• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

Su-Perisi kullanıcısından alıntı
meloşumm bu arada ayyil44 topikde beni hiç yalnız bırakmadı...
hep yanımdaydı sağolsun....
saolsun bitanemmm

asıl siz sağ olun bu kadar güzel insan bir araya toplanmışsınız
iyiki tanışmışız iyiki varsınız.

fatmagüle bakmiyonmu:hulya:opuyorumnanaktan

yok canım ya bakamadım alışveriş yaptık forma gectik ordaki migrostan devam ettik su perimle eşi geldi gezdik sonra cay bahcesinde oturduk sohbet ettik cok özlemişim canımı eccikte karabiberle oynadım kızıyla az önce geldik eve eşim eve dönerken acıktım dedi solugu tantunicide aldık iyimi sen baktınmı nasıl begendinmi diziyi tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

saolsun bitanemmm

ay canım benim çok ama çok tesekkürlerrr inanki gurur duydum kendi adıma bizde seni tanıdıgımız için cok memnun olduk bitanem sende iyiki varsınnn canımın içiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

su perimmm nerdesin bacımmm daha gelmediniz miii eve kuzusummm yarın ögleden sonra sizdeyiz rabbimin izniyle canım arkadasım benimmm gercekten yaa nasılda özlemişiz birbirimizi inanki çok iyi oldu iyiki geldiniz ya biz süperizzz çok öptüm kuzuuuuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

su perimmm nerdesin bacımmm daha gelmediniz miii eve kuzusummm yarın ögleden sonra sizdeyiz rabbimin izniyle canım arkadasım benimmm gercekten yaa nasılda özlemişiz birbirimizi inanki çok iyi oldu iyiki geldiniz ya biz süperizzz çok öptüm kuzuuuuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

geldik canım...
he kıss bi yerde durmuştunuz.
eşim durdu arabayla ilerde.
korna çaldı siz yanımızdan geçerken duymadınız herhalde...
kerneğe doğru gidiyodunuz..
canım eski malatyanın içine kadar gittik...
hazırlıklar başlamış...adamlar harıl harıl çalışıyo valla...
yarın gelin mutlaka bekliyorum...
ha bu arada gelirken eşim araba sürdürdü bana...
gece gece çok iyi sürdüm valla...
nasıldım diyom eşime.çok iyiydin diyo ...hihoyyythihoyyyt

saolsun bitanemmm

canım benim beni yalnız bırakmadığın için çok tşk ederim sana...
evet bitanem iyiki tanışmışız...sende iyiki varsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geldik canım...
he kıss bi yerde durmuştunuz.
eşim durdu arabayla ilerde.
korna çaldı siz yanımızdan geçerken duymadınız herhalde...
kerneğe doğru gidiyodunuz..
canım eski malatyanın içine kadar gittik...
hazırlıklar başlamış...adamlar harıl harıl çalışıyo valla...
yarın gelin mutlaka bekliyorum...
ha bu arada gelirken eşim araba sürdürdü bana...
gece gece çok iyi sürdüm valla...
nasıldım diyom eşime.çok iyiydin diyo ...hihoyyythihoyyyt

yaaa hiç farketmedik canımmm inanki kusura bakmayın ya yarın gelicez kuzusum hayırlısıyla ohh süperrr bi haberrr buu ee kimin topragıısınnn tabii süreriz araba neymiş uçagı bile dört döndürürüz valla elimizden bi uçan edepliler bide kaçannnaklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:

canım benim beni yalnız bırakmadığın için çok tşk ederim sana...
evet bitanem iyiki tanışmışız...sende iyiki varsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile Şeniz :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yaaa hiç farketmedik canımmm inanki kusura bakmayın ya yarın gelicez kuzusum hayırlısıyla ohh süperrr bi haberrr buu ee kimin topragıısınnn tabii süreriz araba neymiş uçagı bile dört döndürürüz valla elimizden bi uçan edepliler bide kaçannnaklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile3 hahahaha edepsüz seniiii

bitanem edepsizler bilem kurtulamaz elimizden...

ah ahhh canım akıl olmayınca neylesin fikirrrr muhatap olmayı bırak söz sölemeye bile degmezzz şimdi bişi sanacaklar alim allah aman aman ne hoş ne tatlılardı sekerimmm unuttunmu yoksaaasırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah ahhh canım akıl olmayınca neylesin fikirrrr muhatap olmayı bırak söz sölemeye bile degmezzz şimdi bişi sanacaklar alim allah aman aman ne hoş ne tatlılardı sekerimmm unuttunmu yoksaaasırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

unuturmuyum canım heççç
boşşş koyy getsin beebeemm
domuşuk gelmişler domuşukda giderlerr..kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

güzel gözlümmm anladın sen onu...
yarın domuşuğu görmeyekk..,
bütün günümüz kötü geçer valla...:jeyyar:

heç işim olmazzz yansın dünya heççç umrumda deilll kuzuuu eglenmeye bakkk yoksa hayatın tadı cıkmazzz koyver getsünnn gereksizlerrr güzel yüzlümm benimmm anladın sende hani görmesek inanırdık belkimmm koptum heeeaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:1:

Back