• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

slm su perisi ben zehra melikeciğim ile bugün tanıştım çok iyi ve tatlı bir hanım senide anlattı bana bende oyüzden msj göndereyim dedim canımkaydirigubbakcemile3

çok tesekkür ederim fıstıgım sende cok tatlısın kuzum çok memnun oldum gercekten tanıstıgıma iyiki geldin bitanem izne gidip geleyim inşallah buluşalım sölee hep beraberrrolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

slm su perisi ben zehra melikeciğim ile bugün tanıştım çok iyi ve tatlı bir hanım senide anlattı bana bende oyüzden msj göndereyim dedim canımkaydirigubbakcemile3

slm canım nasılsın.
çok iyi ettin canım yazmakla..
malatyalımısın sende.
yoksa malatyalı gurbetçimi???

çok tesekkür ederim fıstıgım sende cok tatlısın kuzum çok memnun oldum gercekten tanıstıgıma iyiki geldin bitanem izne gidip geleyim inşallah buluşalım sölee hep beraberrrolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

çok iyi olur canım git gelde bi buluşma düzenleyelim.
ama buluşma yerini burdan yazmayalım bitanem...
burada olduğu gibi oraya da gelir davetsiz misafirler:roflol::roflol::roflol:

çok iyi olur canım git gelde bi buluşma düzenleyelim.
ama buluşma yerini burdan yazmayalım bitanem...
burada olduğu gibi oraya da gelir davetsiz misafirler:roflol::roflol::roflol:

aynen katılıyorum canımmm bu arada koptum heee bacımm süpersinnnn yineeeekaydirigubbakcemile5 :roflol::roflol: :roflol:

canım zehrayla görüştük oda polis eşi ben gibi oda cok tatlı bi hatun inşallah bu topikte güzel arkadaslıklar kuracaz ömürlük olucak rabbimin izniyle kuzucum allah herkese hayırlı arkadaslar ve arkadaslıklar nasip etsin inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım zehrayla görüştük oda polis eşi ben gibi oda cok tatlı bi hatun inşallah bu topikte güzel arkadaslıklar kuracaz ömürlük olucak rabbimin izniyle kuzucum allah herkese hayırlı arkadaslar ve arkadaslıklar nasip etsin inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

amin canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım bende yenıyım dedım ya şimdi özelden attıgın mesajı gördüm üzüldüm cvp yazamadım dıye hele sen gelde cidden görüşelim inşallah arayacam ben seni sen merak etme hebişten izin kopardımolumunekankayizsmile

msn acık kuzuuu ohhhh süper olmuş vallaaaa sen ben su perim ve diger kızlar hep beraber şöle güzel bi yerde güzel şekilde buluşalım vallaaaaa bizzz süperizzzkaydirigubbakcemile5 :lepi: opuyorumnanaktan

slm canım nasılsın.
çok iyi ettin canım yazmakla..
malatyalımısın sende.
yoksa malatyalı gurbetçimi???

yok canım ben k.maraşlıyım 1 yıl olacak eylülde buraya geldiğime vallahi iyice bilgisyarla yapışık ikizi gibi oldum evde durmaktanbilmiyorumkismile 1 ay oldu bu siteyi keşfedeli sonra melikeciğimi buldum topikte çokta mutlu oldum yanehihoyyyt

msn acık kuzuuu ohhhh süper olmuş vallaaaa sen ben su perim ve diger kızlar hep beraber şöle güzel bi yerde güzel şekilde buluşalım vallaaaaa bizzz süperizzzkaydirigubbakcemile5 :lepi: opuyorumnanaktan

canım yola çıkacaksın diye çıkmışındır diye bişi yazmadım bende bide yeniyim ya ondan gariiiiiiisempatiksalakcinni

yok canım ben k.maraşlıyım 1 yıl olacak eylülde buraya geldiğime vallahi iyice bilgisyarla yapışık ikizi gibi oldum evde durmaktanbilmiyorumkismile 1 ay oldu bu siteyi keşfedeli sonra melikeciğimi buldum topikte çokta mutlu oldum yanehihoyyyt

aynıyım canım valla bende.
sıkıntıdan pcye yapışıyom...
bebiş felan varmı gülüm...
malatyada nerdesiniz..

neyse şekerler ben kaçar hebiş geldi sahur hazırlayacam canlarım öptüm sizleri sonra grş inşallahhh...opuyorumnanaktan

aynen canım yaaaa iyiki kesfettin geldin ve tanıstık kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım yola çıkacaksın diye çıkmışındır diye bişi yazmadım bende bide yeniyim ya ondan gariiiiiiisempatiksalakcinni

anladım canımın içiiii cıkamadım sizi bırakıp yoksa gözler kayıyo benim artık çok iyi yaptın bidenem iki bacıydık üç bacı oluruzzz inşallahhhholumunekankayizsmile Şeniz Şeniz hihoyyyt

neyse şekerler ben kaçar hebiş geldi sahur hazırlayacam canlarım öptüm sizleri sonra grş inşallahhh...opuyorumnanaktan

evet canımmm afiyet bal seker olsun size şimdiden ya sahi bu arada bizim mahallede davul calınmıyo daha hayret alllahım burdaki bi davulcu nasıl deli calıyo sanki sanırsın reppp felan yaoıyo adamcagız uyandırcam diye bi hal oluyo ama benim kulaklarda gidiyo haberi yokkaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back