Malatya'da ki gurbetçiler...

melike çok geçmiş olsun hem senin için hemde oğlun için... kendinize dikkat edin :) uzun zamandır kimseden ses soluk cıkmıyordu... gerçi fazla takip de edemiyordum ama yinede çok hareketlilik yoktu nasılsınız iyimisiniz?

çok tesekkür ederim bitanem çok şükür iyiyiz şimdi teyzesi
iki tane alltan dişimiz çıktı kuzum biraz zorlandı oglusum ama şimdi öksürügü kaldı gecer inşallah oda cabucak
sen napıyon nasılsın bitanem bende inanki hiç vaktim olmuyo canım kpss hazırlanıyorum 4 yıl okuduk boşa gitmesin emegimiz diye ugrasıyom ama zorlanıyorum oglusla eşimde sürekl görevde olunca malesef zamanım az kalıyor neyse hakkımzda hayırlısı olsun

hasta olduğunuza üzüldüm safra taşı için çok küçüksün senin yaşında ilk dafa duydumgeçmiş olsun korkma ameliyatı çok kolay
oğluşun dişleri sağlam ömürlü olsun yerim onun dişlerini ben
bende iyi sayılırım bu sene yaz gelmedi sıkıldım bitanem 25 gidiyorum yine gelince görüşürüz inşallah ikinizide öpüyorum

Ne kadar bahtsiz bir insanim malatya'ya geldigimden beri adam akilli bir kuafor bulamadim... Hamilelik ihtimali var diye gittim saclarimdaki rofleden kurtulmak istedim kizcagiz roflenin ustune boya atarim alttan sarilar cikar parani alirim mutsuz olursun diye esnef agzi kullandi... Dedimki herhalde bir bildigi var ben ondan cok sey biliyormusum saclarim yandi oralarini zaten kesicem ben renk farki oldu yok bilmem ne... Ne yapacagimi da bilmiyorum kaldim bu sacla hamile kalirsan bir sebe bu sac uffff yaaaa cok moralim bozuldu sac derisi bile yaniyor suan... Roflenin ustune boya olmaz mi arkadaslar fikriniz var mi?

melike nasılsın canım oğlun nasıl hala malatyadamısın ben de yakında geleceğim şimdi istanbuldayım sizi özledimmmm

herkese merhaba:))
benim kpss sınavım vardı ona calışmaktan harap oldum üstüne bide memlekete gidip geldik tatile iyice yoruldum anlcagınız:)
bide süpriz oldu emir kaanıma kardeş geldigini ögrendik çok mutlu olduk oglusumda abi oldu artık maşallah teyzeleri bizden haberler bu kadar umarım sizlerde iyisinizdir

aaaaa gerçekten süpriz kız çok sevindim .sınavın nasıl geçtti ha ben o küçük abiyi yerim .
bende romanyadayım eylüle kadar sizi öpüyorum Allaha emanet ol

aaaaa gerçekten süpriz kız çok sevindim .sınavın nasıl geçtti ha ben o küçük abiyi yerim .
bende romanyadayım eylüle kadar sizi öpüyorum Allaha emanet ol

çok tesekkürler ablacım:) sınavımda çok şükür güzel gecti inşallah bebegim ugurlu gelirde hemencecik atanırım canım ablacım duanı eksik etme olurmu

meloş buraya çok uğramıyorsun istanbuldayım bayramı bükreşte geçirdik yakında malatyaya geleceğim
görüşürüz inşallah...

masallah kiz ne hizlisiniz ben daha bitane yapamadim isin sakasi allah anali babali buyutsun ikisinide nazarlardan saklasin... Buarada bolum neydi senin kpss fln dedin... Ataniyormusun? İnsallah nasibiyle gelir bebegin

canım rabbim sanada nasip etsin inşallah
bende burda bi dr gittim öle ilkini ilaç kullandım öle hamiş olmustum bu 2.ye maşallah hamiş olmusum çok şaşırdım bende
anlıcagın ben istedim bi göz allah verdi iki göz darısı sana olsun kuzusum
canım işletme fakültesi ben pomeme basvurcaktım (polis okulu) üniv. mezunu alıyolar ya herseyim hazırdı ama hamiş olunca kaldı artık seneye hakkımızda hayırlısı olsun napalım kuzusum saglıcakla dogsunda teyzesi işimde olur inşallah onun nasibiyle

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
melike_ecesuu

bu meraklı ziyaretcide mutlaka her gün burdaaaaa

Son düzenleme:
Takip ediliyoruz desene
Canim hayirlisi olsun belki bebisin ugurlu geldi sana haberin yok bu sansin seneyede olsun insallah

Takip ediliyoruz desene
Canim hayirlisi olsun belki bebisin ugurlu geldi sana haberin yok bu sansin seneyede olsun insallah

sorma canım meraklımız cokkkkkk
inşallah bitanem benim allah razı olsun darısıda hayırlısıyla sana olsun inşallah kuzusum
sen burdamı yasıyosun tatlım? yani malatyada eger gidersen dr adını vereyim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…