• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

gününüz aydın olsun arkadaslar bende evden cıkmadan size son kez yazayım dedim kendinize çok ama çok iyi bakın ben yokken buralar sizlere emanet öpüldünüzzolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

günaydın melikecim hayırlı yolculuklar kuşummm dikkat et kendine Şeniz Şeniz

meloşum gittinmi bacım...
ben giremıyodum ya kk'ya...
msn adresi ile ilgili bi problem çıktı.
başka msn adresiyle kayıt olmuştum kk'ya.
onuda kullanmıyodum.aktif etmem gerekiyomuş.
zorla girebildim.
sizler nasılsınız kızlar....

zorla girebildim.

iyidir canım valla bende bir değişiklik yok. sen nasılsın?

zorla girebildim.

canım slm vallahi bende eşim gececi gündüzleri evde arada girip çıkıyorum vallahisempatiksalakcinnimelike gelsinde görüşelim inşallah vallahi evde oturmaktan şiştim canım neyse kib öpt tatlım...:emir_bebek:

hayırlı akşamlarrrr kızlarrr naber nasılsınızz bende şimdi abimlerle beraber geldim iskenderundayım net var burda işteee geldimmmma.s.

zorla girebildim.

evet tatlımmm geldimm çok şükür de eşim arıyo illam hemen gel geri diyo işimi hallettim hayırlısıyla dönemk istiom ama annem bırakmıyo eccik kalayım bakalım gönlü olsun diom bende gideli cokolmadı ama inanki çok özlüyorum ailemiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım slm vallahi bende eşim gececi gündüzleri evde arada girip çıkıyorum vallahisempatiksalakcinnimelike gelsinde görüşelim inşallah vallahi evde oturmaktan şiştim canım neyse kib öpt tatlım...:emir_bebek:

slm zehracım hoşgeldin canıma.s.
evet tatlışım geleyimde görüşelim hayırlısıyla bitanem benimmm öptüm seniiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hg canım nerelerdesin sen.
tatil bitti artık desene.
evet melike gelsin görüşelim tatlım en kısa zamanda.opuyorumnanaktanŞeniz

günaydınlarrrrrrrrrrrrrra.s.
hayırlı pazarlar sekerlerrr naber nasılsınızzz opuyorumnanaktan

canım annemler bende .
pek giremiiyorum o yüzden.
sen nasılsın ne zaman geliyosun tatlım...zemuszemusŞeniz

slm tatlışımmma.s.
hımm ne güzel kuzuu babacın da gelmiş şimdi keyfine diyecek yok desene bidenem benimmm opuyorumnanaktan
belki yarın sabah otobüsüyle gelebilirim kuzu bi aksilik olmazsa kib canım arkdasım benim ailene cok slm sölee olurmu cok öptüm fıstıgımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

slm tatlışımmma.s.
hımm ne güzel kuzuu babacın da gelmiş şimdi keyfine diyecek yok desene bidenem benimmm opuyorumnanaktan
belki yarın sabah otobüsüyle gelebilirim kuzu bi aksilik olmazsa kib canım arkdasım benim ailene cok slm sölee olurmu cok öptüm fıstıgımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

evet canım sürpriz yapmış babam...
akşam çıktı geldi hiçbirimizin haberi yok.
bi baktık babam içerde..çok sevindim ya...
sağ salim gel bir an önce.iyi yolculuklar tatlım...
yarın sabahda annemler gidiyor memlekete.
yine başlıyor yanlızlık.alışmıştım ne güzel...
neyse kurban bayramında gittiğimde uzun kalacam inş....
öptüm canım benim Şenizopuyorumnanaktan

melikeciğim malatyada deyimdir leyleği uçarken gördüğün zaman o yıl çok gezersin
kendine iyi bak canım...

sen nasıl anladın bilmiyorum ama güzel bişey

Back