• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu

kimsinizzz ne istiyosunuz acabaaa:olmaz:

sana fatih ürekten bir sarkı sölim de git emiiiiiii hadii anammmaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elalem ne derse desinnn hadiiiii hadiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol:

sana fatih ürekten bir sarkı sölim de git emiiiiiii hadii anammmaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elalem ne derse desinnn hadiiiii hadiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol:

hahahaha:roflol::roflol::roflol:
tam üstüne bastın meloşum...
şarkı süper...alkisalkisalkis

canım ben cıkmısım sen gelmişsin karsı komsum vardı ya ebe olan abla kızıyla izne cıkıcaz ya ondan geldi cay felan içtik keşke sende olsaydın bidenem benim sanada cok slmı varr tatlışımmmopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güzel bölüm olmuş aslında herkes yaşadığı yerdeki zorlukları olsun .dostlukları olsun .hayal kırıkları olsun
paylaşırsa daha güzel olur.

istanbulun sıcağında kavruluyoruz bakalım ne olacak

ayy canım benim yaa ama inanki malatyada cok sıcak gündüzleri gece serin oda balkonda yatıoz eşimle daha tasınalı hiç içerde yatmadık sanırım barajlar olalı burası böle ok sıcak olmus hatta kar bile yagmaz olmus komsular öle sölüyo hepbenneyaptımki

Back