Malatya'da ki gurbetçiler...

oy oy doğum gününüz mü vardı allah sağlıklı uzun ve huzurlu bir ömür nasip etsin!!!

buradayım önce iş çoktu şidide dş yaptırıyorum çok zor keyfim yok bayramda da gidiyoum aralık geliyorum inşallah

‎1881-193∞

. ' 12 '
9 _/ 3
' . 6 . '

Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz..
bugün 10 KASIM sen rahat uyu ATAM İZİNDEYİZ..!

nasılsın melike oğluşun nasıl büyüdü değilmi daha ben görmedim sünnetine göreceğim galiba ikinizide öpüyorum
istanbuldayım

nasılsın melike oğluşun nasıl büyüdü değilmi daha ben görmedim sünnetine göreceğim galiba ikinizide öpüyorum
istanbuldayım

evet canım ablacım büyüyo artık cok şükür ama çok yaramazız düşüyo istemeden gercekten bu bebege bakmak çok zormuş helede gurbetteysen dahada bi zor
ama varlıgı herseye bedel sikayetci deilim ama kpss sınavına hazırlanmakta zorluk cekiyorum durmuyo emir kaan bey bakalım fırsat buldukca ders calışıyorum ne güzeldir şimdi istanbul
gez bizim yerimizide ablacım bizde kuzusumla seni çok öpüyoruz

sıkıldım artık ya yolculuktan perşembe dönüyorum daha gelmeden benimde oğluşum tekrar biletimi almış gidiş dönüş hangi gün diye sormayada üşendim
şimdi oralar çok soğukmuş galiba dikkat et oğluşunu hasta etmeyesin ikinizide öpüyorum sağlıklı günler diliyorum Allaha emanet olun

melike nasılsın canım haber almadım girmiyormusun nete merak ettim

merhaba ablacım nasılsın
bende napim saglık problemim cıktı onla ugrasıyom safra kesemde tas varmış sancı yapmış bende malesef bide adanaya gitmiştim yeni geldim sayılır sen ne yaptın nasılsın
emir kaan da çok hasta oldu 3 gündür onla ilgileniyorum güya ameliyat olucaktım şimdilik kaldı bakalım saglık olsun

Arkadaslar iyi aksamlar...

merhaba iyi aksamlar tatlım naber nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…