Malatya'da ki gurbetçiler...

as canım.bende dışarı çıktım.kız durmuyo adda adda deyip duruyo.
dışarıyı istiyor...sonra eve geldik kızın uykusu geldi.komşunun kızıyla oturuyoduk bizde.
oda yeni gitti.bende hemen nete geldim :)))

iyiy yaptın bacımm bende komsum gidince geldim canım eşimde geceye gitti yine yalnızımm yarın bakalım bi aksilik olmazsa izne cıkıoz kuzuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiy yaptın bacımm bende komsum gidince geldim canım eşimde geceye gitti yine yalnızımm yarın bakalım bi aksilik olmazsa izne cıkıoz kuzuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

yanlızların kadınısın yani :çok üzgünüm:
iyi gidin bakim benden slm söleyin memleketime...
bol bol gez emi benim yerimede....
yolunuz açık olsun kuzu...:Saruboceq::Saruboceq:

yanlızların kadınısın yani :çok üzgünüm:
iyi gidin bakim benden slm söleyin memleketime...
bol bol gez emi benim yerimede....
yolunuz açık olsun kuzu...:Saruboceq::Saruboceq:

tabiki kuzuu ne demek cok saol bacım yaaa seni cok özlicem vallaaa tabe karabiberideeeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

eee meloş anlat ...
yarın memlekete gidiyosun...
heyecanlısındır sen şimdi...
yarını iple çekiyosun dimi kuzu...

eee meloş anlat ...
yarın memlekete gidiyosun...
heyecanlısındır sen şimdi...
yarını iple çekiyosun dimi kuzu...

ay sorma canım yaa hazırlık yapıyom işte bi yandan sınav ve memleket heyecanı tabiii en cokta ailemi özledimmm adanam bambaska zatennn sıcagına kurban seninnn senide götürelim yahuu gelirkende alır geliriz kuzuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sagoll cankusumm ne kadar kalcan adana da gelırsınn yıne demii sekerr...

allah izin verirse 20 gün canım evet tatlışım şimdi direk kayınbabamlara iskenderuna ordan sınav için mersine iki günde ordayım kuzende sonrada adanamdayım inşallah annemde suanda yaylada zaten oraya gidicez kuzuu köyde yazlık evimiz varr ya gelicem tabi tatlışım bana dua edin olurmuuuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

neyse sekerler ben kacar kenidiniz çok ama çok ii bakın emiii rabbime emanet olun yarın yolculuk yapıcaz ya kuzular erken yatayım cok işim var çünkü öptüm hepinizi hayırlı gecelerrr sizeopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
melike_ecesuu, zehra2509+

yahuuu ne meraklı melahat cıktınız böleeeaklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:

meloşum yinemi misafirr...
aaa valla ne meraklılar ve yüzsüzler.
anlamadım bi türlü vallaha...

meloşum yinemi misafirr...
aaa valla ne meraklılar ve yüzsüzler.
anlamadım bi türlü vallaha...

slm su perisi ben zehra melikeciğim ile bugün tanıştım çok iyi ve tatlı bir hanım senide anlattı bana bende oyüzden msj göndereyim dedim canımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…