• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

merak ettim malatya yemeklerini beğeniyormusunuz?
ben pek beceremem ama güzeldir, yani bana göre
yakında geleceğim 1 ay kalıp geri döneceğim oradada evimiz var
beni bir abla olarak kabul ederseniz görüşürüz...

evet canım ben beğeniyorum çok güzel yemekleri...,
aaa öylemi çok sevindim gel bitanem...
ne demek ablacım kapımız açık sana her zaman...
geldiğin zaman haber ver bi buluşma yaparız senin için...zemuszemusŞenizopuyorumnanaktan

hehehe meloşum nasılsın gııı görüşmeyeli.
gerçi senin elinde bir laptop benim elimde bir laptop geçinıyoz gıdıyoz...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bugün çok güzeldi ya...
bazı istisnalar dışında tabiii.
herifler olmadan gezmek daha güzel oluyomuş bebeemm ya...zemuszemusopuyorumnanaktanŞeniz

he bebegem aynı evde olupta yazısmak diye buna derler galibaaaa biz süperizzz işte farkımız buuu diyemmmolumunekankayizsmile zemuszemus zemuszemus
evet yaa bugün süperdiiiiiii:lepi: hihoyyyt hihoyyyt

merak ettim malatya yemeklerini beğeniyormusunuz?
ben pek beceremem ama güzeldir, yani bana göre
yakında geleceğim 1 ay kalıp geri döneceğim oradada evimiz var
beni bir abla olarak kabul ederseniz görüşürüz...

tabikiii bitanemm ne demekkk mutlaka bekleriz yemeklerini bende pek tatmadım daha canımcım ama güzeldir kesin benim komşular hep malatyalı masallah cok hamaratlı ve cok iyiler çok memnunum ve çokta seviyorum saolsunlar onlarda beni severler görüşürüz inşallahhh hayırlısıyla bi gel de sende canımın içiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

he bebegem aynı evde olupta yazısmak diye buna derler galibaaaa biz süperizzz işte farkımız buuu diyemmmolumunekankayizsmile zemuszemus zemuszemus
evet yaa bugün süperdiiiiiii:lepi: hihoyyyt hihoyyyt

hehehhe :roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizden kaçmaz bebeeemmmopuyorumnanaktan

hehehhe :roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizden kaçmaz bebeeemmmopuyorumnanaktan

aynen kuzuuuu canım arkadasım benim iyiki varsın iyiki tanımışım seniiiii bitanesin sennn yaaaaaaaaolumunekankayizsmile gel öpemmm şöle bi seniiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz :asigim:

aynen kuzuuuu canım arkadasım benim iyiki varsın iyiki tanımışım seniiiii bitanesin sennn yaaaaaaaaolumunekankayizsmile gel öpemmm şöle bi seniiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz :asigim:

sende iyiki varsın bideneeemmm..
bacım saat 4:21 olmuş zemuszemus
artık herifler geldiklerinde sabah kahvaltımızı hazırlarlar...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sende iyiki varsın bideneeemmm..
bacım saat 4:21 olmuş zemuszemus
artık herifler geldiklerinde sabah kahvaltımızı hazırlarlar...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ivettt yaa gerci benimki görev basında seninki horul horul uyuyodurrrdelikafadulden

anammmmmm kimsecikler yokkkkkk çok sakinleşti burasıııı sempatiksalakcinni :1shok: eyvahedigeldismile

zehraaaaa nerdesin yahuuu kıss maraşa doymadın dimiii dahaaa gez bakalım sennnn bekliyoz kuşummm hadi gel artıkkk yaaaaaaaaa:içelim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zehraaaaa nerdesin yahuuu kıss maraşa doymadın dimiii dahaaa gez bakalım sennnn bekliyoz kuşummm hadi gel artıkkk yaaaaaaaaa:içelim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım ya zehra bir gitti pir gitti valla...
unuttu buraları...iyi tatil yaptın zehracım...
kızkanıyorum ama sizi...:utangac::utangac:

yanındayım bacımmm...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hemen karşında bak görürsün:roflol::roflol:
yatmıcazmı bacım...eyvahedigeldismile

hehhh ama topikte nerdesin demek istemiştim o an kuzusummm benimaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi yatak gari bacımmm çok güzel bir gündü ohh sabaha kadarda sohbet ettik süperdiiiii:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
seni çok sefiyoyummm iyiki varsın canım arkdasım benimmmm:içelim: :asigim:

hehhh ama topikte nerdesin demek istemiştim o an kuzusummm benimaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi yatak gari bacımmm çok güzel bir gündü ohh sabaha kadarda sohbet ettik süperdiiiii:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
seni çok sefiyoyummm iyiki varsın canım arkdasım benimmmm:içelim: :asigim:

he gezınıom canım ne var ne yok diye...
siteyi kapatıp gidelim...
he bacım yatak hade...
bencede süper bi gündü.
bende seni çok seviyom bebeeemmmzemuszemusŞenizopuyorumnanaktan

meloşum herifler sabah bizi kaldıramayacak vallakaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

he gezınıom canım ne var ne yok diye...
siteyi kapatıp gidelim...
he bacım yatak hade...
bencede süper bi gündü.