• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

hoşbuldumm bebeeem bnm a.s.
kuzum ya pek giremiorum kk ye.wala koptuk artık iyice.oh oh ne güzel.memlekete gidiosunuz haa.bende gelemmi balım yaa. sıkıldım burda.

kuzum ben amasya türkçe öğrtmenliğini kazandımm:lepi: çok şükür oldu sonunda kuzum.kendi memleketimde istediğim bölüm.daha ne isterimki :))

tabi gelirim bebeem.okul başlayınca sık giremem ama girdiğimde slm vermeden geçmem kuzucumm.
arkadaşlarlada tanışırız hem :))

evet tatlışımmm snein gibi dostlar burda cok nadir bulunur bunu hep sölüyorum biliyosun canım bak burda su perim var benim çok yakın arkadasım onlada tanıs diger arkadaslarla da kuzusum bi bilsen nasıl sevindim örtmenimmm hakkında hayırlı ugurlu olsun tatlışım devlete vatana millete hayırlı bir egitimci olursun inşallahhhh seni cok seviyorummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

evet tatlışımmm senin gibi dostlar burda cok nadir bulunur bunu hep sölüyorum biliyosun canım bak burda su perim var benim çok yakın arkadasım onlada tanıs diger arkadaslarla da kuzusum bi bilsen nasıl sevindim örtmenimmm hakkında hayırlı ugurlu olsun tatlışım devlete vatana millete hayırlı bir egitimci olursun inşallahhhh seni cok seviyorummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
ayy saol kuzumm.inan duygularımız karşılıklı.senin gibide dost zor bulunur cnm bnm.olur bebeeem.sen tanıştır bizi :))

oyy kuzumm çok tşk ettimm.bakalım adımı attık üniw için.hayırlısı olsun.4 sene okucaz bakalımm.gözüm almasada :)

naptnn kuzucumm.alıştınmı malatyaya.eniştem nasıl.herşey yolunda dimi_?

ayy saol kuzumm.inan duygularımız karşılıklı.senin gibide dost zor bulunur cnm bnm.olur bebeeem.sen tanıştır bizi :))

oyy kuzumm çok tşk ettimm.bakalım adımı attık üniw için.hayırlısı olsun.4 sene okucaz bakalımm.gözüm almasada :)

naptnn kuzucumm.alıştınmı malatyaya.eniştem nasıl.herşey yolunda dimi_?

çok şükür alışmaya calışıyoz kuzusum burası bize zorunlu 6 yıl oldu ya alışmasam napıcam sanki mecburumda allahtan hiç dıgu gibi degil gayet güzel bi yer eniştende göreve gidip geliyo ama suanda izin alıyoo gelir birazdan yola cıkıcaz tatlışım benim seni cok özlicem oku canım sonuna kadar yanında destekcinim senin biliyosun inanki çok sevindim bacım tekrardan tebrik ederim bidenemmm benimmm iyiki varsınnnnnolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz hihoyyyt

çok şükür alışmaya calışıyoz kuzusum burası bize zorunlu 6 yıl oldu ya alışmasam napıcam sanki mecburumda allahtan hiç dıgu gibi degil gayet güzel bi yer eniştende göreve gidip geliyo ama suanda izin alıyoo gelir birazdan yola cıkıcaz tatlışım benim seni cok özlicem oku canım sonuna kadar yanında destekcinim senin biliyosun inanki çok sevindim bacım tekrardan tebrik ederim bidenemmm benimmm iyiki varsınnnnnolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz hihoyyyt

oyy kurban olurum sana ben kuzum ya. sende iiki varsınn.çok sewiom seni yavv.Şenizolumunekankayizsmile

kuzusu ben şimdi çıkıorumm.sora grş yine tmm.ii yolculuklarrr.çok öpüorumm bidenemm seni.canımın içiiiolumunekankayizsmile:1hug:a.s.

oyy kurban olurum sana ben kuzum ya.sende iiki varsınn.çok sewiom seni yavv.Şenizolumunekankayizsmile

kuzusu ben şimdi çıkıorumm.sora grş yine tmm.ii yolculuklarrr.çok öpüorumm bidenemm seni.canımın içiiiolumunekankayizsmile:1hug:a.s.

tamma kuzusum kendine sende cok ama cok iyi bakkk cok soal tatlışım benimmm bende seni çok seviyorum çok öpüyorummm bebegemmm benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:

slmmm şekerler topiğiniz hayırlı olsun.

ben hem doğduğum hem doyduğum şehirdeyim:hulya:

hoşgeldin bitanemmmma.s.
naber nasılsın tatlışımmm eşim geldi iftardan sonra gidelim diyo izşn kagıdını almamış müdürün imzası gerekiyomuş olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm canım hg...
tşkler canım...
ohh senden iyisi yok hem doğduğun hem doyduğun yerdesinnn ne güzel.
bizde memleketimizi arıyoruz yana yana..
memleket gibisi yok...

kimse yok mu yavvvvvv:((((((((((dün zaten tam mesaj yazarken dan diye elektirik gitti sinir oldum yaaaaasempatiksalakcinni

nasılsın zehracım...
ben çıkmışım sen girmişsin...
bende diyorum bu kız neden çıktı bişey söylemeden...
demek elektrik gitti.benim nettede bi sorun var ya...
2 saatte bağlanmıyo nete.sinir oldum...öptüm bebeemmmzemuszemusŞeniz

kimse yok mu yavvvvvv:((((((((((dün zaten tam mesaj yazarken dan diye elektirik gitti sinir oldum yaaaaasempatiksalakcinni

slm kuzu napan yahuu ay sorma canım bizim netede virüs girmiş anca gelebildim bende zaten iki ayaklı virüslerin bulaştıgı yetmiyo bide bunla ugrasıyorum sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

noluyo bu netime yaaaaaaa:(((((

sorma canım yaa iki saatte bi acılıyo benimde bizde yemegi yiyince yola cıkıcaz rabbimin izniyle eşimin müdürü anca gelmiş kagıdı imzalamış bu saate kaldık dedi bişiler yiyelimde cıkalım sende kendine cok iyi bak emi tatlışım benimmm dönüşte buluşucaz inşallahhholumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

iftardan sonra yola cıkıoz inşallah hayırlısıyla gideriz memlekete gerci önce iskenderuna kayınvalidemlere gidiyoruz ordan mersine 4-5 sınava orda kuzende kalıcaz pazarda anneme adanaya gelicez oda yazlıkta artık oraya gideriz kuzular tekrar giremem galiba kendinize çok ama çok ii bakın benide sakın unutmayın emiiiii öptüm çokkkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iftardan sonra yola cıkıoz inşallah hayırlısıyla gideriz memlekete gerci önce iskenderuna kayınvalidemlere gidiyoruz ordan mersine 4-5 sınava orda kuzende kalıcaz pazarda anneme adanaya gelicez oda yazlıkta artık oraya gideriz kuzular tekrar giremem galiba kendinize çok ama çok ii bakın benide sakın unutmayın emiiiii öptüm çokkkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yolun açık olsun kuzu...
ohh bol bol gez...acısnnı çıkar bebeemm..zemuszemusŞeniz

mesajımı okuyamasanda iyi yolculuklar canım kazasız belasız gidin gelin inşallah benim nette hala sorun var noluyosa anlamadım şekerim:umursamaz:

Back