- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
günaydın canım.nereye gidiyosunuz ya...
salı günü bize gekmicekmisiniz yemeğe...
canımın dönüşte telafi ederiz artık yarın alıcaktık 30 agustos olunca 31 agustos salı günü izne cıkmaya karar verdik inanki tatile çok ihtiyacım var ve en cokta ailemi özledim senide çok özlücem canım arkadasım benimmm iyiki varsın kuzusum şimdi hazırlandım bende dü hani ögretmen kuzenim gelmişti ya bize onla birazdan buluşucaz keşke sende gelsen seni çok sevmiş bu arada kendine cok ama cok iyi bak tatlışımmm benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:
meraba arkadaşlar topiciğiniz gözüme çarptı vallahiboshayallersmile bende malatyadayım bır yıl olacak eylulde ve tabıkı evlılıgımede eşim polis oyüzden burdayız bende yalnızlıktan bunaldım vallahi eşim zaten bayağı yoğun bende habire netteyimmafoldumben doğru düzgün komşumda yok anlayacağınız ah memlekette olmak vardı yav....
ok canım dönüşte mutlaka beklerim...
git bakim memleketine hasret gider.
ben gidemiyorum... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
meraba arkadaşlar topiciğiniz gözüme çarptı vallahiboshayallersmile bende malatyadayım bır yıl olacak eylulde ve tabıkı evlılıgımede eşim polis oyüzden burdayız bende yalnızlıktan bunaldım vallahi eşim zaten bayağı yoğun bende habire netteyimmafoldumben doğru düzgün komşumda yok anlayacağınız ah memlekette olmak vardı yav....
su perim nirdesin yawrumm bunlar gene okuyup okuyup çatlıyolar yahuuuu naparsın işte canım merak başa belaaa :1rolleyes: :roflol: :roflol: :roflol:
ne demek kuzusum seni çok özlicem yaaa mutlaka gelicez canım dönüşte sonra daha piknige gidcez kocişlerle beraber gülümmm hele ben bi gidem gelem sana bide memleket havası getirem dimi fırsat bulursam leptapım yanımda mutlaka nete girmeye calışıcam kuzu olmadı tel.den ararım zaten hiç merak etme bebegem seni cok sefiyoyummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:
evet canım ne diyelim kıskananlar çatır çatır çatlasın bebeğim...naniknanik
bende seni özlücem bitanem...
evet gelin daha orduzuya pikniğe gidecez.
memleket havası getir şöyle bi içime çekim canım.
çok özledim oraları..burnumda tütüyor valla.
memleketimin heryeri ayrı güzel...
tabii arıcaksın kısss.
hadi arama bakim...
bende seni çok seviyom bebemmm.
.herifine söyle dikkatli kullansın arabayı...
seni taşıyo içinde çünkü...iyi yolculuklar size bebeğim.öptümzemuszemusŞeniz
iyi akşamlar kızlarrrr,ne zamandır ugrayamadım,inş. herkez iyidir.melikecim sanırım memlekete gidiyosun,dönüş ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?