Malatya'da ki gurbetçiler...

iyiym bitanem nolsun, öyle bakayım dedim napıyonuss ? oluşun nasıl ?

çok soal bitanem benimmm
iyiyiz çok şükür güzel teyzesiii hop hop hopluyo karnımda yeri rahat yawrunun ne de olsa dimii
ama eşim hastaaa ona cok üzüldümm şimdi limon felan sıktım bide naneli cay yaptım bakalım umarım cabucak iyileşirr canım yaa

oy teyzesi yer onu, ALlah sakınsın meleğimizi..

canım eşine de çok geşmiş olsun Allah şifa versin. üzülme , biber de yesin limondan çok c vitamini varmış yeşil biberde.

oy teyzesi yer onu, ALlah sakınsın meleğimizi..

canım eşine de çok geşmiş olsun Allah şifa versin. üzülme , biber de yesin limondan çok c vitamini varmış yeşil biberde.

allah razı olsun bitanem benimm aminn canımm tamam var veririm kuzucum çok saoll canımsınn

nasılsınız bacılar.. he duydumki malatyaya yağmur yağmuş ,ne hoş ne hoş bereketli bir sene mi olacak nedir?

nasılsınız bacılar.. he duydumki malatyaya yağmur yağmuş ,ne hoş ne hoş bereketli bir sene mi olacak nedir?

iyiyiz kusumm sen napıyon nasılsınn
evet canım yagmur yagıyo bol bol eşim de dio balkonları hergün boş yere yıkıyosun bak yine yagmur yagıyorrr napimm diom elimde deil sanırım doguma giderkende temizlik yapa yapa gidicemm
doktor gecenlerde istirahat dedi yok anamm yatamıomm bişi gıdıklıyo sankiii duramıyom bu kıpır kıpırlık beni bölee ediyooo

kıss sen neden doktoru dinlemiyorsun bakim dinlen lütfen olurmu kıyamam sana ben bitanemmmm..
hem bende bu havada balkon yıkamayı pencere silmeyi hiç sevmem, hiç de yapmam, zaten laf aramızda azıcık tembelmiyim ne :) sende yapma, bi bakıyom hava güneşli bi saat sonra şırrrrrrrr yağmur yağıyor..

sen dinlen ben gelir yıkarım balkonunu da heryerinide.. iyi bak kendine sen datlumm

allah razı olsun kuzucummm canımsınnn
oooo kuzumm ben camları sildimm gecenlerde ne bilim baktım sıcaklar basladı dedim yaz geldi elim degmişken ayyy hepsini sildim daha bi gün gecti çamur yagmasınmı sinirden öldümm
ve üzerinee kar..defalarcada yagmur yagdı
boş yere yormusum kendimi anlıcagın kuzum eşimde yapma etme demişti ilk defa onu dinlemedigim için pişman oldumm

malatyanın bu zamanlar çok kararsız havası vardır, güneşten doluya döner alimallah.. hiç de kendine yazık etme anacımm ,çek perdeni otur hihihi

çok titizsin emmee hem bebişinde var bitanesi hemde doktor amcamısın sözünü dinliyoruz artık, gelir saçını yolar giderim heee

hahayyy koptum kıssss
tamam kuzusumm kendimi yormamak sartıyla yaparımm elimde deil kuzusum yoksa canın saolsun
ee sen napıyon bakalım nasıl geciyo zamann kuzusumm

hahayyy koptum kıssss
tamam kuzusumm kendimi yormamak sartıyla yaparımm elimde deil kuzusum yoksa canın saolsun
ee sen napıyon bakalım nasıl geciyo zamann kuzusumm

nolsun fıstıkım bi yakınımın düğünü var bir aya, benle yaşıt, tek bide kimsesi de yok, bacı gibi onla koştur duruyorum.saçları çok kısaydı bugünde hem kaynak yaptırdık hemde röfle, gelinlikte uzun olsun dedi saçlarım.. kıss kaç saat kaldık kuaförde yorulmuşum valla...

gerisi de çok şükür bildigin şeyler varya, bin şükür diyeyim, eskiye göre daha iyi , olcek olcek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…