- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb melike ecesu ben özel malatya hastanesine gidiyorum 34 haftalık hamileyim evet denizhan denizin ismini çok duydum bu arada seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah
günaydın güzeller...
günaydınn canım arkadasım benim naber nasılsınn
slm bitanem anca girebildim nete..
iyiyim kuzu sen nasılsın...
merhaba kızlar artık gurbetçiyim istanbuldayım iş çok erken giremiyorum
kendinize iyi bakın selam
merhaba kızlar artık gurbetçiyim istanbuldayım iş çok erken giremiyorum
kendinize iyi bakın selam
ve aleyküm selam ablacım kolay gelsin kendini fazla yorma emi çok öptüm seniii bizde bugün hastaneye gidiyoruz bakalım ikili testimiz var inşallah hayırlı haberlerle döneriz
hadi bacım inş sonuçlar iyi çıkar..
bekliyorum haberini...
kendinede bebişede iyi bak.öpüldün...
slm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallah hatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh
çok soal bitanem benim haftaya bugün cıkıcakmış sonucumuz bakalım inşallah hayırlı haberler alırızz
slm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallah hatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh
bende hamile kalmadan önce hep erkek bebişin olacak senin diyodum.
hayırlısı kuzum sağlıklı olsunda..kız erkek önemi yok...
evet canım 1 hafta sonra çıkar...
ertesi gün çıkan testlerden değil
inş bişey çıkmaz bebişim...
oy maşallah kuzuya sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
hayırlısı olsun canım kız yada erkek farketmez hayırlı evlat olsun bebişim
seni ve bebişi öptüm
su perisine de selam