• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

ha ha haaa yine kactılarrrrrr koptum heeee bende bizden kaçmaz ekipi gibi oldum aferin şöle adam olun laf dinleyinnn yahu bayanssulusmile :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

slm şekerlerrra.s.
eşim izin almaya gitti simdiden heyecan bastı ki hiç sormayın cok strese girdim inşallah hayırlısıyla sınavımı veririm ayrıca belimde hala agrıyo simdi yolculuk nasıl yapıcam diye düşünüyomda allahtan arabamız cok rahat otobüsle gitcek olsaydım cok rezil olucaktım şimdiden hepinizin ramazan bayramı kutlu olsunnn kendinize cok ama cok iyi bakın rabbime emanet olun canlarımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

ben geldim canımda benim cadı bırakmıyor pcye oturim...
sabah 8e kadar yatmadım.yatmadı benim deli kıss.
sinir krizi geçirecem yakında az kaldı...
çocuk değil ya bu...alsanaalsanasmile

ayyy bi insanda da bu kadar yüzsüzlük olu yani meloşum...
istenmedikleri yere ne diye geliyolar anlamıyorum...laelaelaelaelae

ben geldim canımda benim cadı bırakmıyor pcye oturim...
sabah 8e kadar yatmadım.yatmadı benim deli kıss.
sinir krizi geçirecem yakında az kaldı...
çocuk değil ya bu...alsanaalsanasmile

hadiii yaaaa bak sen yaramaza melek o melekkk canım benim yaaa:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy bi insanda da bu kadar yüzsüzlük olu yani meloşum...
istenmedikleri yere ne diye geliyolar anlamıyorum...laelaelaelaelae

ay hiç sorma canım daha ne istiyolarsa anlamadım hala cekemiyolarrrr bizi yahuuaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :içelim:

hadiii yaaaa bak sen yaramaza melek o melekkk canım benim yaaa:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız ölüyom artık dayanamıom valla...
sana dün dedim demi 5-6 gibi yatıom diye.
bu kez 8de yattım düşün sen...
ve 8e kadar 1 kere bile yatmadım hiç...
kafayı yememe ramak kaldı herhalde...
yakında böylee olurum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
şimdide gümüşlüğün camını indirecek yere,az öncede banyoya girmiş
banyodaki çöpü karıştırıyor...offf offf

ay hiç sorma canım daha ne istiyolarsa anlamadım hala cekemiyolarrrr bizi yahuuaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :içelim:

canım baby tv çekmiyomuş ya onlarda .
söyleyelimde uydu yada,digitürk taksınlar...
anca çeker onlarda...hahahadelikafadulden:roflol::roflol:

kız ölüyom artık dayanamıom valla...
sana dün dedim demi 5-6 gibi yatıom diye.
bu kez 8de yattım düşün sen...
ve 8e kadar 1 kere bile yatmadım hiç...
kafayı yememe ramak kaldı herhalde...
yakında böylee olurum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
şimdide gümüşlüğün camını indirecek yere,az öncede banyoya girmiş
banyodaki çöpü karıştırıyor...offf offf

hadi yaaa demeeeesempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım artık yürümeye basladı ya hiç durmaz daha bi hareketli olur tatlışım ve senideböle cok yorar gariii napıcan basa gelen cekilirmiş benimde olsunda hayırlıyla böle ugrasayım yahuuuolumunekankayizsmile :emir_bebek: opuyorumnanaktan

hadi yaaa demeeeesempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım artık yürümeye basladı ya hiç durmaz daha bi hareketli olur tatlışım ve senideböle cok yorar gariii napıcan basa gelen cekilirmiş benimde olsunda hayırlıyla böle ugrasayım yahuuuolumunekankayizsmile :emir_bebek: opuyorumnanaktan

olsunda görecem seni yavrıummm sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

uyyy bende teyze olmak istiyom bacım...
anam niye adanaya gidiyonuz...
bi an önce teyze olmak istiyom ben ama:emir_bebek::emir_bebek:
seninde bebişin olurda inş...
bebişleri alır gezeriz bebeemmm..
ne güzel olur... Şeniz:1hug:

uyyy bende teyze olmak istiyom bacım...
anam niye adanaya gidiyonuz...
bi an önce teyze olmak istiyom ben ama:emir_bebek::emir_bebek:
seninde bebişin olurda inş...
bebişleri alır gezeriz bebeemmm..
ne güzel olur... Şeniz:1hug:

bacın kurban olsun emiii seni verenee oyy yirim ben seni agzından bal damlıyo balll kuzusum inanki mecburen gidiyoz izne ailemide özledim napalım artık gelince devam ederikk bacım zaten gelelim ilk işim sana gemek olucak canım arkadasım benimmm inşallah teyzoşu cok güzel olur yaaa karabiber de bebek bebek der durur gari ee kendi ozaman abla olucakkk allahımın izniyleolumunekankayizsmile :emir_bebek: :ecrin_bebek: :lepi:

bacın kurban olsun emiii seni verenee oyy yirim ben seni agzından bal damlıyo balll kuzusum inanki mecburen gidiyoz izne ailemide özledim napalım artık gelince devam ederikk bacım zaten gelelim ilk işim sana gemek olucak canım arkadasım benimmm inşallah teyzoşu cok güzel olur yaaa karabiber de bebek bebek der durur gari ee kendi ozaman abla olucakkk allahımın izniyleolumunekankayizsmile :emir_bebek: :ecrin_bebek: :lepi:

neye devam edeceksiniz gııı.. :))
tabi ilk bana gelecen...küserim yuksa ona göre:umursamaz:
tabi kızım abla olacak o zaman.
oy yerim ben onu.büyücekte abla olacak minnoşum...:ecrin_bebek::emir_bebek:

neye devam edeceksiniz gııı.. :))
tabi ilk bana gelecen...küserim yuksa ona göre:umursamaz:
tabi kızım abla olacak o zaman.
oy yerim ben onu.büyücekte abla olacak minnoşum...:ecrin_bebek::emir_bebek:

canımsın yaaaaaaaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
melikemm canımmm.ben geldimmm.topiğiniz hayırlı olsunn.
nasılsın bakim kuzumm_?

hoşgeldinnn canımın içiiiiia.s.
nerelerdesin bebegem yaaa çok tesekkürler kuzusummm herzamna buyur gel bende hazırlık yapıyom bi yandan birazdan memlekete dogru yol alıcaz ben yokken de gel bak burda arkadaslar var emi kuzuummm sınavı ne yaptın ya bu aradaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

hoşgeldinnn canımın içiiiiia.s.
nerelerdesin bebegem yaaa çok tesekkürler kuzusummm herzamna buyur gel bende hazırlık yapıyom bi yandan birazdan memlekete dogru yol alıcaz ben yokken de gel bak burda arkadaslar var emi kuzuummm sınavı ne yaptın ya bu aradaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

hoşbuldumm bebeeem bnm a.s.
kuzum ya pek giremiorum kk ye.wala koptuk artık iyice.oh oh ne güzel.memlekete gidiosunuz haa.bende gelemmi balım yaa. sıkıldım burda.

kuzum ben amasya türkçe öğrtmenliğini kazandımm:lepi: çok şükür oldu sonunda kuzum.kendi memleketimde istediğim bölüm.daha ne isterimki :))

tabi gelirim bebeem.okul başlayınca sık giremem ama girdiğimde slm vermeden geçmem kuzucumm.
arkadaşlarlada tanışırız hem :))

Back