- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende az önce ilçeden geldim ücretli ögretmenlige basvuru yaptım bakalım şimdi beklicez inşallah çıkarda calışırım evde oturmaktan iyidir zemuszemus
ordanda su perime gectim annecini gördüm cok sevindim çok sevdim teyzeyi iyi oldu canım arkadasımı da gördüm kuzusuylaaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım gelmekle çok iyi ettin...
annemde merak ediyordu seni...
annecim beğendi seni...
güzel kızmış diyo...
bende dedim eee kimin arkadaşı nede olsa diye...zemuszemusŞenizhihoyyyt
saol bebegem oraya gelirimde hiç sana ugramadan gecermiyim bacımmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
yaa ay inanki bende anneni cok sevdim çok tatlı biriii yaa bende merak ediyodum çok slm söle çok öpüyoyum ikinizide canım arkadasım benimmm fazla duramadık eşim geceye gidicegi için inanki ucu ucuna yetişti yemek felan hazırladım sonra yolladım şimdi görevde bende tekimolumunekankayizsmile :gitme:
aynen öyle kuzuuu adanalı olurda güzel olmaz mıyız kuzusummmaklinialirimsmile olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
evet canım annecim geldi uyuyo şimdi yorulmuş kadın...
özlemezmiyim canım ya çok özlemişim...
ohh sende git bakim hasret gider...:roflol:kaydirigubbakcemile3
gözün aydın anneciğin hoş gelmiş selam söyle canım....
saol bebegem oraya gelirimde hiç sana ugramadan gecermiyim bacımmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
yaa ay inanki bende anneni cok sevdim çok tatlı biriii yaa bende merak ediyodum çok slm söle çok öpüyoyum ikinizide canım arkadasım benimmm fazla duramadık eşim geceye gidicegi için inanki ucu ucuna yetişti yemek felan hazırladım sonra yolladım şimdi görevde bende tekimolumunekankayizsmile :gitme:
aynen öyle kuzuuu adanalı olurda güzel olmaz mıyız kuzusummmaklinialirimsmile olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
vallaha kıskandım bak şimdi bende orda olmak isterdim seninle tanışmak isterdim
vallaha kıskandım bak şimdi bende orda olmak isterdim seninle tanışmak isterdim
yetişmenize sevindim canım...
tabi canım ne olsa toprağın...
aynı memleketten olunca çekiyo kaydirigubbakcemile3
ooo hg canım benim...
meloşş biz ordayken uğrar birgün ceyhana tanışırsınız o zaman inş...
her zaman bekleriz topiğe ablacım....Şenizopuyorumnanaktan
tünaydın kızlar.
nasılsınız bakalım...
iyi akşamlar hanımlar bu gün sohbetinizin tadı yok
şimdi ben ne okuyacağım çıkıyorum bayyyy