Malatya'da ki gurbetçiler...

melike nasılsın canım bebişimiz nasıl
giremiyorum taşınıyoruz çok sıcak bunaldım malatyayı arıyorum
bu işler bitecekmi sıkıldım ya
seni öpüyorum kendine iyi bak

melike nasılsın canım bebişimiz nasıl
giremiyorum taşınıyoruz çok sıcak bunaldım malatyayı arıyorum
bu işler bitecekmi sıkıldım ya
seni öpüyorum kendine iyi bak

iyiyim ablacım ama çok yorgunummm
kolay gelsin sanada bende cok sıkıldım bebiş büyüsede izne cıksak diye safak sayıyomm
bizde seni çok öpüyoruz oglusumla canım ablacım kib emiii

öyle çabuk büyürki şaşıracaksın inan bu günlerin tadını çıkar
keşke bende geriye dönebilsem !
oğluşun yakışıklı delıkanlı olunca, kız annelerine hava atacan bunu unutma
bende ikinizi öpüyorum...

ahh ahhh inşş ablacımmmmm özlemle bekliyorum o günleri inşşşş
bizde seni çok öpüyoruz oglusumlaaa

ve aleyküm selam kuzusumm iyiyiz cok şükür sen napıyon naıslsın canımın içi oglusumla ugrasıyom şimdilik bende bakim durmuyo anacımm gaz problemi oldu şimdide bakalım bizi daha neler bekliyooo

oy kıyamam ben onaa gazımı varmış, gönder teyzesi çıkarır onun bütün gazını :)

oy kıyamam ben onaa gazımı varmış, gönder teyzesi çıkarır onun bütün gazını :)

hemen yolluyorum yafrişimmmm :86: :86: bende ne yapsam die düşünmeye başlamıştım kuzuu ya bak bu iyi oldu vallaa
çok kötüüüü oluyo ama bakk zorlanmayasın ozaman

Son düzenleme:
oy ölürüm yaaa yeterki gönder ben ona gözüm gibi bakarım, ama bi saat sonra beni arayıp da özledim oğluşumu gönder demek yok :) :)

oy ölürüm yaaa yeterki gönder ben ona gözüm gibi bakarım, ama bi saat sonra beni arayıp da özledim oğluşumu gönder demek yok :) :)

saolasın bidenemm işte bende ona söz veremem yaaa bu annelik çok baska bişi gecenlerde 5 dakka işim vardı dısarda ayy bi çocuk sesi duyunca yüregim cızzz ettii gözlerim doldu aglamaya basladım hemen geri koştum eve eşimde dioki artık bebişle gidelimm bi yere böle olmuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…