• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

yok canım bebişim daha merkezdeyim bende yeşilevlerdeeeeeeee beklerım inşallah yaaaaaaaaaaaa

inşallah tatlışım bak biz su perisiyle ailece görüşüyoz inşallah ben bi izne gidim geleyşm kafam rahat sekilde buluşalım kuzusum mutlaka banada beklerimmm bitanemmm kapım sonuna kadar acıkkkkolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

anam sen ne zaman yola çıkacan yarın yatta uyusana şekerim sonra yollarda uyuma kıyamam ben saaaaaaaaasengözlerimebaksanab

siizii bırakıp gidemiom napimm kuzusummm sizin içinde gec yatayım nolucak zaten kociş te yok hiç rahat uyuyamam gariii oy yirim ben seni yirrrrrr kıyamazmış bana canımsın kuzuuuolumunekankayizsmile :jeyyar: opuyorumnanaktan

evet canımmm afiyet bal seker olsun size şimdiden ya sahi bu arada bizim mahallede davul calınmıyo daha hayret alllahım burdaki bi davulcu nasıl deli calıyo sanki sanırsın reppp felan yaoıyo adamcagız uyandırcam diye bi hal oluyo ama benim kulaklarda gidiyo haberi yokkaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahah:roflol::roflol: sende kalk rep yap bebeeemmm.
kıss bizim burda davul felan yok.
3 senedir burdayım bi davul sesi duymadım vallaCADIARZUCADIARZU

hahahah:roflol::roflol: sende kalk rep yap bebeeemmm.
kıss bizim burda davul felan yok.
3 senedir burdayım bi davul sesi duymadım vallaCADIARZUCADIARZU

vvalla yaa davulada bayılırım zaten bigün niyeti kötü bozucam rep halay karısık anlıcagın anaaa hakkatten basladı burda şimdiii iyiki hatırlatmışım dimi kuzuu bak hemencik sesime kulak verdiler yahuuusempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zehracım cıktınmı kuzumm hayırlı geceler sana sabah ögleye dogru yada ugrarsanız vedalaşırız inşallah canım kendine cok ii bak rabbime emanet olun benide sakın unutmayın emiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

zehra çıkmış herhalde bebeemmm.
sen bizi unutma gel topiğe arada uğra...

elbette kuzusum ne demek net buldugum yerde burdayım ararım zaten seniii melegimmm sisi cokkk özlicemmm giremesemde aklım hep sizde olucakkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neyse kuzuu ben yatayım sanada hayırlı geceler yarın görüşmek dilegiyle fıstıgım kendien cok ama cokkkk iyi bak olurmuu karabiberimi öp benim yerimeee:ecrin_bebek: olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

neyse kuzuu ben yatayım sanada hayırlı geceler yarın görüşmek dilegiyle fıstıgım kendien cok ama cokkkk iyi bak olurmuu karabiberimi öp benim yerimeee:ecrin_bebek: olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

yat canım yarın yolcusun...
sende kendine çok iyi bak bebeemm
öperim cadıyı canım...zemuszemus

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
melike_ecesuu

bi günde gelmeyin yahuuuu bu kadar merak size dert hastalık yapıcakkkk gerisi degildeaklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:

davetsiz ve ismi belli olmayan misafir kabul etmiyoruzzz hadi anam naşşşşşşşsempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol:

Back