• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

geçmiş olsun melike o gün hava soğuktu içeride terledin dışarı çıkarken üzerine giysi almadınmı
bak üzüldüm şimdi. öksürüğün için bala limon sık biraz tarçın ilave et 1 kaşık al iyi gelir inşallah
dua edeceğim öptüm

evet ablacım aynen dedigin gibi oldu cok üsüdüm o gün sormaa kaptım soguk havayada alışkın deilim sıcak memleket cocugu oldugum için allah razı olsun canımsınn çok öpüyorum seni kendine çok ii bak olurmu hayırlı geceler tatlı rüyalarrr:29: :38:

bende malatyada göreviçin bulunuyorum ve insan toprağından memleketinden uzak olunca helede anasından babasından gerçekten cekilmiyor...doğduğun diğil doydğun yer dedikler doğru valla...allah hepimizi hatırlı insanlaral karşolaştırsın....Malatya güzel tabiki diğer doğu illeri ile kıyaslanamaz bile...şanslıyız galiba

bende malatyada göreviçin bulunuyorum ve insan toprağından memleketinden uzak olunca helede anasından babasından gerçekten cekilmiyor...doğduğun diğil doydğun yer dedikler doğru valla...allah hepimizi hatırlı insanlaral karşolaştırsın....Malatya güzel tabiki diğer doğu illeri ile kıyaslanamaz bile...şanslıyız galiba

hg canım aramıza...
sende bizdensin desene...
evli değilsin sanırım...
dediğin gibi anadan babadan ayrı çekilmiyor hiç.
malatya diğer doğu illerine göre çok çok güzel.
evet bu yüzden baya şanslıyız.

hg canım aramıza...
sende bizdensin desene...
evli değilsin sanırım...
dediğin gibi anadan babadan ayrı çekilmiyor hiç.
malatya diğer doğu illerine göre çok çok güzel.
evet bu yüzden baya şanslıyız.

hoşbulduk evliyim 3 yaşında bi kızım var malatyayı seviyorum ben sevmesem çekilmezdi heralde ama sosyal olarak takılabilecek gidebilicek aile mekanları yok allahtan malatya park açıldı yoksa nolurdu halimiz bilemiyorum:(

slm canım hoşgeldinn sefalar getirdinnnn :29: :16:
senmi görev yapıyosun yoksa eşin mi bende temmuzda geldim eşim burda poliss bakalım alıştık sayılır hakkımızda hayırlısı olsunnn:81:

hoşbulduk evliyim 3 yaşında bi kızım var malatyayı seviyorum ben sevmesem çekilmezdi heralde ama sosyal olarak takılabilecek gidebilicek aile mekanları yok allahtan malatya park açıldı yoksa nolurdu halimiz bilemiyorum:(

Allah bağışlasın canım.
benimde 1.5 yaşında kızım var.
haftasonu buluşmuştuk canım.
keşke daha önce bulsaydın topiği
sende gelirdin buluşmaya...
evet Allahtan malatya park var
bi oraya gidiyoruz zaten...

slm bacım nasılsın...

iyiyim kuzum ne olsun hastayım aynıyım anca girebildim bide eşim evde ya bugün vaktim olmadı canım da istemiyo hasta olunca sen napıyon iloşum nasıll zuzum bu arada izne cıkıcaktık ya vazgectikk eşim cocuga bişi olur diye korkuyoz ikimizde kuzu gecen gecede lekelenmem olunca :5: :29: :38:

iyiyim kuzum ne olsun hastayım aynıyım anca girebildim bide eşim evde ya bugün vaktim olmadı canım da istemiyo hasta olunca sen napıyon iloşum nasıll zuzum bu arada izne cıkıcaktık ya vazgectikk eşim cocuga bişi olur diye korkuyoz ikimizde kuzu gecen gecede lekelenmem olunca :5: :29: :38:

napim canım iloşla kavga ediyoz hergün.
boşver çıkmayın canım
allah etmesin bişey felan olur.
bebişin herşeyden önemli şuan...
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum.

senmi görev yapıyosun yoksa eşin mi bende temmuzda geldim eşim burda poliss bakalım alıştık sayılır hakkımızda hayırlısı olsunnn:81:[/QUObende çalışıyorum ama benim eşimde polis bizim 4. yılımız bitiyo ama eşim askerliğini malatyadayken yapmaya gittiği için süremiz 1 sene daha uzadı 5 sene oldu yani merkezde değiliz biz ilçedeyiz o yüzden süremizi tamamlayıp hemen gitmek istiyorum ben...merkezde olsaydık malatyada kalınabilirdi ama kısmetten ötesi yok...

Allah bağışlasın canım.
benimde 1.5 yaşında kızım var.
haftasonu buluşmuştuk canım.
keşke daha önce bulsaydın topiği
sende gelirdin buluşmaya...
evet Allahtan malatya park var
bi oraya gidiyoruz zaten...

ne güzel olurdu neyse bundan sonra katılırım inşallah...ama burda ortam çok güzelmişşş...:))pek sevdim

melike nesıl oldun biraz iyileştinmi bol meyve suyu iç ve ye canım
inan çok üzüldüm sanki benim yüzümden olmuş gibi vicdan yapıyorum
öptüm Allah şifa versin

malatyada yaşayan arkadaşlar merhabalar aranızda hamile olan varmı hamileyseniz hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim:emir_bebek:

senmi görev yapıyosun yoksa eşin mi bende temmuzda geldim eşim burda poliss bakalım alıştık sayılır hakkımızda hayırlısı olsunnn:81:[/QUObende çalışıyorum ama benim eşimde polis bizim 4. yılımız bitiyo ama eşim askerliğini malatyadayken yapmaya gittiği için süremiz 1 sene daha uzadı 5 sene oldu yani merkezde değiliz biz ilçedeyiz o yüzden süremizi tamamlayıp hemen gitmek istiyorum ben...merkezde olsaydık malatyada kalınabilirdi ama kısmetten ötesi yok...

canım bende ilçesinde oturuyorum.
sen hangi ilçesindensin..

malatyada yaşayan arkadaşlar merhabalar aranızda hamile olan varmı hamileyseniz hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim:emir_bebek:

melike akadaşımız hamile canım.
malatya doğu fertil hastanesinde
denizhan denize gidiyor.
yarın kendisi bilgi verir sana..

Back