Malatya'da ki gurbetçiler...

bende az önce ilçeden geldim ücretli ögretmenlige basvuru yaptım bakalım şimdi beklicez inşallah çıkarda calışırım evde oturmaktan iyidir zemuszemus
ordanda su perime gectim annecini gördüm cok sevindim çok sevdim teyzeyi iyi oldu canım arkadasımı da gördüm kuzusuylaaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım gelmekle çok iyi ettin...
annemde merak ediyordu seni...
annecim beğendi seni...
güzel kızmış diyo...
bende dedim eee kimin arkadaşı nede olsa diye...zemuszemusŞenizhihoyyyt

canım gelmekle çok iyi ettin...
annemde merak ediyordu seni...
annecim beğendi seni...
güzel kızmış diyo...
bende dedim eee kimin arkadaşı nede olsa diye...zemuszemusŞenizhihoyyyt

saol bebegem oraya gelirimde hiç sana ugramadan gecermiyim bacımmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
yaa ay inanki bende anneni cok sevdim çok tatlı biriii yaa bende merak ediyodum çok slm söle çok öpüyoyum ikinizide canım arkadasım benimmm fazla duramadık eşim geceye gidicegi için inanki ucu ucuna yetişti yemek felan hazırladım sonra yolladım şimdi görevde bende tekimolumunekankayizsmile :gitme:
aynen öyle kuzuuu adanalı olurda güzel olmaz mıyız kuzusummmaklinialirimsmile olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

vallaha kıskandım bak şimdi bende orda olmak isterdim seninle tanışmak isterdim

yetişmenize sevindim canım...
tabi canım ne olsa toprağın...
aynı memleketten olunca çekiyo kaydirigubbakcemile3

ooo hg canım benim...
meloşş biz ordayken uğrar birgün ceyhana tanışırsınız o zaman inş...
her zaman bekleriz topiğe ablacım....Şenizopuyorumnanaktan

hoşgeldin bitanemmma.s.
bak sen kısmete kızkardeşinmiş su perim benimde şimdii canım arkadasım olduuu olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:
sende gel buyur tatlım benimmm malatyaya gelince mutlaka beklerimmmm:lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan
bu arada ev almışsın canım hayırlı ugurlu olsun güle güle otur bitanem benimmma.s. opuyorumnanaktan

ooo hg canım benim...
meloşş biz ordayken uğrar birgün ceyhana tanışırsınız o zaman inş...
her zaman bekleriz topiğe ablacım....Şenizopuyorumnanaktan

inşallah bitanemmm ceyhana gelmeyi bende cok isterim çok saolun inşallahh canım arkadasım gelirim rosemide görürüm evet canım yine gel bacılarını yalnız bırakma burda çok öptüm seniiiii olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

iyi akşamlar hanımlar bu gün sohbetinizin tadı yok
şimdi ben ne okuyacağım çıkıyorum bayyyy

slm canım bu aralar ben yogun geciyo hep yarında adanaya gidiom bi kaç güne kadar dönücem inşallah şimdi misafirlikten geldik girdim inanki naber nasılsın canım göüşmeyeli kendine cok iii bakkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

gününüz aydın olsun arkadaslar bende evden cıkmadan size son kez yazayım dedim kendinize çok ama çok iyi bakın ben yokken buralar sizlere emanet öpüldünüzzolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…