canım yaa çok şükür vazgectik hastayım zaten hiç göze alamadım gitmeyi yoksa bilion hazılık yapmaya baslamıştım saolsun polis kayınım demiş senin cocugun daha önemli ben izin alır giderim canım saglık olsun kusumm

dahada iyi olasın inşallah iyi haberlerini bekliyorum öptüm

inşallahhh ablacım canımsınn ararım ben seni müsait oldugumda emii çok öptükk seniiii kuzusumla güzel teyzesi sende kendine cokk ii bak olurmu hasta felan olma sakın

Son düzenleme:
kızlar iyi bi korse istiyorum bel bölgesi için malatyada gezmediğim yer kalmadı hadi bana bi yardım edin nolur yaa.. ama bütün korse değil sadece bel göbek için tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorumm...

kızlar iyi bi korse istiyorum bel bölgesi için malatyada gezmediğim yer kalmadı hadi bana bi yardım edin nolur yaa.. ama bütün korse değil sadece bel göbek için tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorumm...

medikalcilere gitmen lazım orada bulursun yoksa bile getirtiriyorlar

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

canım valla aklıma compedan geldii malatya parkta ikinci katta bi bak istersen bende adanadan almıştım bi kere giydim daha giymedim alışmak lazım galiba

canım arkadasımmm superimmm DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNN
beraber nice mutlu senelere bitanem benimmm iyiki varsın iyiki tanımışım seniii hersey gönlünce olması dilegiyleee

canım arkadasımmm superimmm DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNN
beraber nice mutlu senelere bitanem benimmm iyiki varsın iyiki tanımışım seniii hersey gönlünce olması dilegiyleee

oyyyy bacım benim çok mersi..
bende seni iyiki tanımışım bitanem...
2011'e bacımla beraber girdik ne güzel...
iyiki varsın bebişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…