• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

heç işim olmazzz yansın dünya heççç umrumda deilll kuzuuu eglenmeye bakkk yoksa hayatın tadı cıkmazzz koyver getsünnn gereksizlerrr güzel yüzlümm benimmm anladın sende hani görmesek inanırdık belkimmm koptum heeeaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:1:

:roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu

BURAYA MİSAFİR OLARAK GİRMEK TEHLİKELİ VE YASAKTIR..!!!!! aklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:

hayır anlamadıgım kim neyini kaybetti de geliyooo akıl olmayınca neylesin fikirrr dicem şimdi onuda anlamazsın edepli olsana aaaaa....!!!! senin çor çocukla ne işin varrr seninnnnn hıııııııııı meraklı melehatttt mısın sen yoksaaaaa :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

hayır anlamadıgım kim neyini kaybetti de geliyooo akıl olmayınca neylesin fikirrr dicem şimdi onuda anlamazsın edepli olsana aaaaa....!!!! senin çor çocukla ne işin varrr seninnnnn hıııııııııı meraklı melehatttt mısın sen yoksaaaaa :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:

süpersin kuzum... hahahah

selam kızlar beni de alın aranıza. gerçi malatya da ya da gurbette değilim ama :kedi: melikecim gurbette ya bende onun için burdayım :roflol:

selam kızlar beni de alın aranıza. gerçi malatya da ya da gurbette değilim ama :kedi: melikecim gurbette ya bende onun için burdayım :roflol:

oy oyy oyyyy kimler gelmişşş canımısınız yaa vallaaaa beni hiç bi yerde yalnız bırakmıyosunuz hoşgeldin kuzusummmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

oy oyy oyyyy kimler gelmişşş canımısınız yaa vallaaaa beni hiç bi yerde yalnız bırakmıyosunuz hoşgeldin kuzusummmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

hoşbulduk canımm Şeniz aaa aklıma geldi kız benimde ev sahibim malatyalı biyerlerden muhabbeti yakalayayım diye uğraşıyorum ama kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımm Şeniz aaa aklıma geldi kız benimde ev sahibim malatyalı biyerlerden muhabbeti yakalayayım diye uğraşıyorum ama kaydirigubbakcemile3

ne önemi var kuzumm yaaaaaa rahat ollll sen biz yine sohbeti deler gecerikkk meraklanmaaaaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu

neeeeee neeeeee neeeeeeeekötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Back