- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
yok canım bebişim daha merkezdeyim bende yeşilevlerdeeeeeeee beklerım inşallah yaaaaaaaaaaaa
inşallah canım.
bende beklerim her zaman kapım açık sizlere.
çıkın çıkın gelin...:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım bebişim daha merkezdeyim bende yeşilevlerdeeeeeeee beklerım inşallah yaaaaaaaaaaaa
anam sen ne zaman yola çıkacan yarın yatta uyusana şekerim sonra yollarda uyuma kıyamam ben saaaaaaaaasengözlerimebaksanab
evet canımmm afiyet bal seker olsun size şimdiden ya sahi bu arada bizim mahallede davul calınmıyo daha hayret alllahım burdaki bi davulcu nasıl deli calıyo sanki sanırsın reppp felan yaoıyo adamcagız uyandırcam diye bi hal oluyo ama benim kulaklarda gidiyo haberi yokkaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahahah:roflol::roflol: sende kalk rep yap bebeeemmm.
kıss bizim burda davul felan yok.
3 senedir burdayım bi davul sesi duymadım vallaCADIARZUCADIARZU
zehra çıkmış herhalde bebeemmm.
sen bizi unutma gel topiğe arada uğra...
elbette kuzusum ne demek net buldugum yerde burdayım ararım zaten seniii melegimmm sisi cokkk özlicemmm giremesemde aklım hep sizde olucakkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
neyse kuzuu ben yatayım sanada hayırlı geceler yarın görüşmek dilegiyle fıstıgım kendien cok ama cokkkk iyi bak olurmuu karabiberimi öp benim yerimeee:ecrin_bebek: olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
bizde seni özlücez bebeeemmm.öptümzemuszemusŞenizzemuszemus
yat canım yarın yolcusun...
sende kendine çok iyi bak bebeemm
öperim cadıyı canım...zemuszemus
canımsın iyiki varsın canım arkadasım benim ve iyiki tanımısım seniii bitanesin çünkiiii he heytttttttolumunekankayizsmile Şeniz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende iyiki tanımışım seni bebeemm.
sende benim canımsın...öptüm bitanemzemuszemusŞeniz
hayırlı yolculuklar canım