• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

selam kızlar beni de alın aranıza. gerçi malatya da ya da gurbette değilim ama :kedi: melikecim gurbette ya bende onun için burdayım :roflol:

hg canım her zaman bekleriz.
dostumun dostu dostumdur...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende malatyalıyım ama gurbetcı degılım yanı malatyadayım :DD

hoşgeldin canımmma.s.
ne güzel yaa inanki benim sitemde cok malatyalı allah razı olsun hepsinden de çok memnunum çok iyiler napıyosun nasılsın bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende malatyalıyım ama gurbrtçiyim ne olduğunu biliyorum
malatyaya gelince oradada gurbetçiyim malesef..

slm bitanem nasılsın canımmm malatyaya gelince mutlaka bekliyorummm buyur gel yada bulusuruz bi yerde sen nasıl istersen emii kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

su perim bacımmm bugün cok süperdi yaaa yine hersey için cok saol tatlışkommm yarın eşim göreve giderken ikna edebilirsem gelicem yanında kalıcam kuzusummm benim seni cok sefiyoyummmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

su perim bacımmm bugün cok süperdi yaaa yine hersey için cok saol tatlışkommm yarın eşim göreve giderken ikna edebilirsem gelicem yanında kalıcam kuzusummm benim seni cok sefiyoyummmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım çok güzeldi her zamanki gibi bebeeemm...
ne demek aşkitom her zaman beklerimmm.
kapım sizlere daima açık biliyosun.
çıkın çıkın gelin....kaydirigubbakcemile3
yarın mutlaka bekliyorum tatlım yatılı olarak hemide...
tamammı canım benim.öptüm senizemuszemusŞeniz

evet canım çok güzeldi her zamanki gibi bebeeemm...
ne demek aşkitom her zaman beklerimmm.
kapım sizlere daima açık biliyosun.
çıkın çıkın gelin....kaydirigubbakcemile3
yarın mutlaka bekliyorum tatlım yatılı olarak hemide...
tamammı canım benim.öptüm senizemuszemusŞeniz

aynen bacımmm benimde öle biliyosun ama zaman nasıl geciyoo dimi ben hiç anlamıyom eşime sordum ya saat kaç oldu diye ne ara 11 olmuş bea hiç anlamadım vallaa tek kelimeyle biz süperiz kuzuuuuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :CüvCüv:

aynen bacımmm benimde öle biliyosun ama zaman nasıl geciyoo dimi ben hiç anlamıyom eşime sordum ya saat kaç oldu diye ne ara 11 olmuş bea hiç anlamadım vallaa tek kelimeyle biz süperiz kuzuuuuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :CüvCüv:

evet kuzu öyleyiz maalesef...:içelim:
çok sıkılığın sonu b.oktur diyenler görsün canım...
bunları diyenlerin gözüne gözüne...
biz birbirimiz tanıdıkça görmeden yapamaz olduk...
haftada kaç kez görüşüyoz canım benim ben sayamıom artıkkaydirigubbakcemile3
biz bi buluşma yapıp görüşmemezlik yapmadık hiçbir zaman. çiçemmm..
bu böylede gidecek her zaman....zemuszemusŞenizzemuszemus

evet kuzu öyleyiz maalesef...:içelim:
çok sıkılığın sonu b.oktur diyenler görsün canım...
bunları diyenlerin gözüne gözüne...
biz birbirimiz tanıdıkça görmeden yapamaz olduk...
haftada kaç kez görüşüyoz canım benim ben sayamıom artıkkaydirigubbakcemile3
biz bi buluşma yapıp görüşmemezlik yapmadık hiçbir zaman. çiçemmm..
bu böylede gidecek her zaman....zemuszemusŞenizzemuszemus

aynen tatlımmm benimmm sallaaa herkes yaptıgından sölediginden utansın konuşmaya bile degmez malüm seviye meselesi biz keyfimize bakalımm dimiiii bidenemmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz hihoyyyt

aynen fıstıgımm ne yaptın bakalım biz kalkınca uff nasılda zaman geciyo yaa inanki anlamıyorummm karabiber napiyiii uyumadımı dahaaa:jeyyar: :ecrin_bebek: :CüvCüv:

evet canım ya...
uyudu canım uyudu...
ömrümü yedi ama...
yataktan düştü yine siz gittikten sonra.
baya bi ağladı kuzum

evet canım ya...
uyudu canım uyudu...
ömrümü yedi ama...
yataktan düştü yine siz gittikten sonra.
baya bi ağladı kuzum

yaa aman canım dikkat et gercekten cok hareketli ya sana bişi yaptırmıyo baksana rabbim yardımcın olsun sag salim büyüsün önce size sonrada vatana millete hayırlı bir evlat etsin inşallah bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

yaa aman canım dikkat et gercekten cok hareketli ya sana bişi yaptırmıyo baksana rabbim yardımcın olsun sag salim büyüsün önce size sonrada vatana millete hayırlı bir evlat etsin inşallah bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

aminn canım aminnn inş :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım benim nasılsın...
gelmiyomusunuz...

iyiyim canım cok şükür bugün temizlik günüydü ya bizim sitenin bende kalktım 11 de iş yapmaya basladım bitiridim eşimde yeni kalktı cayı koydum kahvaltı hazırlıcam birazdan eşim zaten geceye gidicek ya duu bakalım gönlünü yapabilirsem gelirim canımmm benimmm sen napıyosun nasılsınolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Back