• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

iyiyim canım cok şükür bugün temizlik günüydü ya bizim sitenin bende kalktım 11 de iş yapmaya basladım bitiridim eşimde yeni kalktı cayı koydum kahvaltı hazırlıcam birazdan eşim zaten geceye gidicek ya duu bakalım gönlünü yapabilirsem gelirim canımmm benimmm sen napıyosun nasılsınolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

meloşum mutlaka gel...
kafamı dağıtmam lazım
evde kafayı yicem valla tek başıma.
eşimle tartıştık biraz...
kötüyüm...sabahtan beri ağlıyom...senağlamasenağlama

meloşum mutlaka gel...
kafamı dağıtmam lazım
evde kafayı yicem valla tek başıma.
eşimle tartıştık biraz...
kötüyüm...sabahtan beri ağlıyom...senağlamasenağlama

ah canım benim tamam akşam eşim göreve giderken benide bırakırsa size gelicem kuzum gelmeye calışcam olur öle seler canım canını sıkma nolur herzaman güzel gecicek diye bişi yok bunlar tadı tuzu biberi kuzusum nolur üzülme olurmuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

ah canım benim tamam akşam eşim göreve giderken benide bırakırsa size gelicem kuzum gelmeye calışcam olur öle seler canım canını sıkma nolur herzaman güzel gecicek diye bişi yok bunlar tadı tuzu biberi kuzusum nolur üzülme olurmuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

sağol canım benim...
nolursa olsun ikimizde küs kalamıyoruz zaten..
yarın barşırız eminim...zemuszemus

hayırlı akşamlar sekerlerrr su perim geldiiiii bizde suanda birazdan dısarı cıkıp gezicezzz sizler napıyosunuz bakalımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ne önemi var kuzumm yaaaaaa rahat ollll sen biz yine sohbeti deler gecerikkk meraklanmaaaaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol kuşummmm Şeniz Şeniz

hg canım her zaman bekleriz.
dostumun dostu dostumdur...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

canım benimm çok sağol Şeniz Şeniz

hayırlı akşamlar sekerlerrr su perim geldiiiii bizde suanda birazdan dısarı cıkıp gezicezzz sizler napıyosunuz bakalımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hımmmm kıskandımmmmmm :1closedeyes: gelin buraya bakim yolucam saçlarınızı bensiz gezmek hee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka biyana Allah muhabbetinizi daim etsin canlarım :Saruboceq: :nazar: :nazar:

sağol kuşummmm Şeniz Şeniz

canım benimm çok sağol Şeniz Şeniz

hımmmm kıskandımmmmmm :1closedeyes: gelin buraya bakim yolucam saçlarınızı bensiz gezmek hee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka biyana Allah muhabbetinizi daim etsin canlarım :Saruboceq: :nazar: :nazar:

hehehehhee vallaaa süperrr gezioz burda malatya park die var şimdi ordayız ordan canlı baglantıdayızzzsüprizzzzz canım uyyy buzzz olmus geceleri canım buralar vallaa sende gel tatlişkommm beklerikkk ne demekkk yirim seniii bennn su periminde cok slm varr kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

hehehehhee vallaaa süperrr gezioz burda malatya park die var şimdi ordayız ordan canlı baglantıdayızzzsüprizzzzz canım uyyy buzzz olmus geceleri canım buralar vallaa sende gel tatlişkommm beklerikkk ne demekkk yirim seniii bennn su periminde cok slm varr kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

valla İstanbul yanıyo kuzucum yaaa bunaldım resmen. sanırım yağmur yağacak acayip bayıltıcı bir hava var. benim yerime de gezin tatlişkolarım. ikinizi de öpüyorum Şeniz Şeniz

valla İstanbul yanıyo kuzucum yaaa bunaldım resmen. sanırım yağmur yağacak acayip bayıltıcı bir hava var. benim yerime de gezin tatlişkolarım. ikinizi de öpüyorum Şeniz Şeniz

uyyyyy kuzusumm benim bizde seni kocamannnnn öptükkkkkkkkk muck mucksssssssolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
keşke sende burda olsaydın bebişimmm benimmm:içelim: :kahve:

hehehe meloşum nasılsın gııı görüşmeyeli.
gerçi senin elinde bir laptop benim elimde bir laptop geçinıyoz gıdıyoz...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bugün çok güzeldi ya...
bazı istisnalar dışında tabiii.
herifler olmadan gezmek daha güzel oluyomuş bebeemm ya...zemuszemusopuyorumnanaktanŞeniz

merak ettim malatya yemeklerini beğeniyormusunuz?
ben pek beceremem ama güzeldir, yani bana göre
yakında geleceğim 1 ay kalıp geri döneceğim oradada evimiz var
beni bir abla olarak kabul ederseniz görüşürüz...

Back