• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

iyi akşamlar meloşum nasılsın bacım...

iyiyim canım cok sükür sen napıon nasılsın kusumm:29: :38:

iyiyim tatlım nasıl olim.
bildiğin gibi işte.
evdeyim.çok sıkıcı geçiyor günler...

anlıyom canım valaa bende ama yinede konu komsu geliyo yada ben gidiom iyi oluyo bugünde doktorumuza gittik izne cıkıcaz inşallah ikili testi dönüşe yapalım mı diye oda olur hem büyümüş olur annesi dedi bakalım hakkımızda hayırlsı neyse kusum yarın dagıtırızz gecer sıkıntın çok öptüm canım arkadasım benimmm iloşumudaaa :29: :49: :nazar: :38: :38:

iyiyim canım cok sükür sen napıon nasılsın kusumm:29: :38:

anlıyom canım valaa bende ama yinede konu komsu geliyo yada ben gidiom iyi oluyo bugünde doktorumuza gittik izne cıkıcaz inşallah ikili testi dönüşe yapalım mı diye oda olur hem büyümüş olur annesi dedi bakalım hakkımızda hayırlsı neyse kusum yarın dagıtırızz gecer sıkıntın çok öptüm canım arkadasım benimmm iloşumudaaa :29: :49: :nazar: :38: :38:

evet kuzu yarın iyi bi kafa dağıtalım valla.
bütün hafta evde sıkıldım valla...
yarın görüşürüz bebeeemmm:54::54:

sizi tanıdığıma çok memnun oldum tam tahmin ettiğim gibi çok şekersiniz
umarım arkadaşlığımız dostluğa döner canım ikinizide (superisi ve melike) sizi öptüm

umarım arkadaşlığımız dostluğa döner canım ikinizide (superisi ve melike) sizi öptüm

hayırlı akşamlarrrrrrr:16:
bizde çok memnun olduk canım ablacım çok güzel bir gündü iyiki tanımışız seni inşallah dostlugumuz daim olur her zaman bekleriz bizede bizde seni çok öptükkk:29: :nazar: :38: :38:

bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk ablacım...
çok canayakın,samimi bir kişiliğin var...
çok sevdim seni...
malatyaya geldiğinde mutlaka haber ver bize görüşelim yine .
sende öpüldün ablacım...:54::16::nazar:

duygularımızın karşılıklı olmasına sevindim bende sizi sevdim umarım daim olur
abla olarak sevilirim. her şey gönlünüzce olsun yüreğiniz hep temiz kalsın

umarım ablacım....
emin ol ablacım çok sevildin...
seninde herşey gönlünce olsun...:16:

slm sekerlerrrrrr:16:
naber nasılsınız bende hastayım öksürük devam ediyo bogazım şiş eşim doktora götürdü saolsun bebişimi gördük çok şükür iyiymiş ama ben hasta olunca tedirgin oluyom ister istemez sizler napıyosunuz nasılsınızzz:29: :nazar: :49: :38:

çok tesekkürler melek yüzlü ablacım her zaman biz burdayız yine görüşürüz inşallah gercekten biz cok sevdik seni iyiki tanımışız çok memnun olduk kendine cok iyi bak olurmu canımsınn :29: :38: :38:

slmlar nirdesiniz....

slm canım naber nasılsın anca gelebildim kusum hastaneye gittik ögleden sonrada sen napıon naıslsın kuzusumm :29: :38: :38:

slm sekerlerrrrrr:16:
naber nasılsınız bende hastayım öksürük devam ediyo bogazım şiş eşim doktora götürdü saolsun bebişimi gördük çok şükür iyiymiş ama ben hasta olunca tedirgin oluyom ister istemez sizler napıyosunuz nasılsınızzz:29: :nazar: :49: :38:

geçmiş olsun canım...
bebişimiz iyimiymiş...çok sevindim iyi olmasına...
bende seni arıcaktım nasıl oldun diye...

geçmiş olsun canım...
bebişimiz iyimiymiş...çok sevindim iyi olmasına...
bende seni arıcaktım nasıl oldun diye...

çok saol canım arkadasım benim gece senle konustuktan sonra uyuyakalmışım eşim saolsun üzerimi örtmüş portakal suyu felan hazırladı göreve gitmeden bizi hastaneye götürdü allah razı olsun ondan da ilaç verdi kuzum pimpirikliyim ya korkuyom oda doktor hamile oldugumu bile bile yazdıgı halde sadece paroldan aldım bitane bakalım öksürük hapşırık bide bogazım yutkunamıom hala aynı ama kuzusum iyiymiş şükürler olsun rabbime dün aksam kahverengi lekelenmem öksürmeden olabilirmiş cünkü gercekten cok siddetli oluyo sen ne yaptın canım benimm:29: :38: :nazar: :49:

geçmiş olsun melike o gün hava soğuktu içeride terledin dışarı çıkarken üzerine giysi almadınmı
bak üzüldüm şimdi. öksürüğün için bala limon sık biraz tarçın ilave et 1 kaşık al iyi gelir inşallah
dua edeceğim öptüm

Back