• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri lütfen

Ben verirdim. Ailenizde size boyle pahali bir hediye vermek zorunda degil ama incelik edip vermisler. Simdi zorda olduklarini biliyorsunuzda nasil geri vermiyorsunuz. Ben kiyamam acikcaci. Kaldi ki zaten 1 araciniz daha varmis.
Yani boyle dusununce dogru ama baska turlu dusununce de neyse artik vericem bir daha da kabul etmeyecegim hediye

Arkadaşlar forumda tanidiklarimda oldugu icin konuyu detay vermeden size danışmak istiyorum. Ailemin vakti zamaninda bana hediye etmis oldugu bir malvarligi var şimdi ise ailemin ihtiyaci hasil oldu. Acikca demeselerde teklif etmemi bekliyorlar. Ancak ben tekrar edinebilecegimi dusunmedigim icin o malı vermek istemiyorum. Esim bu noktada beni haksiz buluyor. Aile olmak bu demek degil diyor. Bu arada bu mal benim ihtiyacimi gideriyor ancak cokta elzem degil. Neyse detaylari cok vermek istemiyorum asil sorum su sizce vakti zamanında ailemden hediye verilen birseyi aileme vermediğimde yanlış mi yapmis olurum. Bu arada saglik sebepli bir isteme yok oyle olsa varimi yoğumu veririm yatirimlik bir istek
Yatırımlık bir isteğe karşı hediyeyi gözden çıkarmam, ama bir felaket veya zaruri bir durum ise acımam.... Hatta ve hatta üstüne de katar veririm.

Hayır verilmez sağlık sorunu değilse bizimkiler geri istemez.Bu devirde zor tekrar yapılması verirseniz unutun tekrarını.Akilli ol malın olsun kesinlikle bu konuda mantığı dinle sonra bakakalirsin mali olana Mal canın yongası kolaydı bu devirde ver ver demek Vermezdim isteyen versin benim fikrim bu.Dedigim gibi kredi çekilir vs benden istenmez yani.Olursa ayrı param veririm tabiki banada yarayacaksa sonra ama kardeş düğünü geline altın vs banane yani.Esiniz karışamaz bence para koymadığı mala eş dediğin bugün var yarıni bilmeyiz maliniza sahip cikin

Benim malım cocugumunda mali oluyor bu nedenle ben vermem başka yerden bankadan diğer aile üyelerinden alınabilir ha para olarak verirdim sizde mesela atıyorum kredi vs çekebilirsiniz onu bilemem bizde istenmez çünkü geri .Ben mal olarak vermem çünkü çocuğumun hakkı oluyor ilerde yada kıyıdaki köşedeki parayı verirdim .Eşinizle ortak verin mesela taksitle siz eşinize ödeyin benim eşim ver derse ona bunu teklif ederim ben .Yada kredi cekerim mesela onu öderim taksitle gerçekten işe yarayacak bir yatırım yapılıyorsa elbette.Saglik deseniz akan sular dururdu ihtiyaç deseniz aynen .Ama olan mali laf olsun diye vermem hediye bilmemne sonuçta bana kayıtlı Ki anne baba malı mülkü zaten yapmıştır çocuklarda büyük.Yani yatırım diye saçma sapan şeyler de olabilir para etmeyebilir kandirilabilir diğer kardeşler akıl vermiş olabilir gelinler damatlar vs bilemem

Back