- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
geçmiş olsun melike o gün hava soğuktu içeride terledin dışarı çıkarken üzerine giysi almadınmı
bak üzüldüm şimdi. öksürüğün için bala limon sık biraz tarçın ilave et 1 kaşık al iyi gelir inşallah
dua edeceğim öptüm
bende malatyada göreviçin bulunuyorum ve insan toprağından memleketinden uzak olunca helede anasından babasından gerçekten cekilmiyor...doğduğun diğil doydğun yer dedikler doğru valla...allah hepimizi hatırlı insanlaral karşolaştırsın....Malatya güzel tabiki diğer doğu illeri ile kıyaslanamaz bile...şanslıyız galiba
hg canım aramıza...
sende bizdensin desene...
evli değilsin sanırım...
dediğin gibi anadan babadan ayrı çekilmiyor hiç.
malatya diğer doğu illerine göre çok çok güzel.
evet bu yüzden baya şanslıyız.
bende malatyada göreviçin bulunuyorum ve insan toprağından memleketinden uzak olunca helede anasından babasından gerçekten cekilmiyor...doğduğun diğil doydğun yer dedikler doğru valla...allah hepimizi hatırlı insanlaral karşolaştırsın....Malatya güzel tabiki diğer doğu illeri ile kıyaslanamaz bile...şanslıyız galiba
hoşbulduk evliyim 3 yaşında bi kızım var malatyayı seviyorum ben sevmesem çekilmezdi heralde ama sosyal olarak takılabilecek gidebilicek aile mekanları yok allahtan malatya park açıldı yoksa nolurdu halimiz bilemiyorum
slm bacım nasılsın...
iyiyim kuzum ne olsun hastayım aynıyım anca girebildim bide eşim evde ya bugün vaktim olmadı canım da istemiyo hasta olunca sen napıyon iloşum nasıll zuzum bu arada izne cıkıcaktık ya vazgectikk eşim cocuga bişi olur diye korkuyoz ikimizde kuzu gecen gecede lekelenmem olunca
slm canım hoşgeldinn sefalar getirdinnnn
senmi görev yapıyosun yoksa eşin mi bende temmuzda geldim eşim burda poliss bakalım alıştık sayılır hakkımızda hayırlısı olsunnn:81:[/QUObende çalışıyorum ama benim eşimde polis bizim 4. yılımız bitiyo ama eşim askerliğini malatyadayken yapmaya gittiği için süremiz 1 sene daha uzadı 5 sene oldu yani merkezde değiliz biz ilçedeyiz o yüzden süremizi tamamlayıp hemen gitmek istiyorum ben...merkezde olsaydık malatyada kalınabilirdi ama kısmetten ötesi yok...
Allah bağışlasın canım.
benimde 1.5 yaşında kızım var.
haftasonu buluşmuştuk canım.
keşke daha önce bulsaydın topiği
sende gelirdin buluşmaya...
evet Allahtan malatya park var
bi oraya gidiyoruz zaten...
slm canım hoşgeldinn sefalar getirdinnnn
senmi görev yapıyosun yoksa eşin mi bende temmuzda geldim eşim burda poliss bakalım alıştık sayılır hakkımızda hayırlısı olsunnn:81:[/QUObende çalışıyorum ama benim eşimde polis bizim 4. yılımız bitiyo ama eşim askerliğini malatyadayken yapmaya gittiği için süremiz 1 sene daha uzadı 5 sene oldu yani merkezde değiliz biz ilçedeyiz o yüzden süremizi tamamlayıp hemen gitmek istiyorum ben...merkezde olsaydık malatyada kalınabilirdi ama kısmetten ötesi yok...
canım bende ilçesinde oturuyorum.
sen hangi ilçesindensin..
malatyada yaşayan arkadaşlar merhabalar aranızda hamile olan varmı hamileyseniz hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim
canım bende ilçesinde oturuyorum.
sen hangi ilçesindensin..
yeşilurt canım sen nerdesin
yeşilurt canım sen nerdesin
battalgazi canım.
eski malatya diyede geçiyor..
merkeze çok yakınc .
10 dk bile sürmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?