Malatya'da ki gurbetçiler...

Evet canim malatyada yasiyorum merak ettim hangi doktora gittin... Esim saglik sektorunde calisiyor doktorlarla arasi iyidir kendisinin belli zaten bi tane var aklimizda erkek ama bayan olmasi tercihimizdi ama bayandan agzimizin payini aldik

Evet canim malatyada yasiyorum merak ettim hangi doktora gittin... Esim saglik sektorunde calisiyor doktorlarla arasi iyidir kendisinin belli zaten bi tane var aklimizda erkek ama bayan olmasi tercihimizdi ama bayandan agzimizin payini aldik

canım dr çok önemli yaa sana özelden yazayım kuzusum hatta beni sölersen hocam daha iyi yardımcı olur bende konusurum olmazsa emin ols ende tanıyımnca cok mennun kalıcaksın bi kaç arkadasımı yönlendirdim maşallah hep bebişliler simdi hatta hamişler:) sanada vesile olurum inşallah darısı sana olsun bitanem benim:)

izmirde cok güzel bi sehir canım nasıl bırakıp geldiniz var izmirli arkadaslarım asker eşi lojmanda ve tekrar izmire yakın bi yere tayin yazıcaklar

e napalım vatan borcu mecbur geldik :). kısmet artık bizde bundan sonra öyle düşünüyoruz. malatyada güzel ben beyendim. en azından gece rahat rahat dışarı çıkılabiliyor. her aradığını bulabiliyorsun. siz kaç senedir burdasınız?

biz 2 sene oldu canım geleli evet hiç doguyla alakası yok ama nede olsa adı gurbet işte canım

slm kızlar benide alın aranıza bizde geleli bir hafta oldu taşındığımız evde sıkıntı var başka bir ev arıyoruz 5 aylık kızımda var tekrar nasıl taşınıcaz düşünüyorum kara kara çok bunaldım valla malatyanın nezih yerleri neresi kızlar ya şöyle siteli güvenlikli bi ev arıyoruz

Son düzenleme:

hoşgeldin canımmm benim valla nezih yerler hep fahri kayhan tarafı canım bildigim kadarıyla:26:

Son düzenleme:

alman hastanesi var makro marketin orada. o civarda site ve güvenlikli evler var. muhitte güzel. oturanlar çoğunlukla dışarıdan gelen memurlar. ama oralarda ev bulmak çok zor bir araştırın isterseniz.

alman hastanesi var makro marketin orada. o civarda site ve güvenlikli evler var. muhitte güzel. oturanlar çoğunlukla dışarıdan gelen memurlar. ama oralarda ev bulmak çok zor bir araştırın isterseniz.

sağol canım bakalım bi inşallah buluruz da yerleşirim artık ya bebekle perişan olduk

Canim malatyanin diger cikisida guzel cosnuk tarafi sessiz sakin hemde carsiya yakin... Bana fahri kathan tarafi cok uzak gelio alismisim bu tarafa

Benimde makatyada 2. Yilim esim malatyali bende tek basima garibanim iste

Canim malatyanin diger cikisida guzel cosnuk tarafi sessiz sakin hemde carsiya yakin... Bana fahri kathan tarafi cok uzak gelio alismisim bu tarafa

Benimde malatyada 2. Yilim esim malatyali bende tek basima garibanim iste

slm kuzu naber nasılsın oyy kıyamam sana

slm kızlar bende malatya da oturuyorum elazığlıyım ama 15 yıldır malatyadaym çok seviyorum malatyayı

Benimde makatyada 2. Yilim esim malatyali bende tek basima garibanim iste

tamam canım orayada bi bakalım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…